Ελένη Καμπούρη

Ο κ.Κλεόπας ιερούργησε στο Λουθηρανικό χώρο λατρείας ανήμερα της Πεντηκοστής

εικόνα άρθρου: Ο κ.Κλεόπας ιερούργησε στο Λουθηρανικό χώρο λατρείας ανήμερα της Πεντηκοστής
Άρθρο της Ελένης Καμπούρη

Πράξεις ανακόλουθες με όσα διδάσκει η Ορθοδοξία


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Μητρόπολης Σουηδίας και Σκανδιναβίας στο facebook [1]: “Την Κυριακή 23 Ιουνίου, ανήμερα της Πεντηκοστής, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στο Λουθηρανικό ναό Toleredskyrkan, στην πόλη του Göteborg, με την ευκαιρία της πανηγύρεως της ενορίας, με την συμμετοχή του π. Σωσίπατρου, και τέλεσε τον Εσπερινό της Γονυκλισίας”.

Στη σελίδα αναγράφεται επίσης ότι: “Η Θεία Λειτουργία ετελέσθη στον ως άνω ναό, καθώς δεν είναι ακόμη δυνατή η πρόσβαση στο ναό της ενορίας, λόγω των καταστροφών που υπέστη από πλημμύρες”.

Αν ισχύουν όσα αναγράφει το δημοσίευμα τότε είναι πρόδηλο ότι ακολουθείται πιστά η οικουμενιστική φαναριώτικη γραμμή, υιοθετείται η παναίρεση του δυσώδους οικουμενισμού, μονιμοποιείται κάθε αντικανονική, αντιπατερική και αντιορθόδοξη εξέλιξη και ενισχύεται κάθε προσπάθεια της απροϋπόθετης ένωσης των εκκλησιών στο όνομα της δήθεν αγάπης.

Και ενώ απαγορεύεται η τέλεση Ακολουθιών σε αιρετικούς χώρους λατρείας [2], παρατηρούμε ότι εδώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Επίσης, παρακάμπτονται οι Άγιοι Πατέρες και οι αγώνες τους κατά των αιρέσεων και προωθείται ξεκάθαρα και ολοκληρωτικά το σχέδιο της νεοεποχίτικης ατζέντας.  

Περιφρονείται ο Θείος Νόμος, από την στιγμή που οι πράξεις είναι ανακόλουθες με όσα διδάσκει η Ορθοδοξία, όπως επίσης και με τις αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων [3] οι οποίες εμφορούνται από το Άγιο Πνεύμα και συγκροτήθηκαν υπό την καθοδήγησή Του. 

Συνεχίζεται η προδοσία της Πίστης και για άλλη μία φορά εργαλειοποιείται ο Άγιος Νεκτάριος για να δικαιολογηθούν οι οικουμενιστικές πράξεις. Όταν ο ίδιος ο Άγιος Νεκτάριος [4] με σαφήνεια περιγράφει ποια πρέπει να είναι η σχέση μας με τους αιρετικούς και ιδιαιτέρως ενός Ορθόδοξου Επισκόπου με αυτούς, γιατί δεν εφαρμόζονται όσα όρισαν οι Άγιοι Πατέρες;

Αυτό δεν είναι Ορθοδοξία!

Καλή μετάνοια.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Δείτε σχετικά :
Ο Σουηδίας Κλέοπας σε έναν ακόμα οικουμενιστικό αχταρμά
Η αγαπημένη συνήθεια του Μητροπολίτη Σουηδίας
Συμπροσευχήθηκε με αιρετικούς ο Μητροπολίτης Σουηδίας με αφορμή την επέτειο της δεκαετούς αρχιερατείας του

Σχετικά άρθρα

Οι πρασινάδες της οικουμενιστικής κλιματικής αλλαγής

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη Για να αγαπήσεις εν αληθεία την κτίση, θα πρέπει να αγαπάς και να λατρεύεις ορθά τον Παντοδύναμο Δημιουργό Η είδηση O Πατριάρχης Βαρθολομαίος [1] σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.