Επικαιρότητα

Ο Κορωνοϊός αναδεικνύει τον Βαρθολομαίο σε υποτακτικό του Πάπα [ΒΙΝΤΕΟ 2020]

εικόνα άρθρου: Ο Κορωνοϊός αναδεικνύει τον Βαρθολομαίο σε υποτακτικό του Πάπα [ΒΙΝΤΕΟ 2020]

ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Πάπα, ο οποίος κάλεσε τους Χριστιανούς ηγέτες ανά τον κόσμο το μεσημέρι της ημέρας του Ευαγγελισμού να πουν όλοι μαζί, ο καθένας από τον τόπο και την οικία του, το “Πάτερ Ημών”

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ανήμερα της φετινής εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, απέδειξε για μία ακόμη φορά, την υποταγή του στην παναίρεση του Οικουμενισμού. Μετά από πρόσκληση του αιρετικού και βλάσφημου Πάπα Φραγκίσκου προς τους θρησκευτικούς ηγέτες, ο κ. Βαρθολομαίος έσπευσε να προσευχηθεί για την εξάλειψη της πανδημίας του covid-19, που ταλαιπωρεί τον κόσμο αυτές τις ημέρες.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις και το βίντεο που κυκλοφορεί, ο κ. Βαρθολομαίος συμπαρασύροντας (;) και άλλους κληρικούς της Πατριαρχικής Αυλής προσευχήθηκαν με την “Κυριακή προσευχή” μέσα στο Πατριαρχικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου.

Παρατηρούμε για άλλη μία φορά, πως ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει τυφλωθεί τόσο πολύ από την αίρεση και την πλάνη… Αντί λοιπόν να θεωρήσει τα τεκταινόμενα σημάδια από τον Θεό, εξαιτίας της αποστασία μας και να στραφεί με μετάνοια προς την Αλήθεια, εκλαμβάνει τον ιό ως αφορμή για να διακονήσει τα σχέδια του πονηρού…

Δε χάνει ευκαιρία να συμπροσευχηθεί μάλιστα, με τους εχθρούς του Υιού της Παναγίας μας, όπως η ίδια αποκάλυψε! Μα, κ. Βαρθολομαίε, αν ο αιρετικός Πάπας είχε και έστω λίγη Χάρη, δε θα μπορούσε να “σώσει” με τις προσευχές του το Ιταλικό και Ισπανικό ποίμνιό του;

Όσο και να προσεύχεστε φαινομενικά, όσα συνέδρια και συζητήσεις να κάνετε πάνε εις μάτην! Εάν δε γυρίσετε στην Ορθή Πίστη της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, που αποτελεί το μόνο φάρμακο, ο covid-19 θα θερίζει κόσμο!

Συνοψίζοντας, θέλουμε να σας κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου και να σας πούμε πως πρέπει να ντρέπεστε για δύο λόγους:
1) Την ημέρα του Ευαγγελισμού της Κυρίας Θεοτόκου συμπροσευχηθήκατε με τους εχθρούς του Υιού της και βλάσφημους προς το Παναγίο πρόσωπό Της!
2) Κατά την εθνική εορτή της πατρίδας μας εσείς διαλέξατε να “φλερτάρετε” με τον αντίχριστο Πάπα! Στον αντίποδα, το ευλογημένο “ράσο του ’21” (απειλούμενο από τον Τουρκικό ζυγό) δοξολογούσε τον Αληθινό Θεό χωρίς εκπτώσεις!!!

Στώμεν καλώς!

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα απόσπασμα από σχετικό βίντεο από Цэнтр Тарча.

Ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ.


Δείτε σχετικά:
Σικάγο – Οικουμενιστική συμπροσευχή για τον Κορωνοϊό [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
Δεν άργησε και το Φανάρι να αποκαλυφθεί!
– Μοναχού Σεραφείμ (Ζήση), Ο κορωνοϊός διδάσκει το «πως» της Αποτειχίσεως (…μάλλον δε και το «δια τι»)
– Θα κάνουμε τη Θεία Κοινωνία delivery ασχέτως αν ο πιστός μπορεί σωματικώς να παραστεί στη Θεία Λειτουργία;
– Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε την Εκκλησία εκθέτοντάς την στην κοινή γνώμη ως ανεύθυνη. Ιδού το ΦΕΚ που «κλείνει» τις Εκκλησίες!
 Είναι εξοργιστικό να ακούς από χείλη Επισκόπων να μας παροτρύνουν να παρακολουθήσουμε από την τηλεόραση την Θ. Λειτουργία
– Η εωσφορική απόφαση της Δ.Ι.Σ. και η παρέμβαση του Καίσαρα Μητσοτάκη για αναστολή της Θείας Λειτουργίας
– Με μαγκιά για τη Θεία Κοινωνία από τον καθηγητή Σταμούλη
– Ιερώνυμος για κορωνοϊό: Η Εκκλησία εφαρμόζει τις οδηγίες των ειδικών – Δεν έχουμε «μετρητή πίστης»
– π.Νικόλαος Μανώλης, Η Θεία Κοινωνία και οι ασθένειες [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Τρέμουν τον Κορωνοϊό και στη Βηθλεέμ!
– Εμείς στους ιερούς Ναούς δυναμώνουμε, θεραπευόμαστε και δεν αρρωσταίνουμε… ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – πράξη νομοθετικού περιεχομένου
– Τί μας είπε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον κοροναϊό!
– Άσπρο Μαύρο: Παπικο-ρωνοϊός

Σχετικά άρθρα

Η Αλβανία ψηφίζει νόμο για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, γυρνώντας την πλάτη στις θρησκείες

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα προωθεί στη Βουλή της γείτονος όρος ψήφιση, μέσω της Υπουργού παιδείας, χωρίς τη συμμετοχή στη διαβούλευση εκπροσώπων των πέντε επίσημων θρησκειών της χώρας

Ο Πατριαρχικός Ναός στο Φανάρι κέντρο αντικανονικών συμπροσευχών μετά αιρετικών επισκόπων

Λουθηρανός αρχιεπίσκοπος «εκκλησιάστηκε» σε Θεία Λειτουργία, Παπικός επίσκοπος παρέστη στο Μ. Εσπερινό για την εορτή των Αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.