Επικαιρότητα

Ο Κύριος ξεσκεπάζει τον “Δούρειο Ίππο” σας!

εικόνα άρθρου: Ο Κύριος ξεσκεπάζει τον “Δούρειο Ίππο” σας!

Οι σχισματικοί ψευδοπαπάδες το ‘χουν βάλει “στο γρήγορο” και ρεζιλεύουν τον μέντορά τους, Βαρθολομαίο!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Περνάει ο καιρός και όλο και περισσότερο αποδεικνύεται η πνευματική “δυσωδία” της σχισματικής “Εκκλησίας” της Ουκρανίας. Πατριαρχάδες, δεσποτάδες και κάθε λογής υπέρμαχοι της Κακοκεφαλίας, νομίζατε πως θα μας κοροϊδέψετε ε; Νομίζατε πως θα νοθεύσετε τις Ορθόδοξες ψυχές μας; Κάνατε λάθος! Και αυτό το αποδεικνύει ο Κύριος που καθημερινά ξεσκεπάζει τον “Δούρειο Ίππο” σας προς την ένωση με τον διαβολεμένο Πάπα!

Ως katanixi.gr έχουμε δημοσιεύσει πλήθος σχολίων σχετικά με τις στενές και ύπουλες σχέσεις της καταδικασμένης Ουνίας με τη σχισματική δομή στην Ουκρανία. Στις παλαιότερες δημοσιεύσεις έρχεται να προστεθεί και η είδηση που διαβάσαμε προσφάτως με τίτλο “Ουκρανός σχισματικός εγκαινίασε παπικό ναό με παπικούς και ουνίτες” κατά την οποία, ψευδοκληρικός της σχισματικής “Εκκλησίας” εγκαινίασε παπικό ναό μαζί με παπικούς και ουνίτες…

Άλλωστε, αυτός είναι και ο σκοπός την αναγνώρισης της ψευδοεκκλησίας στην Ουκρανία. Σε πρώτο στάδιο να γίνει η ένωση με τους ουνίτες (εδώ, εδώ), στη συνέχεια με τους παπικούς (εδώ, εδώ, εδώ) και τέλος με όλους τους αιρετικούς και αλλοθρήσκους (εδώ). Βήμα – βήμα… Λάου – λάου, όπως είπε και γνωστός Ιεράρχης της Μακεδονίας! 

Ωστόσο, ας τονίσουμε πως μόνο λάου – λάου δεν το πάνε οι Ουκρανοί σχισματικοί… Το ‘χουν βάλει “στο γρήγορο” κι ενώ ο μέντοράς τους, Βαρθολομαίος, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο του ύπουλα, αυτοί ενεργούν ξεδιάντροπα και τον ρεζιλεύουν ξετυλίγοντας το κουβάρι της Παναίρεσης.

Όμως, το ερώτημα είναι… αντιδράει κανείς;

Σαφώς, είναι ρητορικό… Οι Ουκρανοί ψευδοπαπάδες σουλατσάρουν στις Μητροπόλεις και στα μοναστήρια της Ελλάδος, καθώς και στον Άγιον Όρος! Δόξα τω Θεώ, όμως, εμείς ακολουθούμε τον σίγουρο δρόμο που χάραξαν οι Άγιοι Πατέρες και οδηγεί στον Σωτήρα Χριστό! Από το δικό μας μετερίζι, διακόψαμε την πνευματική κοινωνία μ’ αυτούς τους λύκους, οι οποίοι διακατέχονται από ακάθαρτα πνεύματα και διακονούν τον μισάνθρωπο Διάβολο! 

Τελειώνοντας το σχόλιο, παραθέτουμε τον επίλογο ενός παλαιότερου σχολίου μας… “Όχι διάβολε, μιμείσαι, αλλά δεν είσαι ο αγαπημένος, μιλάς για αγάπη αλλά δεν είσαι η αγάπη. Εγώ τον Κύριό μου τον ξέρω, τον νιώθω. Όχι διάβολε, να φύγεις από εδώ. Τουλάχιστον μέσα σε αυτό το καστράκι της Αποτείχισης δεν έχει ούτε ξεροκόμματο για σένα, κι ας γρυλίζεις κι ας αλυχτάς κι ας τρίζεις τα δόντια σου!”


Δείτε σχετικά:
Ο διάβολος της Ουνίας κρύβεται εδώ, να΄τος: Πρόταση για κοινή Ευχαριστία Καθολικών-Ορθοδόξων
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Η λειτουργική σχέση των σχισματικών ψευδοεπισκόπων της Ουκρανίας με τους Ουνίτες(βίντεο)
– Κατεπείγουσα έκκληση προς τον ευσεβή λαό και κλήρο της Ι.Μ. Πατρών
– Οι σχισματικοί της Ουκρανίας έρχονται επισήμως για προσκυνηματική περιοδεία στην Ελλάδα
– Το Φανάρι κάνει την Ουκρανία δοκιμαστικό έδαφος για συνεργασία με Ουνία και ένωση με παπικούς
– Οικουμενισμός και Ουνία. «Ουνίτη! Προδότη της Ορθοδοξίας!»
– Γέφυρες με τους Ουνίτες ρίχνει ο Βαρθολομαίος με συνάντηση με τον Ουκρανό Αρχιεπίσκοπο

Σχετικά άρθρα

Το δώρο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Πάπα Φραγκίσκο και το μετάλλιο της πλάνης

Αφαιρώντας το θρησκευτικό προσωπείο της «Αγίας» Έδρας αποκαλύπτεται μία αδίστακτη οργάνωση, που έχει βυθίσει την ανθρωπότητα σε φρικαλεότητες, αβάσταχτο πόνο και αίμα Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Στο «Αποστολικό» Παλάτι στην πόλη του...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.