Επικαιρότητα

Ο μητρ. Γαλλίας σε Διεθνές Οικουμενιστικό Συνέδριο στο Βατικανό

εικόνα άρθρου: Ο μητρ. Γαλλίας σε Διεθνές Οικουμενιστικό Συνέδριο στο Βατικανό

Ο Μητροπολίτης Γαλλίας σε Διεθνές Συνέδριο στη Ρώμη

Στο Βατικανό βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ ως εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στο Διεθνές Συνέδριο «Προωθώντας την Ηλεκτρονική Αξιοπρέπεια των Παιδιών».

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των οργανισμών Interfaith Alliance, Pontifical Academy of Social Sciences και Child Dignity Alliance.

Σήμερα το πρωί ο Πάπας Φραγκίσκος άνοιξε το Συνέδριο με επίσημη ομιλία και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ μετέφερε το μήνυμα του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Το εν λόγω Διεθνές Συνέδριο πραγματοποιείται με την ευκαιρία της 30ης επετείου της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού και αφορά στην προστασία των παιδιών στον ψηφιακό κόσμο και την ευθύνη των θρησκευτικών κοινοτήτων.

Η Ποντιφική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών έχει ως στόχο την προώθηση της μελέτης και της έρευνας, διασφαλίζοντας την ηθική διάσταση σε αυτές, την δικαιοσύνη, την ανάπτυξη, την ειρήνη ως ενθάρρυνση του διαλόγου μεταξύ επιστήμης και θρησκευτικής πνευματικότητας, καθώς και τις πολιτιστικές, φιλοσοφικές και θρησκευτικές αξίες.

ΠΗΓΗΣχετικά άρθρα

Το δώρο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Πάπα Φραγκίσκο και το μετάλλιο της πλάνης

Αφαιρώντας το θρησκευτικό προσωπείο της «Αγίας» Έδρας αποκαλύπτεται μία αδίστακτη οργάνωση, που έχει βυθίσει την ανθρωπότητα σε φρικαλεότητες, αβάσταχτο πόνο και αίμα Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Στο «Αποστολικό» Παλάτι στην πόλη του...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.