Επικαιρότητα

Ο Μητρ. Σύρου παρέστη σε “αγιασμό” που τελέσθηκε από τον παπικό Επίσκοπο Σύρου

εικόνα άρθρου: Ο Μητρ. Σύρου παρέστη σε “αγιασμό” που τελέσθηκε από τον παπικό Επίσκοπο Σύρου

Ι.Μ. Σύρου: ΜΕ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη σήμερα το πρωί στον αγιασμό που τελέσθηκε από τον Σεβ. Επίσκοπο ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρο στο Ιδωτικό Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο των “Αδελφών Δελασάλ”, και ακολούθως τέλεσε τον Αγιασμό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερμουπόλεως, το 1ο,2ο και 3ο Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ Σύρου, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβ. Αλμπέσκου και με την παρουσία της Βουλευτού Κυκλάδων κας Αικ. Μονογυιού, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, του Διευθυντού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρ. Μιχαλόπουλου, του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Ν. Λειβαδάρα, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, γονέων και κηδεμόνων των μαθητών.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ απηύθυνε στους μαθητές πατρικές νουθεσίες και συμβουλές, ευχήθηκε στους Εκπαιδευτικούς και αναφέρθηκε με παροιμιαστικούς λόγους για τη σημασία της Παιδείας και την καθοριστική συμβολή της στη ζωή του ανθρώπου.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Στα Γρεβενά μεταλλάχθηκε το “τιμή Αγίου, μίμηση Αγίου” με την “ιρλανδική γιορτή” του Αγίου Πατρικίου

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη Επί πέντε μέρες στα Γρεβενά όλη η πόλη κινούνταν σε τρελούς ρυθμούς, γιορτάζοντας το “Happy Patrick’s Day”, με τα δρώμενα να παραπέμπουν σε καρναβαλική πράσινη εκδήλωση, όπως...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.