Ελένη Καμπούρη

O νέος ιός παίρνει ρεπό στις μωαμεθανικές πορείες

εικόνα άρθρου: O νέος ιός παίρνει ρεπό στις μωαμεθανικές πορείες
Άρθρο της Ελένης Καμπούρη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

“…πολύ λίγοι αντιλαμβάνονται ότι αυτή η διαχείριση του ιού είναι ένα πρόβλημα που απειλεί την Δημοκρατία, την ελευθερία και την ύπαρξή μας”

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ας ξαναθυμηθούμε κάποια γεγονότα της διαχείρισης του covid. Ο εν λόγω ιός έχουμε παρατηρήσει ότι διασπείρεται ιλιγγιωδώς μέσω των ορθόδοξων εκδηλώσεων και Ακολουθιών, των εθνικών εορτών και παρελάσεων, μέσα στις παραδοσιακές ελληνικές οικογένειες, μόνο στους ανεμβολίαστους, αν κι έχει αποδειχθεί ότι και οι εμβολιασμένοι κολλούν, νοσούν και πεθαίνουν. Αντιθέτως, ο νέος ιός δεν κολλάει σε πορείες αλλοθρήσκων και κυρίως μωαμεθανών, στις πορείες των ομοφυλοφίλων, των antifa, σε καλλιτεχνικά δρώμενα και κυρίως σε συναυλίες, σε μπαράκια -κλαμπάκια και συναφείς χώρους διασκέδασης. Ο ιός εκτινάσσεται στην ατμόσφαιρα, όταν βλέπει την ελληνική σημαία αλλά όχι την σημαία πακιστανών, αφγανών ή του παρδαλού δαιμονίου. Εκεί λουφάζει σε μια γωνία και ξεκουράζεται. Πρόκειται για έναν ρατσιστή ιό. 

Θα αναρωτιέστε, φυσικά, για ποιο λόγο γίνεται αυτή η σύντομη ανακεφαλαίωση. Γιατί διαβάσαμε ότι πραγματοποιήθηκε άλλη μια φορά στην Αθήνα μια πορεία, την οποία διοργάνωσε η πακιστανική κοινότητα, με αφορμή μωαμεθανική θρησκευτική γιορτή. Οι συμμετέχοντες στην πορεία, κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, χωρίς μάσκες και χωρίς τα απαραίτητα υγειονομικά προστατευτικά μέτρα, σε μια χώρα όπου οι περισσότεροι από αυτούς εισήλθαν παράνομα, εκφράζουν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. 

Εύλογα θα αναρωτηθούν όλοι σχεδόν οι έλληνες πολίτες, βλέποντας αυτές τις εικόνες, το εξής απλό: Όλοι αυτοί που συμμετέχουν σ’ αυτή την πορεία, έχουν το πολυπόθητο πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού που ζητούν οι κυβερνώντες; Μάσκες γιατί δεν φορούν και γιατί δεν τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας; Έχουν άδειες παραμονής και όλα εκείνα τα έγγραφα, τα οποία πιστοποιούν την ταυτότητά τους; Και γιατί τελικά τους επιτράπηκε να διαδηλώσουν, από την στιγμή που για τους υπόλοιπους έλληνες πολίτες απαγορεύεται ακόμα και η σκέψη τέτοιων εκδηλώσεων; Εδώ γιατί γίνεται πορεία για θρησκευτικούς λόγους, ενώ απαγορεύονται οι ορθόδοξες λιτανείες; Να σημειώσουμε επίσης ότι εδώ οι τηλεγιατροί και οι κυβερνώντες δεν φοβούνται την διασπορά του ιού, τα ΜΜΕ ποτέ δεν καλύπτουν τηλεοπτικά τέτοιες ενέργειες και οι δημοσιογράφοι το αντιμετωπίζουν ως ένα φυσιολογικό δρώμενο. Είναι ξεκάθαρο ότι εδώ η ισονομία είναι έννοια ανύπαρκτη.

Έτσι λοιπόν, παρατηρούμε ότι δεν κρατιούνται τελικά τα προσχήματα και ότι γίνεται μια ξεκάθαρη διάκριση εις βάρος των ελλήνων χριστιανών ορθοδόξων πολιτών και ότι πρέπει να υποταχθούμε αγόγγυστα στο ιατροκυβερνητικό αφήγημα της προστασίας μας. Τι κι αν τα ΜΜΜ είναι υπεράριθμα ή οι μωαμεθανικές συγκεντρώσεις είναι κι αυτές υγειονομικές κινούμενες βόμβες λόγω covid (και όχι μόνο); Τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα και οι περιορισμοί τελικά αφορούν μόνο τους Έλληνες. Καθώς φαίνεται, όταν υπακούσουμε τυφλά σε όλα αυτά, τότε μόνο θα εξαφανιστεί ο νέος ιός και μαζί του θα εξανεμιστεί κάθε ανησυχία για μολύνσεις και θανάτους. Βέβαια, ότι το πολίτευμά μας κινδυνεύει σε λίγο καιρό να μεταλλαχθεί σε ολιγαρχική ή αυταρχική  δημοκρατία, φαίνεται ότι δεν πολυαπασχολεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των συμπολιτών μας. Και φυσικά πολύ λίγοι αντιλαμβάνονται ότι αυτή η διαχείριση του ιού είναι ένα πρόβλημα που απειλεί την Δημοκρατία, την ελευθερία και την ύπαρξή μας. 

Εν κατακλείδι, αυτό που μας έμεινε μόνο είναι η Πίστη μας, αλλά κατά πώς φαίνεται πολεμείται κι αυτή αβυσσαλέα, όχι μόνο από τους ιατροκυβερνητικούς κύκλους αλλά δυστυχώς και από τους επίσημους εκκλησιαστικούς φορείς. Οικουμενισμός, παγκοσμιοποίηση και σχισματοαίρεση, είναι μερικά από αυτά με τα οποία προσπαθούν να κατηχήσουν έναν μισοκοιμισμένο λαό και το καράβι της αποτείχισης είναι το μόνο μέσο το οποίο μπορεί να μας κρατήσει αλώβητους από τα αιρετικά τερτίπια. Θωρακίζουμε την Πίστη μας, εναποθέτουμε την προαίρεσή μας στον Άγιο Τριαδικό Θεό με πράξεις, μετάνοια και προσευχή και ευχόμαστε ο Κύριός μας να μας κρατήσει μακριά από κάθε είδους πλάνη, για να παλεύουμε τα πάθη και τις αμαρτίες μας. Eι ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ υμών.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Η “ισχνή” λιτανεία του Αγίου Δημητρίου και ο μεγαλοπρεπής εορτασμός της Eid Milan Un Nabi
– Ο Άγιος Δημήτριος πρέπει να λιτανευθεί
– Η covid – free Αμάλ και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά
– Σε μίνι λοκντάουν η Θεσσαλονίκη. Τα Δημήτρια άρχισαν από την ανάποδη

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.