Επικαιρότητα

Ο Οικ. Πατριάρχης στο Αγίασμα της Παναγίας Λαοδηγήτριας

εικόνα άρθρου: Ο Οικ. Πατριάρχης στο Αγίασμα της Παναγίας Λαοδηγήτριας

Δημοσιεύθηκε το άρθρο με τίτλο “Ο Οικ. Πατριάρχης στο Αγίασμα της Παναγίας Λαοδηγήτριας”. 
Αυτό το άρθρο αναγράφει: “Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, πραγματοποίησαν την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Γάνου και Χώρας”.
Το άρθρο δεν αναγράφει ποια ήταν τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, όμως το άρθρο περιέχει δύο φωτογραφίες όπου ο κύριος με το κουστούμι και τη γραβάτα είναι ο μητρ. Γερμανίας Αυγουστίνος.

— Σχολιασμός katanixi.gr —

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, πραγματοποίησαν την  Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Γάνου και Χώρας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γάνου και Χώρας Αμφιλόχιος, ο από Νέας Ζηλανδίας, υποδέχθηκε την Πατριαρχική Συνοδεία στην τοποθεσία του Αγιάσματος της Παναγίας Λαοδηγήτριας στον Γάνο και ακολούθως όλοι επισκέφθηκαν το νεοαποκτηθέν Επισκοπείο.

Στο Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου, που τιμάται επ’ ονόματι του Αγίου Αμφιλοχίου του Πατμίου, έγινε Δέηση. Το μεσημέρι παρετέθη γεύμα στους υψηλούς Επισκέπτες και το απόγευμα έγινε προσκύνημα στον τόπο της πάλαι ποτέ Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Χώρας.

Φωτογραφικό υλικό: Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκιας

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Ο Αρχιεπ. Θυατείρων προκαλεί την κινέζικη «τύχη» του!

του Ευάγγελου Κωνσταντίνου Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων κ. Νικήτας παρευρέθηκε στο ετήσιο Δείπνο της Κινέζικης Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας παρευρέθηκε στο ετήσιο...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.