Δημοσιεύθηκε το άρθρο με τίτλο “Ο Οικ. Πατριάρχης στο Αγίασμα της Παναγίας Λαοδηγήτριας”. 
Αυτό το άρθρο αναγράφει: “Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, πραγματοποίησαν την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Γάνου και Χώρας”.
Το άρθρο δεν αναγράφει ποια ήταν τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, όμως το άρθρο περιέχει δύο φωτογραφίες όπου ο κύριος με το κουστούμι και τη γραβάτα είναι ο μητρ. Γερμανίας Αυγουστίνος.

— Σχολιασμός katanixi.gr —

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, πραγματοποίησαν την  Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Γάνου και Χώρας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γάνου και Χώρας Αμφιλόχιος, ο από Νέας Ζηλανδίας, υποδέχθηκε την Πατριαρχική Συνοδεία στην τοποθεσία του Αγιάσματος της Παναγίας Λαοδηγήτριας στον Γάνο και ακολούθως όλοι επισκέφθηκαν το νεοαποκτηθέν Επισκοπείο.

Στο Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου, που τιμάται επ’ ονόματι του Αγίου Αμφιλοχίου του Πατμίου, έγινε Δέηση. Το μεσημέρι παρετέθη γεύμα στους υψηλούς Επισκέπτες και το απόγευμα έγινε προσκύνημα στον τόπο της πάλαι ποτέ Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Χώρας.

Φωτογραφικό υλικό: Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκιας

ΠΗΓΗ