Επικαιρότητα

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συναντήθηκε με την αιρετική Αρχιεπίσκοπο της “Εκκλησίας” της Σουηδίας

εικόνα άρθρου: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συναντήθηκε με την αιρετική Αρχιεπίσκοπο της “Εκκλησίας” της Σουηδίας

Ασχολούνται δήθεν με την κλιματική αλλαγή αλλά τους ξέφυγε η δαιμονική τεχνική, που τους χορεύει στο ταψί… Απώλεσαν τη σοβαρότητα…

— Σχολιασμός katanixi.gr —

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, στην Ουψάλα, με την “Αρχιεπίσκοπο της Εκκλησίας της Σουηδίας” Antje Jackelén και τα μέλη της Επισκοπικής Συνέλευσης Σουηδίας.

Η Αρχιεπίσκοπος Ουψάλας και πάσης Σουηδίας παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν του Πατριάρχου στην οποία παραβρέθηκαν πολλά στελέχη της τοπικής κοινωνίας.
Ο Πατριάρχης και η Αρχιεπίσκοπος υπέγραψαν από κοινού κείμενο για την κλιματική αλλαγή, το οποίο δημοσιεύθηκε στην ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα Dagens Nyheter στις 24 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο Πατριάρχης συναντήθηκε, επίσης, και με τον Επίσκοπο των Σέρβων στη Σουηδία Πανιερώτατο Δοσίθεο.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Ο Αρχιεπ. Θυατείρων προκαλεί την κινέζικη «τύχη» του!

του Ευάγγελου Κωνσταντίνου Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων κ. Νικήτας παρευρέθηκε στο ετήσιο Δείπνο της Κινέζικης Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας παρευρέθηκε στο ετήσιο...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.