Επικαιρότητα

Ο Οικουμενισμός συμπροσεύχεται υπέρ… των εγκλημάτων του τουρκικού στρατού (βίντεο)

εικόνα άρθρου: Ο Οικουμενισμός συμπροσεύχεται υπέρ… των εγκλημάτων του τουρκικού στρατού (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μεγάλη διαφήμιση έχει γίνει στα τουρκικά ΜΜΕ μια μεγάλη συνάθροιση και «προσευχή» όλων των δογμάτων μεταξύ των οποίων και το ελληνορθόδοξο δόγμα, στη πόλη Μαρντίν, υπέρ της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Συρία η οποία όμως βάφεται με το αίμα χιλιάδων αθώων αμάχων.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, στο ιστορικό μοναστήρι των Ασσυρίων, Deyrülzaferan, στην πόλη Μαρντίν, συγκεντρωθήκαν οι εκπρόσωποι της Ελληνορθόδοξης εκκλησίας, του Αρμενικού δόγματος, του Ασσυριακού δόγματος, των Παπικών και της ιουδαϊκής θρησκείας, όπου με μια φανταχτερή τελετή προσευχήθηκαν ομαδικά για την επιτυχία της στρατιωτικής επιχείρησης των Τούρκων στην Συρία, μια επιχείρηση που ήδη έχει καταγγελθεί από την Διεθνή Αμνηστία για κατάφορα εγκλήματα σε βάρος του άμαχου πληθυσμού.

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Στα Γρεβενά μεταλλάχθηκε το “τιμή Αγίου, μίμηση Αγίου” με την “ιρλανδική γιορτή” του Αγίου Πατρικίου

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη Επί πέντε μέρες στα Γρεβενά όλη η πόλη κινούνταν σε τρελούς ρυθμούς, γιορτάζοντας το “Happy Patrick’s Day”, με τα δρώμενα να παραπέμπουν σε καρναβαλική πράσινη εκδήλωση, όπως...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.