Επικαιρότητα

Ο Πάπας στη Μαρωνιτική “Εκκλησία” της Κύπρου

εικόνα άρθρου: Ο Πάπας στη Μαρωνιτική “Εκκλησία” της Κύπρου
του Ιωάννη Πουναρτζόγλου
αποκλειστικά για την katanixi.gr

Η απάντησή μας στην επιθυμία του είναι: “Ψάξε ψάξε, δε θα τη βρεις”!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του αρχιαιρεσιάρχη Πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο, επισκέφτηκε την Μαρωνιτική “Εκκλησία” της νήσου ως πνευματικός της ηγέτης.

Η επίσκεψή του χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο ως προσκυνηματική, στα βήματα του Αποστόλου Βαρνάβα, τον οποίο βέβαια περίεγραψε καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του ως έναν νεοεποχίτη “Απόστολο” που αποδέχεται τη διαφορετικότητα και με υπομονή ανέχεται του πάντες.

Επιθυμία του αρχιαιρεσιάρχη είναι, όπως είπε, να δει «τη χάρη του Θεού να λειτουργεί στην Εκκλησία». Η απάντησή μας στην επιθυμία του είναι: “Ψάξε ψάξε, δε θα τη βρεις”! Όσο και να ψάξει, η Χάρη στους αιρετικούς είναι ανύπαρκτη!

Ο λόγος του είναι εξ ολοκλήρου μια τραγική ειρωνεία, καθώς μιλάει για σημεία των καιρών, ενώ ο ίδιος ως Πάπας της αιρετικής “συμμορίας” αποτελεί έναν πρόδρομο του Αντιχρίστου. Ας μη λησμονήσουμε και τη θέση του Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς, ο οποίος λέει: «Εις την ιστορίαν του ανθρωπίνου γένους υπάρχουν τρεις κυρίως πτώσεις: του Αδάμ, του Ιούδα, του Πάπα».

Ως Ορθόδοξοι είμαστε σε επαγρύπνηση και μένουμε σταθεροί στην φράση του οσίου γέροντα Αγάθωνα Κωνσταμονίτη «Πάπας ίσον διάβολος»!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Ιστορική αναδρομή στα δεινά που επέφεραν οι προηγούμενες επισκέψεις του Πάπα στην Ελλάδα
– Θα το φωνάζουμε με όλες μας τις δυνάμεις: Δεν επιθυμούμε καμία σχέση της Ελλάδας…
– Κρυφτείτε… έρχεται ο Πάπας!!!

Σχετικά άρθρα

Οι οικουμενιστές κινούνται από δαιμονική αγάπη [mp3 2019]

Κήρυγμα τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη. Γιά τούς οἰκουμενιστές, ὑπέρτατος κανόνας, πάνω ἀπό τίς ἀποφάσεις τῶν Οἰκουμενικῶν Συνόδων, εἶναι τό διαστρεβλωμένο καί κατασυκοφαντημένο “ἵνα πάντες ἕν ὦσι”

Η Αλβανία ψηφίζει νόμο για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, γυρνώντας την πλάτη στις θρησκείες

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα προωθεί στη Βουλή της γείτονος όρος ψήφιση, μέσω της Υπουργού παιδείας, χωρίς τη συμμετοχή στη διαβούλευση εκπροσώπων των πέντε επίσημων θρησκειών της χώρας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.