Επικαιρότητα

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας σε Οικουμενιστική Δοξολογία και ανίερες συμπροσευχές στη Νέα Υόρκη

εικόνα άρθρου: Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας σε Οικουμενιστική Δοξολογία και ανίερες συμπροσευχές στη Νέα Υόρκη

Η απάτη του αρχεκάκου Διαβόλου με την Πανθρησκεία και τις διαθρησκειακές συναντήσεις…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr 

Κατά τη δεύτερη ημέρα της πρώτης επίσημης επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (6η Οκτωβρίου), ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β’ πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής στην Νέα Υόρκη, όπου εψάλη επίσημη Δοξολογία στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο του Αποστόλου Παύλου.

Στη Δοξολογία παρίσταντο ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, καθώς και οι Μητροπολίτες Γουινέας Γεώργιος και Μέμφιδος Νικόδημος, οι οποίοι συνόδευσαν τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας στις ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της τελετής, το Παρεκκλήσι γέμισε με κληρικούς και τις οικογένειές τους, Αρχιεπισκοπικό προσωπικό και ηγέτες από το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα, την Φιλόπτωχο Εταιρεία Ελληνικών Ορθοδόξων Κυριών και την Ηγεσία των 100 (Leadership 100).

Δοξολογία παρουσία αιρετικών εκπροσώπων και το διαθρησκειακό γεύμα

Μέσω των φωτογραφιών που ανάρτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύφθηκε η παρουσία τουλάχιστον ενός παπικού και δύο μονοφυσιτών επισκόπων μέσα το Παρεκκλήσιο, οι οποίοι παρεστεκόταν σε απόσταση αναπνοής από τον κ. Θεόδωρο, επιβεβαιώνοντας έτσι τον δυσσεβή και οικουμενιστικό χαρακτήρα της τελετής.

Λίγο αργότερα, διαθρησκειακοί ηγέτες και αιρετικοί εκπρόσωποι χριστιανικών «εκκλησιών» – πολλοί από τους οποίους παρευρέθηκαν/πήγανε και στη Δοξολογία (!) – τίμησαν τον Πατριάρχη Θεόδωρο σε ειδικό γεύμα στην Αρχιεπισκοπή. Μεταξύ αυτών ήταν ο εκπρόσωπος της «Αγίας» Έδρας της Παπικής «εκκλησίας» στον ΟΗΕ, της Αρμενικής «εκκλησίας», της Ευαγγελικής Λουθηρανικής «εκκλησίας», της Κοπτικής «εκκλησίας», Ραβίνοι (από το Συμβούλιο Ραβίνων της Νέας Υόρκης) και εκπρόσωποι διαφόρων διαθρησκειακών οργανώσεων.

Η νέα απάτη του Διαβόλου

Η απάτη του αρχεκάκου Διαβόλου με την Πανθρησκεία και τις διαθρησκειακές συναντήσεις, χρησιμοποιεί το ψέμα ότι και οι άλλες θρησκείες σώζουν, γιατί και οι άλλες θρησκείες πιστεύουν στον ίδιο Θεό. Διαβάζουμε σχετικά στο άρθρο με τίτλο «Διαθρησκειακές συναντήσεις- Άρνηση του Ευαγγελίου και προσβολή των Αγίων Μαρτύρων» του Ομότιμου Καθηγητή Θεολογικής Σχολῆς Α.Π.Θ. πρωτοπρ. Θεοδώρου Ζήση:

«Η νέα απάτη του Διαβόλου με την πανθρησκεία και τις διαθρησκειακές συναντήσεις χρησιμοποιεί το ίδιο ψεύδος που χρησιμοποίησε ο Διάβολος στους πρωτοπλάστους· διέψευσε τότε όσα τους είπε ο Θεός και τους έδειξε το δικό του δρόμο, που δεν είναι πάντως δρόμος σωτηρίας αλλά πτώσεως και καταστροφής. Τώρα τους λέγει: Μην ακούτε τί λέγει το Ευαγγέλιο ότι μόνον ο Χριστός σώζει. Και άλλες θρησκείες σώζουν, γιατί και άλλες θρησκείες πιστεύουν στον ίδιο Θεό και άλλες θρησκείες διδάσκουν ηθικές αρχές και αξίες».

Μη βιώνοντας Ορθοδοξία, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής προωθούν και διαφημίζουν το διαθρησκειακό και διαχριστιανικό συγκρητισμό, οικοδομώντας το οικουμενιστικό πολιτισμικό μοντέλο της Νέας Εποχής και της Πανθρησκείας του Αντιχρίστου. Οι σύγχρονοι εκκλησιαστικοί άρχοντες γίνονται υπηρέτες και αγγελιοφόροι της πλάνης. 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Σύναξις Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών, Πατριάρχου Αλεξανδρείας Θεοδώρου Β΄ Οικουμενιστικά Λεχθέντα και πραχθέντα (Μέρος 9ον – Τελευταίον)
Έρευνα: Οι αιρέσεις του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεοδώρου και τα εγκαίνια του νέου Διαθρησκειακού Κέντρου στο Κάιρο
Ανήμερα των Χριστουγέννων νέες προδοτικές ενέργειες από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας! (Μέρος 2ον)

Σχετικά άρθρα

Οι οικουμενιστές κινούνται από δαιμονική αγάπη [mp3 2019]

Κήρυγμα τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη. Γιά τούς οἰκουμενιστές, ὑπέρτατος κανόνας, πάνω ἀπό τίς ἀποφάσεις τῶν Οἰκουμενικῶν Συνόδων, εἶναι τό διαστρεβλωμένο καί κατασυκοφαντημένο “ἵνα πάντες ἕν ὦσι”

Η Αλβανία ψηφίζει νόμο για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, γυρνώντας την πλάτη στις θρησκείες

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα προωθεί στη Βουλή της γείτονος όρος ψήφιση, μέσω της Υπουργού παιδείας, χωρίς τη συμμετοχή στη διαβούλευση εκπροσώπων των πέντε επίσημων θρησκειών της χώρας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.