εικόνα άρθρου: Ο Πατριάρχης Μόσχας διεθνοποιεί το νέο διωγμό για την Ορθοδοξία

Εκπνέει το τελεσίγραφο Ζελένσκι για τη Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr 

Η Ρωσία είναι απομονωμένη διεθνώς στη Δύση. Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος φροντίζει επιμελώς να ταυτιστεί η εικόνα του Πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου με εκείνη του Προέδρου της Ρωσικής Δημοκρατίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στη δεδομένη χρονική συγκυρία, αποπειράθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας να “παίξει το παιχνίδι τους” και να τους πολεμήσει με τα δικά τους μέσα. 

Κατήγγειλε τον ανηλεή διωγμό που ενορχηστρώνεται από τον Χαζάρο Εβραιοουκρανό Ζελένσκι και τον αχειροτόνητο σχισματικό Σεργκέι (Επιφάνιο ) Ντουμένκο, των μοναχών της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου, με κατασκευασμένες και προσχηματικές κατηγορίες περί προδοσίας.

Τον κατήγγειλε σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς αλλά και στους θρησκευτικούς ηγέτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Τους κατέστησε αναπολόγητους. 

Οι μοναχοί της Λαύρας γνωρίζουν πως διώκεται ο Χριστός και στοχοποιείται η Ορθόδοξη πίστη από τα γεράκια της Δύσης. Το μήνυμα που στέλνουν είναι “Ορθοδοξία ή θάνατος”.

Ο χρόνος για το τελεσίγραφο Ζελένσκι εκπνέει. Τα πράγματα κρέμονται σε μία κλωστή. 

Ο Θεός βοηθός!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧΙ

Δείτε σχετικά:
Ο ψευδοαρχιεπίσκοπος Ουκρανίας κατακτητής της Λαύρας των Σπηλαίων – Μέγας διώκτης της Ορθοδοξίας
Είναι η Ουκρανία ο καταλύτης της ένωσης; Οι Ουνίτες ζητούν ένωση και κοινή χρήση των ιερών προσκυνημάτων
O Μπάτσκας Ειρηναίος (Πατριαρχείου Σερβίας) ξεσκεπάζει το ρόλο Βαρθολομαίου στο Ουκρανικό

Σχετικά άρθρα

Η Ακαδημία Βόλου πρωταγωνιστεί στην αντιρωσική προπαγάνδα

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου. Η στρογγυλή τράπεζα που διοργανώθηκε από την Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου με θέμα «Η Τρίτη Ρώμη: Η Μόσχα και ο θρόνος της Ορθοδοξίας», μέρος της συντονισμένης προσπάθειας για να παραχαραχθεί η αλήθεια ως προς το θέμα και να βαθύνει ο διχασμός του ποιμνίου

Μητροπολίτης Ζαπορόζιε: «καταστροφέας της παγκόσμιας Ορθοδοξίας ο π. Βαρθολομαίος»

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη. Όταν στην Ελλάδα, Ιεράρχες στρώνουν κόκκινα χαλιά στους σχισματικούς και συλλειτουργούν με τους αχαρίτωτους, ένας αληθινός Επίσκοπος κρατά ψηλά το λάβαρο της Ορθοδοξίας και αντιδρά στην πτώση που επιβάλλει το Φανάρι!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.