Επικαιρότητα

Ο πρωθυπουργός που διχάζει τους Έλληνες λέει: “αντιδημοκρατικός ο κοινωνικός αποκλεισμός”

εικόνα άρθρου: Ο πρωθυπουργός που διχάζει τους Έλληνες λέει: “αντιδημοκρατικός ο κοινωνικός αποκλεισμός”
Γράφει η Μαρία Κοσμίδου 
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Προκαλεί ο κ. Μητσοτάκης: “στην Ελλάδα του 21ου αιώνα δεν επιτρέπονται διαχωρισμοί μεταξύ των πολιτών της”…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής σχετικά με την Εθνική Στρατηγική Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+, δηλώνοντας ότι είναι αντιδημοκρατικός ο κοινωνικός αποκλεισμός. Ενώ την ίδια ώρα οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη ανακοίνωναν προνόμια σε εμβολιασμένους, διχάζοντας τους Έλληνες. Ο ζήλος του Έλληνα πρωθυπουργού να τακτοποιήσει τα θέματα των ΛΟΑΤΚΙ+ δημιουργεί ερωτηματικά, αλλά το διπλό του πρόσωπο προκαλεί την αγανάκτηση εκατομμυρίων Ελλήνων.

Ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης τόνισε ότι στην Ελλάδα του 21ου αιώνα «δεν επιτρέπονται διαχωρισμοί μεταξύ των πολιτών της», προσθέτοντας ότι «ο κοινωνικός αποκλεισμός δεν είναι μόνο αντιδημοκρατικός, πιστεύω ότι είναι και βαθιά αντιπαραγωγικός. Και για αυτό και η χώρα μας ακολουθεί την Ευρώπη, ενώνοντας αρμονικά όλες τις δυνάμεις της, ενσωματώνοντας το διαφορετικό στο κοινό. Αναγνωρίζοντας ίσα δικαιώματα σε όλους, απαιτώντας όμως και από όλους σεβασμό και αλληλεγγύη».

Αυτά όλα, την ώρα που ο ίδιος απαγορεύει σε όσους επιλέγουν να μην εμβολιαστούν τη συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες. Την ώρα που ο ίδιος έχει διαχωρίσει τους Έλληνες πολίτες σε «ψεκασμένους» και σε «εκλεκτούς», που πρέπει να επιβραβευθούν αν εμβολιαστούν.

Η επιλεκτική αλληλεγγύη του Πρωθυπουργού και η ιδιαίτερη ευαισθησία με την οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αγκαλιάζει τους ΛΟΑΤΚΙ+ είναι προφανής. Τόσο η προκλητική του στάση στο θέμα του εμβολιασμού, όσο και η χάραξη εθνικής στρατηγικής, αντίστοιχης με τη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους ΛΟΑΤΚΙ+, μόνο προβλήματα μπορούν να μας φέρουν.

Γνωρίζουμε ότι η ομοφυλοφιλία είναι πάθος. Αποκαλυπτική είναι η τοποθέτηση του οσίου πατρός Αγάθωνος στο θέμα αυτό. Ο μακαριστός Γέροντας είχε μιλήσει για την ομοφυλοφιλία και τους ομοφυλόφιλους. Στο συγκεκριμένο σύντομο απόσπασμα που παραθέτουμε, απαντά και τοποθετείται για το θέμα, καταθέτοντας μια σπάνια, υπερκόσμια Διδαχή Αγάπης, δείγμα της Χαριτωμένης καταστάσεώς του. Να θυμίσουμε επίσης ότι ο ίδιος έχει πει, πως όταν ο γάμος των ομοφυλόφιλων γίνει νόμος στην Ελλάδα, τότε θα έρθει το τέλος.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Πού οφείλονται τα κατορθώματα των ΛΟΑΤΚΙ παγκοσμίως;
– Υπ. Δικαιοσύνης: Έχει ήδη ανοίξει η συζήτηση για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία…
– Ουδεμία (ευχάριστη) έκπληξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Οι λίστες Επστάιν και οι λίστες Μίχου

του Αγαθώνικου Εγκαταλείψαμε τον Θεό και βρισκόμαστε ως άτομα και κοινωνία σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο εγκαταλειμμένοι από την Χάρη του Θεού Σκάνδαλο μεγατόνων έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και Μ.Βρετανία...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.