Επικαιρότητα

Ο Σουηδίας Κλέοπας σε έναν ακόμα οικουμενιστικό αχταρμά

εικόνα άρθρου: Ο Σουηδίας Κλέοπας σε έναν ακόμα οικουμενιστικό αχταρμά
του Ιωάννη Πουναρτζόγλου
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Μας θυμίζει αυτό το “λάου λάου” που είχε πει ο Μητροπολίτης Άνθιμος στον μακαριστό γέροντά μας, παπα-Νικόλα Μανώλη!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Αφορμές ψάχνουν οι Οικουμενιστές για να διαφημίσουν την παναίρεσή τους και να προβάλλουν την υποτιθέμενη “οικουμενική αγάπη” τους. Μία τέτοια αφορμή είναι και ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Στις 28 Φεβρουαρίου 2022, ο Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας κ. Κλεόπας παρέστη στη “Διαθρησκειακή Εκδήλωση Ειρήνης για την Ουκρανία”, που έγινε σε Λουθηρανικό Ναό μετά από πρόσκληση του τοπικού αιρετικού επισκόπου.

Στην εκδήλωση αυτή, ύμνησε -παρουσία πάσης φύσεως αιρετικών- τη συνεργασία των κυβερνήσεων, καθώς και των θρησκειών για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ευχήθηκε να ακολουθήσει και τώρα η ίδια στρατηγική, για το κοινό καλό και την παγκόσμια ειρήνη.

Πλέον, έχει γίνει μόδα αυτός ο παγκόσμιος “προσευχητικός” αχταρμάς και δυστυχώς έχουμε συνηθίσει αυτή την εικόνα. Μας θυμίζει αυτό το “λάου λάου” που είχε πει ο Μητροπολίτης Άνθιμος στον μακαριστό γέροντά μας, παπα-Νικόλα Μανώλη!

Οι περισσότεροι σημερινοί Ορθόδοξοι επίσκοποι, έχουν μπερδέψει τον σκοπό τους κι αντί να διδάσκουν με κάθε κόστος την Ορθοδοξία ανά την Οικουμένη, προσπαθούν να διακονήσουν ένα ουμανιστικό σύστημα χρησιμοποιώντας τη θέση τους στην Εκκλησία.

Θα έπρεπε σε κάθε πειρασμό (φτώχεια, φυσικές καταστροφές, πανδημία, πόλεμο κλπ) να ακολουθούν την Παράδοση των Αγίων Πατέρων και να στρέφονται με πίστη στον Θεό. Αντίθετα, αυτοί προτιμούν να συνωστίζονται με τους αιρετικούς, με τα δαιμόνια που τους περιβάλλουν, και να προσεύχονται σε έναν κοινό Θεό, τον Αντίχριστο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο δεν στρέφονται στον μοναδικό Θεό της Ορθοδοξίας, τόσο ο Θεός θα επιτρέπει τους πειρασμούς… Καλή μετάνοια!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Ο Μητροπολίτης Σουηδίας Κλεόπας έκανε ανάρτηση φωτιά στο Facebook
– Ο μητροπολίτης Σουηδίας και αιρετικός Μονοφυσίτης «Αρχιεπίσκοπος» σε οικουμενιστική Δοξολογία
– Άσπρο Μαύρο: Ο Μητροπολίτης Σουηδίας και το προσωπείο του οικουμενισμού
– Ίδρυση και Θυρανοίξια Ενορίας Αποστόλου Βαρθολομαίου στην Ισλανδία

Σχετικά άρθρα

Ο Ζελένσκι και οι σχισματικοί της Ουκρανίας σε διαθρησκειακή τελετή στη Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου

Ψευδεπίσκοποι, αιρετικοί και αλλόθρησκοι στο λίκνο της Ορθοδοξίας Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Κατά την 90ή επέτειο του Γολοντομόρ, την 25η Νοεμβρίου, ο διώκτης των Ορθοδόξων, πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι μετέβη στον...

Πατερικά

3 Δεκ

π.Αθανάσιος Μυτιληναίος: Aγαπητόν ποίμνιον, προστατέψετε τον εαυτό σας

“Δυστυχώς, δεν είναι σήμερα εκείνοι οι ταγοί της Εκκλησίας μας σε θέση να βοηθήσουν το ποίμνιο και το αφήνουν να κατασπαράζεται“ Ομιλία του μακαριστού π. Αθανασίου Μυτιληναίου,  02/11/81 Αγαπητοί μου, προσέξτε....

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.