Επικαιρότητα

Ο straight σε καραντίνα και ο gay σε παρέλαση

εικόνα άρθρου: Ο straight σε καραντίνα και ο gay σε παρέλαση

Ο άνθρωπος είναι πλασμένος κατ’ εικόνα του Άγιου Τριαδικού Θεού και οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε το ήθος και την ελευθερία που προσπαθούν κάποιοι να μας στερήσουν.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Διαβάσαμε με μεγάλη μας λύπη ότι πραγματοποιήθηκε το Athens pride 2020 με εκδηλώσεις στην πόλη αλλά με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω covid. Με πλούσιο διαδικτυακό υλικό και δρώμενα αλλά όχι με μαζικές εκδηλώσεις μέσα στην πόλη… Μαζεμένα πράγματα δηλαδή, αλλά όχι ανύπαρκτα.

Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει ακόμη ίχνος ισονομίας σε αυτήν την χώρα. Απαγορεύονται οι λιτανείες στις εκκλησιές μας, αλλά επιτρέπονται οι δαιμονικές λιτανείες με περιεχόμενο αντιχριστιανικής διαστροφής. Απαγορεύονται τα πανηγύρια, οι πορείες, οι συναθροίσεις, οι κοινωνικές επαφές και επιτρέπονται οι εκδηλώσεις των ομοφυλοφίλων. Επιτρέπονται οι μουσουλμανικές γιορτές και συναθροίσεις, καθώς και οι παρελάσεις “υπερηφάνειας” και απαγορεύονται οι περιφορές των Ιερών Εικόνων. Κατήργησαν το Πάσχα, όμως τα ανήθικα “πολιτιστικά” δρώμενα των drag queen παραμένουν αλώβητα από τα κυβερνητικά μέτρα. Έχουν παροπλίσει την Παναγία και την γιορτή Της τον Δεκαπενταύγουστο και επιτρέπουν στο παρδαλό δαιμόνιο να κυκλοφορεί ελεύθερα.

Τελικά αυτός ο ιός είναι ο πιο ρατσιστής απ’ όλους μας. Τα μέτρα για την πανδημία και ο covid χτυπούν ανελέητα τους straight και την παραδοσιακή υγιή ελληνική οικογένεια, αλλά όχι το καταδικασμένο από την χριστιανική διδασκαλία πάθος της ομοφυλοφιλίας και όσους έχουν αιχμαλωτιστεί από αυτό ή το υπερασπίζονται σθεναρά διαφημίζοντάς το. Πώς γίνεται η ελληνική κυβέρνηση να υπερασπίζεται με πάθος τον αγώνα για την δήθεν ελευθερία των gay, κάνοντας παντιέρα τον όρο δημοκρατία και ισονομία, και την ίδια στιγμή να φιμώνει και να καταδιώκει ανελέητα την κοινή λογική και τον υγιή σκεπτόμενο νου ενός straight ανθρώπου; Καταδιώκουν με μανία την νεολαία στις πλατείες και επιτρέπουν τις εκδηλώσεις στην πόλη μιας άλλης νεολαίας, η οποία διαστρέφει την θεόσδοτη φυσιολογική εξέλιξη της ανθρώπινης ύπαρξης. 

Αν νομίζουν λοιπόν, ότι μαζί με το φίμωτρο που μας επιβάλλουν να φορέσουμε, θα καταφέρουν να φιμώσουν την ψυχή και το μυαλό ενός φυσιολογικού σκεπτόμενου ανθρώπου, τότε να τους πληροφορήσουμε ότι πλανώνται πλάνη οικτρά! Απ’ ότι δείχνουν οι αντιδράσεις του ελληνικού πληθυσμού, οι συνειδήσεις άρχισαν να ξυπνούν και επιτέλους να καταλαβαίνουν οι πολίτες, ότι κάτι άλλο μαγειρεύεται εδώ, το οποίο με τον καιρό αρχίζει και δείχνει τις πραγματικές του διαστάσεις και το πώς το διαχειρίζονται οι κυβερνήσεις και οι σπουδαίοι αλλά όχι έντιμοι νόες αυτού του κόσμου. Ό,τι υπάρχει από τον νέο αυτό ιό, δείχνει να αντιμετωπίζεται από ηγέτες και μερίδα επιστημόνων με καταστροφικό τρόπο για την κοινωνία. 

Τελικά, η κοπτοραπτική που εφαρμόζουν οι κυβερνώντες και μέρος της επιστημονικής κοινότητας στην Ελλάδα, δείχνει να είναι μία τέχνη την οποία γνωρίζουν καλά. Εφαρμόζουν κατά το δοκούν τα κυβερνητικά μέτρα και τις ιατρικές προτροπές και έχουν ράβε – ξήλωνε την διαχείριση των υγειονομικών μέτρων και την ΚΥΑ για τον νέο ιό. Ας μην εφησυχάζουν όμως οι υπερασπιστές του ψεύδους και της παραπληροφόρησης, γιατί τελικά πέφτουν οι ίδιοι μέσα στην λακούβα που προσπαθούν να μας ρίξουν. Δημοκρατία αλά καρτ ούτε υπάρχει αλλά ούτε και θα την δεχτούμε. Ο straight καραντίνα και ο gay σε παρέλαση. Ο άνθρωπος είναι πλασμένος κατ’ εικόνα του Άγιου Τριαδικού Θεού και οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε το ήθος και την ελευθερία που προσπαθούν κάποιοι να μας στερήσουν. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας… έχουν γνώση οι φύλακες. Δυστυχώς για κάποιους αρχίσαμε να ξυπνάμε!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Υμνήτρια του GlobalPride η υπουργός α-Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως
Το παρδαλό δαιμόνιο
Ουδεμία (ευχάριστη) έκπληξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη!
O υποτακτικός του Θεού ακυρώνει το Gay Pride!
– Δόξα τω Θεώ που δεν επιτρέπει να γίνει το γκέι πράιντ, γιατί το κακό θα μας έβρισκε με τις Εκκλησίες κλειστές!
Γυμνή Ποδηλατοδρομία! Ποιος θα φυλάξει την πόλη μας από μια ακόμα ανήθικη εκδήλωση;
Δε λάβαμε το μήνυμα από την πρόσφατη θεομηνία με τον κορωνοϊό: επιστρέφει η Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη
– Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κων. Ζέρβας δεν είναι σε θέση να δει τον κίνδυνο. Ευκαιρία για την πόλη θεωρεί το Gay Pride!
– Εικόνες ντροπής από το pride της Θεσ/νίκης – Θα παρέμβει η δικαιοσύνη;
Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΘΕΟΦΟΒΙΑ

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.