Επικαιρότητα

Ο Viktor Orbán κατά του φανατικού Διεθνισμού των Βρυξελλών (Ιστορική Ομιλία) [ΒΙΝΤΕΟ]

εικόνα άρθρου: Ο Viktor Orbán κατά του φανατικού Διεθνισμού των Βρυξελλών (Ιστορική Ομιλία) [ΒΙΝΤΕΟ]

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! Ιστορική ομιλία του Ούγγρου Πρωθυπουργού Victor Orban για την παράνομη μετανάστευση

Αν μπορούμε, ας ξεφύγουμε από το αν μας είναι συμπαθής ή όχι. Ακόμα και αν ανήκουμε ή υποστηρίζουμε άλλες πολιτικές από εκείνη που αντιπροσωπεύει ο Ούγγρος Πρωθυπουργός. Ως Κατάνυξη προσπαθούμε να είμαστε υπεράνω κομμάτων και πολιτειακών καταστάσεων, ώστε να μη μας κρατάει τίποτε και κανένας στο πόλεμο εναντίων της προδοσίας της Πίστης και της Πατρίδας. Οι εθνοπατέρες και οι ιεροχιτλερίσκοι δε μας δεσμεύουν· δεν τους προσκυνάμε και είμαστε ελεύθεροι. Ακόμα όμως και από αυτούς διαλέγουμε, αν έχουν, τα καλά και συμφέροντα ταις ψυχαίς ημών…

Απέναντι στην εωσφορική Νέα Εποχή και τον μασονοκίνητο αυταρχισμό των Βρυξελλών, η φωνή του πρωθυπουργού που ακολουθεί, έχει να διατυπώσει μια άλλη άποψη, που φυσικά είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που θα ακούσετε από τον λόγιο ισλαμιστή (2ο video), που υποστηρίζεται όμως φυσικά από τους “αντιρατσιστές” διεθνιστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όσο η Ευρώπη θα συμμαχεί με την αποκρουστική κυριαρχία του πνεύματος και τη σκληρή όψη του Ισλάμ, που πηγάζει από το ιερό τους Κοράνι, τόσο φωνές σαν του Orban (3ο video), είναι καλό να υπάρχουν, για να ταράζουν τον ύπνο των λαών.

Στο 1ο video θα ακούσετε το δικό μας καταξιωμένο καθηγητή Γεωπολιτικής και διεθνολόγο, Ιωάννη Μάζη. Για μια ακόμα φορά χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου για το μεταναστευτικό μιλώντας σε εκπομπή του Alpha, όπως παρουσίασε το News Break. Χαρακτηριστικά είπε ότι «αν το συνηθίσουμε, σε λίγο δεν θα υπάρχουμε». Δείτε αρχικά το βίντεο με τις δηλώσεις του καθηγητή και στη συνέχεια το βίντεο με τον απίθανο ισλαμιστή και εν κατακλείδι την Ιστορική Ομιλία του Πρωθυπουργού της Ουγγαρίας που έπιασε το νόημα πολύ καλύτερα από τους δικούς μας καρεκλοκένταυρους!

Μάζης: Σε λίγο η Ελλάδα απλά δε θα υπάρχει

Τι θα κάνουν οι Μουσουλμάνοι αν γίνουν παντοδύναμοι;

Ιμάμης ακαδημαϊκός λέει ότι αν κατακτήσουν με τζιχάντ ένα κράτος και δεν εξισλαμιστεί, πρέπει να τους δώσει φόρο· αν όμως είναι πολυθεϊστές, τότε θα τους πολεμήσουν κάνοντας σκλάβες τις γυναίκες τους, καταστρέφοντας τις εκκλησίες τους· το ίδιο θα κάνουν και σε Χριστιανούς ή Εβραίους, που θα αρνηθούν να δώσουν φόρο Τζίζια.

ΙΣΛΑΜ: Τι θα κάνουν οι Μουσουλμάνοι αν γίνουν παντοδύναμοι.

Συγκλονιστική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν στις 15 Μαρτίου 2016…

https://www.youtube.com/watch?v=UYD86k-vwa4&feature=youtu.be
Ιστορική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού Viktor Orbán

…επ’ ευκαιρία του εορτασμού για τα 168 χρόνια από τον αγώνα για την Ανεξαρτησία εναντίον των Αψβούργων (1848–49), μέσα από την οποία προειδοποεί τον λαό του και όλους εμάς για την προσχεδιασμένη λαθρεποίκηση της Ευρώπης.

Σε αυτή την ιστορική ομιλία του, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας δακρύζει για την Ευρώπη που πρέπει να ενωθεί και να πολεμήσει την πολιτική σαπίλα που καταστρέφει την ελευθερία των εθνών-κρατών της μέσω της προσχεδιασμένης και προμελετημένης λαθρεποίκησης.

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.