Επικαιρότητα

O υποτακτικός του Θεού ακυρώνει το Gay Pride!

εικόνα άρθρου: O υποτακτικός του Θεού ακυρώνει το Gay Pride!

Το παρδαλό δαιμόνιο δεν θα παρελάσει φέτος στην πόλη μας…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Κοινό τόπο αποτελεί ότι τα μέτρα που πάρθηκαν εν όψει κορωνοϊού από την πολιτική και εκκλησιαστική ηγεσία προκάλεσαν μία πρωτοφανή βλασφημία μεγάλου μήκους κύματος. Ειδικότερα, το εκκλησιαστικό γίγνεσθαι άλλαξε άρδην! Εύκολα θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει πως έγινε μία γελοία προσομοίωση του παιχνιδιού “ κλέφτες και αστυνόμοι”, αφού μία φαρισαΐζουσα εκκλησιαστική και πολιτική ελίτ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό πιστών, φίμωσε βίαια χείλη ιερέων, απέδωσε τις αρμόζουσες κυρώσεις στους απείθαρχους ιερείς, στους κορωνοϊομάχους. Παράλληλα, περιφρούρησε και εκτόπισε τις Ιερές Εικόνες από τα διψασμένα χείλη των πιστών, εξευτέλισε τη Θεία Κοινωνία προσαρμόζοντάς την στις βουλές των ιών και αποστείρωσε τον Οίκο του Θεού.

Πλέον, το «αγαπήσωμεν αλλήλους» έχει γίνει «μακριά και αγαπημένοι», το «εν φιλήματι αγίω» θάφτηκε κάτω απ΄το χαλάκι και εκτόπισε το «ομοθυμαδόν». Μας παραμυθιάζουν πως ο Θεός αναπαύεται με την τήρηση των 1,5 μέτρων στις εκκλησίες, τις διπλές και τρίδιπλες Θείες Λειτουργίες, την αναπροσαρμογή του τυπικού, τα αντισηπτικά στην είσοδο των ναών και τις απαγορευτικές κορδέλες. Διαφημίζουν επιβλητικά μία ψευτοϋπακοή, δήθεν για ασφάλεια της υγείας μας και με λόγια και έργα υπονοούν πως η σύμπνοια με την κοσμική εξουσία διαφυλάσσει την παραμονή μας εντός της Εκκλησίας. Με αυτά τα ωραία παραμυθάκια, λοιπόν, καθησυχάζουν τις ταραγμένες ψυχές των πιστών και αναπαύουν συνειδήσεις των χλιαρών κληρικών.

Στον αντίποδα, όμως, δεν μπορούμε να μην αποδώσουμε τα εύσημα στον «Άγιο» κορωνοϊό που έβαλε STOP στην αμαρτία των ανθρώπων, μετρίασε τα αχαλίνωτα πάθη και έφερε θέλοντας και μη, τη στασιμότητα των ενεργειών που προσβάλλουν τον Νόμο του Θεού. Πιο συγκεκριμένα, είναι αλήθεια πως το διοικητικό συμβούλιο του «Thessaloniki Pride» ανακοίνωσε την ακύρωση του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Υπερηφάνειας (EuroPride) για το 2020, που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη. Συνεπώς, το παρδαλό δαιμόνιο δεν θα παρελάσει φέτος στην πόλη μας, δεν θα προωθήσει το φοβερό πάθος της ομοφυλοφιλίας, δεν θα εξευτελίσει τους ομοφυλόφιλους ανεβάζοντάς τους σε άρματα αισχύνης!

Επιπροσθέτως, εμείς ως katanixi.gr είχαμε παραθέσει τη σημαντικότατη τοποθέτηση του γ. Γαβριήλ σχετικά με τα θέματα της επικαιρότητας. Μάλιστα, ο γέροντας είχε τονίσει πως ο Θεός παραχωρεί αρρώστιες, θλίψεις, στεναχώριες, για να μας αναγκάσει να μετανοήσουμε για να μην πάμε στην κόλαση. Τίποτα, λοιπόν, δεν γίνεται χωρίς τη θέληση του Θεού και κατά συνέπεια, ακόμη και τα μικρόβια είναι υποτακτικοί του Θεού! Αντιλαμβανόμαστε, βέβαια, ότι ο Θεός επιτρέποντας όλη αυτή την καταστροφή που προκάλεσε ο ιός, μας χαρίζει απλόχερα ένα εφαλτήριο προς τη μετάνοια! Μας παρακινεί να στερηθούμε όσες εκδηλώσεις μας χωρίζουν από Αυτόν και να αναρωτηθούμε μήπως η πραγματική ευτυχία και κατάνυξη της καρδιάς δεν φωλιάζουν στα Gay Pride, αλλά στον Οίκου του Θεού. Μήπως η αβεβαιότητα της σεξουαλικής προτίμησης, σφραγίζεται με την ακεραιότητα της Ορθοδοξίας; Μήπως η καταθλιψάρα συντρίβεται μπροστά στην Θεία Πρόνοια; Μήπως αντί για τα παρδαλά χρώματα “υπερηφάνειας” μας ταιριάζει το Ιλαρό φως του Παραδείσου; Μήπως το όπλο μας στον αγώνα επιβίωσης είναι το κομποσχοίνι και όχι οι παρελάσεις γύμνιας;

Ακόμη και ο πνευματικός μας πατέρας π.Νικόλαος Μανώλης, πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από το βιβλίο του Βίωμα Ορθοδοξίας, κάνοντας ειδική μνεία στα Gay Pride. Εκεί αναφέρει πως πιο προδομένοι από ποτέ αισθάνονται οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι, που δεν αναγνωρίζουν τίποτα κοινό με την διαφημιζόμενη προστυχιά και πορνεία. Δεν είναι δικαιώματα αυτά που υπερασπίζονται τα νεοταξικά φεστιβάλ υπερηφάνειας, είναι η βρωμιά της ακολασίας φθονερών ανθρώπων που αναθυμιάζει και θέλει να μολύνει τα πάντα…

Οι περισσότεροι των ομοφυλόφιλων είναι φιλήσυχοι αμαρτωλοί. Όπως όλοι οι υπόλοιποι, ζουν και αυτοί με τις αμαρτίες τους, χωρίς καμία διάθεση όμως να υπερηφανευτούν γι’ αυτές. Δεν επιθυμούν να τις διαφημίσουν, να τις παρουσιάσουν σαν φυσικές πράξεις, που μπορούν και άλλοι άνθρωποι να τις διαπράξουν χωρίς κανένα ενδοιασμό ή φόβο για συνέπειες. Πολλοί βρίσκονται σε συναίσθηση της αμαρτωλής κατάστασής τους, τούς τύπτει η συνείδηση που ζουν αντίθετα από τις ευαγγελικές αρχές. Δυσκολεύονται να απαλλαγούν από το δαιμόνιο της ομοφυλοφιλίας, το παρδαλό δαιμόνιο, αλλά αγωνίζονται. Πλησιάζουν με πόνο στην ιερή εξομολόγηση και ακουμπούν στην αγάπη του Θεού ζητώντας το έλεός Του.

Τα Gay Pride εξευτελίζουν τον άνθρωπο και το επιδιώκουν με δαιμονική μανία, επιτυγχάνοντας έτσι με ξετσιπωσιά να θέσουν τον κιναιδισμό στις προτεραιότητες των νέων. Μόνο που το γονίδιο της ομοφυλοφιλίας είναι ανυπόστατη θεωρία, ψέμα, που δεν απασχολεί τους νεοεποχίτες διοργανωτές των φεστιβάλ ομοφυλοφιλικής επίδειξης. Αυτοί δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια. Παριστάνουν τους ελεύθερους και προοδευτικούς, καλούν στη φοβερή αμαρτία τους ανθρώπους. Τι κάνει όμως η Εκκλησία του Χριστού; Πώς αντιστέκεται στην κατρακύλα του κόσμου; Μία τέτοια διοικούσα Εκκλησία, σε μεγάλο βαθμό υπακούουσα σε οικουμενιστές Πατριάρχες και ερωτοτροπούσα με την παπική θρησκευτική κοινότητα, είναι ανάξια να σταματήσει την πρακτική του Αντιχρίστου. Και ποια είναι αυτή; Είναι η πρακτική που πηγάζει από το Είναι του. Γιατί ο Αντίχριστος, ο άνθρωπος της ανομίας των έσχατων ημερών, θα είναι ομοφυλόφιλος και οικουμενιστής. Οι εμπνευστές των Gay Pride και των οικουμενιστικών συμπροσευχών είναι οι πρόδρομοί του!

Συγκλίνοντας, είναι ευχή όλων μας η φετινή ακύρωση τoυ Gay Pride να αποτελέσει στροφή προς μετάνοια, στροφή προς τον Χριστό, προς την Αλήθεια!

Τὰ πλήθη τῶν πεπραγμένων μοι δεινῶν, ἐννοῶν ὁ τάλας, τρέμω τὴν φοβερὰν ἡμέραν τῆς κρίσεως, ἀλλὰ θαρρῶν εἰς τὸ ἔλεος τῆς εὐσπλαγχνίας σου, ὡς ὁ Δαυΐδ βοῶ σοι. Ἐλέησόν με ὁ Θεός, κατὰ τὸ μέγα σου ἔλεος

Δείτε σχετικά:
– Δόξα τω Θεώ που δεν επιτρέπει να γίνει το γκέι πράιντ, γιατί το κακό θα μας έβρισκε με τις Εκκλησίες κλειστές!
Γυμνή Ποδηλατοδρομία! Ποιος θα φυλάξει την πόλη μας από μια ακόμα ανήθικη εκδήλωση;
Δε λάβαμε το μήνυμα από την πρόσφατη θεομηνία με τον κορωνοϊό: επιστρέφει η Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη
– Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κων. Ζέρβας δεν είναι σε θέση να δει τον κίνδυνο. Ευκαιρία για την πόλη θεωρεί το Gay Pride!
– Εικόνες ντροπής από το pride της Θεσ/νίκης – Θα παρέμβει η δικαιοσύνη;
– Έρχεται η πρώτη παρέλαση καρναβαλιού στη Θεσσαλονίκη – Η «βασίλισσα του μετρό» και τριήμερο συναυλιών

Σχετικά άρθρα

Μη σκοτώσεις το παιδί σου!

της Μαρίας Κοσμίδου. Στο σούπερ μάρκετ άκουσα μια συζήτηση για μια κοπέλα που έμεινε έγκυος και οι φίλες της ήταν υπέρ της έκτρωσης… Έγραψα αυτά που θα ήθελα να της πω και σε όλα τα κορίτσια που είναι στη θέση της

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.