εικόνα άρθρου: Ο Ζελένσκι στο «σβησμένο» Φανάρι
Γράφει ο Μέτοικος

“Αντάμα, οι δύο βραχίονες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία προσευχήθηκαν(!) για τα θύματα του πολέμου”


Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επισκέφθηκε τον Βαρθολομαίο Αρχοντώνη στο Φανάρι.

Οι δύο «ηγέτες» είναι οι χρήσιμοι βραχίονες των αγγλοσαξόνων στον συγκεκαλυμμένο πόλεμο του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας στην Ουκρανία. 

Ο Ζελένσκι, ηθοποιός με περιορισμένες πνευματικές ικανότητες, αλλά ικανός στο να υποκριθεί τον «πατριώτη», διαδέχτηκε τον Πέτρο Ποροσένκο που, ναι μεν υπήρξε σταθερά αντίθετος με την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ συμφώνησε όμως με τον Βαρθολομαίο Αρχοντώνη και, για λογαριασμό των αγγλοσαξόνων, στη δημιουργία μιας σχισματικής «εκκλησίας» με στόχο να διασπάσει τους εκκλησιαστικούς δεσμούς των Ουκρανών με τη Ρωσική Εκκλησία.

Πρέπει να μην ξεχνάμε ότι ο κουτοπόνηρος Βολοντίμιρ Ζελένσκ με τηλεδιάσκεψη μίλησε στην κυπριακή Βουλή ζητώντας τη βοήθεια των Κυπρίων, χωρίς όμως να κάνει καμία αναφορά στην τουρκική κατοχή στη μεγαλόνησο, ούτε και στην εισβολή του 1974.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο αχυράνθρωπος των αμερικανών στην Ουκρανία, με την «εκλογή» του όχι μόνο αρνήθηκε την εφαρμογή της συμφωνίας του Μίνσκ, αλλά με όργανο το φασιστικό τάγμα του Αζόφ άρχισε τις διώξεις σε βάρος των ρωσόφωνων πληθυσμών στην περιοχή του Ντονμπάς, ζητώντας παράλληλα την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

Για την ιστορία αξίζει υπενθυμίσεως πως, οι αγγλοσάξονες με όργανο τον γεωργιανό Μιχαήλ Σαακασβίλι πέτυχαν να προκαλέσουν την επέμβαση των Ρώσων στην Γεωργία και αδιαφορώντας για τη συντριβή των γεωργιανών εισβολέων στη Νότια Οσετία επέβαλαν οικονομικές κυρώσεις στη Μόσχα που, ήταν και ο αντικειμενικός τους στόχος. Ο Σαακασβίλι φυγάς από τη χώρα του μεταφέρθηκε από τους αμερικανούς στην Ουκρανία όπου ο Ποροσένκο του έδωσε την ουκρανική υπηκοότητα. Ο Ζελένσκι με την εκλογή του αναίρεσε την ουκρανική υπηκοότητα του Σαακασβίλι και τον παρέδωσε στην Γεωργία προκειμένου να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των Αμερικανών με αυτή τη χώρα όπου, ο χρήσιμος ηλίθιος Σαακασβίλι δικάστηκε για εσχάτη προδοσία. 

Ο όρος χρήσιμος ηλίθιος αποδίδεται στον Ιωσήφ Στάλιν και «περιγράφει εγωπαθή πρόσωπα της δημόσιας ζωής παραδομένα στη σαγήνη της εξουσίας και της δημοσιότητας, σε τέτοιο βαθμό, που καταλήγουν να είναι άχρηστοι, πεπεισμένοι, ωστόσο, ότι εξυπηρετούν μια μεγάλη ιδέα».

Παραδομένος ως ηθοποιός «στη σαγήνη της εξουσίας και της δημοσιότητας» ο Ζελένσκι δεν αντιλαμβάνεται ότι οι αμερικανοί στον πόλεμο της πατρίδας του που, αυτός προκάλεσε για λογαριασμό τους, ξοδεύουν απλά χρήμα και περισσευούμενο πολεμικό υλικό ενώ αυτός θυσιάζει τα νιάτα και το αίμα των ουκρανών για ξένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Με τη λήξη του πολέμου, θα παραδώσει στο διάδοχο του μια απόλυτα κατεστραμμένη χώρα και, το τέλος του δεν θα είναι διαφορετικό από αυτό του γεωργιανού Σαακασβίλι. 

Ο π.Βαρθολομαίος Αρχοντώνης είναι για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ουκρανών ο πατριάρχης του μίσους. Αυτός προκάλεσε το θρησκευτικό εμφύλιο στη χώρα τους, σε αυτού την κεφαλή πέφτει το αίμα δικαίων.

Αντάμα, οι δύο βραχίονες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία προσευχήθηκαν(!) για τα θύματα του πολέμου. Προφανώς και δεν έχουν λόγο να ζητήσουν με την προσευχή τους ο εβραίος Ζελένσκι και ο φαναριώτης Βαρθολομαίος Αρχοντώνης την ανάπαυση μετά δικαίων των Ρώσων στρατιωτών.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Αιφνίδια αποφυλάκιση του Μητροπολίτη Τούλτσιν από το καθεστώς Ζελένσκι

Οι διώξεις κατά των ιεραρχών της Ουκρανικής Εκκλησίας έχουν πολιτικά κίνητρα και επιδιώξεις Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Επικύρωση της καταδίκης σε πέντε χρόνια φυλάκιση (18η Ιουνίου 2024) Την 18η Ιουνίου 2024, το...

Οι πρασινάδες της οικουμενιστικής κλιματικής αλλαγής

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη Για να αγαπήσεις εν αληθεία την κτίση, θα πρέπει να αγαπάς και να λατρεύεις ορθά τον Παντοδύναμο Δημιουργό Η είδηση O Πατριάρχης Βαρθολομαίος [1] σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.