Επικαιρότητα

Όχι στους ψευτοπανηγυρισμούς ενός καθυστερημένου Πάσχα της αιρετίζουσας ελλαδικής Εκκλησίας!

εικόνα άρθρου: Όχι στους ψευτοπανηγυρισμούς ενός καθυστερημένου Πάσχα της αιρετίζουσας ελλαδικής Εκκλησίας!

ώστε, ο ευσεβής λαός που στερήθηκε τη χαρά της Αναστάσεως, να νιώσει και φέτος ότι τελικώς δεν στερήθηκε τα νάματα της κορυφαίας Εορτής των Εορτών της Ορθοδοξίας μας… (Μήνυμα αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου)

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δεν τα παρατάνε αυτά στην Εκκλησία της Ελλάδας! Έχουν καταντήσει δημαγωγοί! Όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Αρχιεπισκόπου συντελούν στο να μας δέσει ο διάβολος χειροπόδαρα. 

Είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού και τίποτε άλλο, βέβαια, γιατί έτσι κι αλλιώς οι ακολουθία της απόδοσης του Πάσχα είναι πανηγυρική και δε μας εξηγεί εδώ, τί παραπάνω να γίνει δηλαδή; Να ανάψουμε λαμπάδες, να τσουγκρίσουμε αυγά, να πούμε το δεύτε λάβετε φως και να ψάλλουμε από τα μεγάφωνα το Χριστός Ανέστη; Κάθε Κυριακή είναι Ανάσταση! Και εξάλλου τίποτε από αυτά δε μπορεί να διασκεδάσει την οδύνη στην οποία μας έχει βυθίσει η Εκκλησία της Ελλάδας εκτός από την έμπρακτη μετάνοιά της! Την αποκήρυξη των πλανών με αφορισμούς! Την απελευθέρωση από τα δαιμονικά δεσμά του φόβου της πανδημίας! Την απελευθέρωση από την χειραγώγηση του διαβόλου, δηλαδή των ειδικών που επιβάλλουν δαιμονικά μέτρα στους ναούς και οι ορθολογιστές Αρχιερείς τα αποδέχονται.

Εμείς ζούμε υπό το βάρος μιας σκλαβιάς στην οποία συνέπραξε η μοιχαλίδα Εκκλησία της Ελλάδος και αυτό δεν αλλάζει. Εμείς βιώνουμε με οδύνη την πνευματική κατρακύλα της Εκκλησίας που αποϊεροποιεί τους Ναούς, τα Μυστήρια, τη Θεία Κοινωνία. Αισθανόμαστε σαν τους ορθοδόξους χριστιανούς που ζούσαν σε καιρούς αιρέσεων και διωγμών για την πίστη και μιμούμενοι αυτούς δεν πλησιάζουμε τους ναούς που λειτουργούν αιρετίζοντες. Αυτή είναι η ορθόδοξη παράδοση και η πρακτική του λαού του Θεού, όπως θα αποδοθεί πολύ καθαρά και στο βιβλίο που θα εκδώσει ο Σύλλογός μας Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής και αφορά τους Αγίους της Αποτείχισης.

Ας αντισταθούμε, ας βροντοφωνάξουμε όχι στην κοροϊδία, όχι στην απάτη και στα τερτίπια του διαβόλου! Ας ομολογήσουμε Χριστό! Η Εκκλησία της Ελλάδος είναι αιρετίζουσα, είναι μοιχαλίδα και δεν πρέπει να βαυκαλιζόμαστε με τα χαρούπια και τα ξεροκόμματα που μας πετάει. Καταντήσατε την πίστη μας κουρελού του διαβόλου. Μας υποβάλουν σε ένα πνευματικό μαρτύριο, με τις κλειστές εκκλησίες και τα μέτρα, που έχει πνευματικό αντίκτυπο που ακόμη δε μπορούμε να εκτιμήσουμε. Τράνωσαν τον διάβολο. Επιβάρυναν τις ψυχές μας. Όπως ο αγιασμός μέσα στον αγιασμένο ναό αύξανε έτι περισσότερο με τους πιστούς που κοινωνούσαν των αχράντων μυστηρίων, έτσι η ισχύς του κοσμοκράτορα αυξήθηκε με όλα τα εκκλησιομάχα, εικονομάχα και ψυχόλεθρα μέτρα που έλαβαν.

Δεν πρέπει ο ελληνικός ευσεβής λαός και κλήρος να συμπράττει άλλο μαζί τους, πρέπει να σας γυρίζει την πλάτη και να ζήσει ελεύθερα και ορθόδοξα την δίωξη που υφίσταται με αρωγό και θριαμβευτή τον Κύριο Ιησού Χριστό..

Δείτε σχετικά:
Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά πρακτική που εφάρμοσε ο Ι. Ν. Αγ. Νικολάου στη Σύρο
Η ΔΙΣ ευχαριστεί την ασεβή κυβέρνηση και εκείνη συνεχίζει τον πόλεμο απέναντί της
Εξηγούμε σε όλους τους χριστομάχους και εκκλησιομάχους τι είναι το Αντίδωρο
 Μάσκες, αντισηπτικά και Άγιος ο Θεός
– Ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο χωροφύλακας με το χαντάκι…
– Με επιστολή τους οι γιατροί σε Πρωθυπουργό και ΔΙΣ παρεμβαίνουν για το άνοιγμα των Ναών
– π.Θεόδωρος Ζήσης, Προσβολή των δογμάτων της Εκκλησίας και της Ιερότητας των Ναών
– Δελτίο Τύπου της Συνόδου ή Συμβόλαιο θανάτου για την Εκκλησία μας;
– Έκπληξη! Ανησυχία! Θυμός! Απογοήτευση! σχετικά με τα μέτρα που αποφάσισε η ΔΙΣ στην 1η συνεδρία Μαΐου
– Ή μένεις στον Ι. Ναό με μάσκα ή καταφεύγεις σε άλλες θεάρεστες λύσεις, όπως της ευλογημένης αποτείχισης
– «Όλοι σχεδόν οι Μητροπολίτες της Ελλάδος… είναι Προδότες του Χριστού και της Εκκλησίας» Καλαβρύτων Αμβρόσιος

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.