Επικαιρότητα

Οι Αλβανοί “αυτοκτόνησαν” τον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα

εικόνα άρθρου: Οι Αλβανοί “αυτοκτόνησαν” τον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα

Στην εποχή που οι εθνομάρτυρες μετονομάζονται σε αυτοκτονούντες…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η υπόθεση του εθνομάρτυρα Κατσίφα είναι μία υπόθεση που δεν πρόκειται να ξεχαστεί από τους Έλληνες. Στην εποχή που καταδικάζονται η Πίστη και η Πατρίδα, υπάρχουν άνθρωποι στην Βόρεια Ήπειρο, όπως αυτό το γενναίο παλικάρι, που δεν τρέμουν μπροστά στον αλβανικό φασισμό. Για όλους εμάς, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι ένας σύγχρονος ήρωας, ένας ανδρείος και άξιος Έλληνας που «έπεσε» για τις ιδέες και τα ιδανικά του. Άνθρωποι συρρέουν στο μνήμα του, γράφουν και μιλούν γι’ αυτόν, αλλά οι γνωστοί θρασύδειλοι τολμούν και μετονομάζουν τους εθνομάρτυρες σε αυτοκτονούντες.

Σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το Δικαστήριο Αργυροκάστρου στην πρόσφατη εκδίκαση της υπόθεσης αποφάνθηκε ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αυτοκτόνησε.

«Οι έρευνες της εισαγγελίες Αργυροκάστρου φέρεται να έχουν σταματήσει και να έχει κλείσει ο φάκελος, με την ιατροδικαστική έρευνα των αλβανικών αρχών να καταλήγει στο συμπέρασμα (σε συνδυασμό με τη βαλλιστική αναφορά), ότι ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης έδωσε τέλος στη ζωή του με το όπλο του, όταν είδε ότι τον περικύκλωσαν οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το αλβανικό δημοσίευμα, οι ειδικές δυνάμεις τον καλούσαν να παραδοθεί και στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες από αλβανικά πυρά…»

Η Αλβανία θα έπρεπε να κατηγορείται όχι μόνο για παραπλάνηση της κοινής γνώμης, συγκάλυψη του εγκλήματος, τρομοκρατία των Ελλήνων, αλλά και για προσβολή νεκρού. Στο ελληνικό νομικό σύστημα η πράξη αυτή αποτελεί νομικό αδίκημα. Ακόμη, από τη βυζαντινή περίοδο έως τη νεότερη εποχή επιβάλλονταν ο σεβασμός του θανόντος. Σε αντίθετη περίπτωση, επιβάλλονταν ποινές.

Στο μεταξύ, οι Έλληνες-ανθέλληνες, δεν θα πούνε ούτε λέξη. Οι ηγέτες του ελληνικού κράτους γνέφουν συγκαταβατικά στην Αλβανική Κυβέρνηση. Τι εσχάτη προδοσία! Δυστυχώς, για τους σύγχρονους αφανιστές των Ελλήνων, η ιστορία δεν γράφεται στα δικαστήρια. Αλλά, υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά των Ελλήνων. Κανείς λοιπόν δεν ξεχνά και τίποτα δεν ξεχνιέται.

Αιωνία σου η μνήμη Κωνσταντίνε Κατσίφα!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Συζήτηση στην αλβανική τηλεόραση: Ο Κατσίφας εκτελέστηκε κατόπιν αιτήματος της ελληνικής αστυνομίας
– Πρωθυπουργέ, όσο μιλάς για τον Φύσσα μην ξεχνάς και τον Κατσίφα!
– Συζήτηση στην αλβανική τηλεόραση: Ο Κατσίφας εκτελέστηκε κατόπιν αιτήματος της ελληνικής αστυνομίας
– Αν ο Κωνσταντίνος ήταν μωαμεθανός και σκότωνε για την πίστη, θα είχε η οικογένεια…

Σχετικά άρθρα

Καιρός να αναβαπτιστούμε με τα νάματα της πίστεως και της φιλοπατρίας του 1940: “Οι Εμφανίσεις της Παναγίας”

Ο άγων ήταν ιερός. Οι Έλληνες πολεμούσαν υπέρ Πί­στεως και Πατρίδος. Εγνώριζαν, ότι αν πατούσαν τον τόπο μας οι Φράγκοι, οι παπικοί θα μας νόθευαν την πίστη και θα μόλυναν την Ορθοδοξία

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.