Επικαιρότητα

Οι διαχειριστές του Ιστολογίου Κατάνυξις σας απευθύνουμε εγκαρδίως τον αναστάσιμο χαιρετισμό, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

εικόνα άρθρου: Οι διαχειριστές του Ιστολογίου Κατάνυξις σας απευθύνουμε εγκαρδίως τον αναστάσιμο χαιρετισμό, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Η Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού είναι το κέντρο της Ορθοδόξου Πίστεως…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Με μια καρδιά που μας χωρούσε όλους και πρόσωπο που έλαμπε το βράδυ κάθε Ανάστασης μας ευχότανε Χριστός Ανέστη όλος χαρά, όλος φως!

Ψάλλοντας το Χριστός Ανέστη με την καρδιά του, μας μεταδίδει ολόψυχα το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως.

Με τα ποιήματά του μας αφήνει μια μικρή χαραμάδα για να μπορέσουμε να αντικρύσουμε το μεγαλείο του γέροντα, που αγάπησε εξ’ όλης της ψυχής και εξ’ όλης της διανοίας του τον Κύριο.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Οι λίστες Επστάιν και οι λίστες Μίχου

του Αγαθώνικου Εγκαταλείψαμε τον Θεό και βρισκόμαστε ως άτομα και κοινωνία σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο εγκαταλειμμένοι από την Χάρη του Θεού Σκάνδαλο μεγατόνων έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και Μ.Βρετανία...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.