Ελευθέριος Κοσμίδης

Οι Έλληνες γερνούν, μαμά! 

εικόνα άρθρου: Οι Έλληνες γερνούν, μαμά! 
του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Ευρώπης, η χώρα μας είναι καταδικασμένη σε αφανισμό… 

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η περιβόητη απογραφή 2021 (μάλλον πρόκειται για παρωδία απογραφής) έμελλε να σφραγίσει τη διετία 2020-2021 με τον συμβολικότερο τρόπο. 

Ο πιστός λαός έμαθε λέξεις όπως καραντίνα, πανδημία, υποχρεωτικότητα, ακαταδίωκτο κ.ά.

Εμπέδωσε συμπεριφορές αγέλης, την ανάποδη γλώσσα της εξουσίας και τον αυταρχισμό και της διοικούσας Εκκλησίας.

Η οργάνωση και υλοποίηση της απογραφής αφήνει πολλά περιθώρια προβληματισμού και αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων της.

Με αφορμή κάποιες στατιστικές “ασάφειες” της απογραφής, στο σημερινό μας άρθρο, υπενθυμίζουμε τον κίνδυνο συρρίκνωσης του πληθυσμού της χώρας.

Πρώτη ασάφεια φανερά η αχαρτογράφητη διαφορά μεταξύ μονίμων και νόμιμων κατοίκων. Οι θεωρίες συνωμοσίας για οργανωμένο σχέδιο λαθρομετανάστευσης και επιχείρηση αλλοίωσης πληθυσμού στη χώρα, μοιάζει να επιβεβαιώνονται.

Ο πληθυσμός αθροιστικά μαζί με τους μη νόμιμους – μόνιμους κατοίκους της χώρας, μειώνεται κατά 3,5% η πραγματική μείωση είναι κατοίκους πολύ μεγαλύτερη.

Η μείωση των νόμιμων κατοίκων είναι 187.397 άτομα. Δηλαδή σε διάστημα δεκαετίας, χάνεται μια πόλη μεγαλύτερη από την Πάτρα, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας σε καθαρούς αριθμούς.

Μόνο που το μέγεθος αυτό δεν προσδιορίζει τους θανάτους γηγενών Ελλήνων, ούτε το ποσοστών των Ορθοδόξων από αυτούς, ούτε βεβαίως και τον πραγματικό αριθμό, την καταγωγή και το θρήσκευμα των νομιμοποιηθέντων κατοίκων στο αντίστοιχο διάστημα.

Το κράτος αδιαφορεί και οι μικρές οικογένειες σχεδόν θεωρούνται προϋπόθεση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η καλά, πλέον, εκπαιδευμένη αγέλη των πολιτών της χώρας είναι έτοιμη να υπακούσει κάθε νέα εντολή της εξουσίας, προκειμένου να διαφυλάξει αυτό το ανεκτίμητο κεκτημένο.

Ζώντας στην ψευδαίσθηση της κοινωνικής καταξίωσης, είτε στο κυνήγι της προσδοκίας της, ο νεοέλληνας έχει απωλέσει το πιο σπουδαίο μυστικό συστατικό που φώλιαζε στο DNA ολόκληρης της ύπαρξής του, έχασε την πίστη.

Χωρίς Θεό κάθε δοκιμασία, κάθε πάθημα, γίνεται μάθημα, αλλά με εντελώς απροσδόκητα αποτελέσματα. 

Στην ανατολή του νέου ημερολογιακού έτους 2023 δε φαίνεται στον ορίζοντα κάποια δραστική αντίδραση. Η εκκλησιαστική μας διοίκηση επιδεικνύει αξιοζήλευτα αντανακλαστικά, μόνο σε ό,τι αφορά στην μασονική ατζέντα της Νέας Εποχής. Η ευθύνη της είναι τεράστια! 

Αν δε βγει μπροστά η Εκκλησία να στηρίξει έμπρακτα κάθε Ορθόδοξη πολύτεκνη οικογένεια, θα απομείνουμε, αποκαμωμένοι και γερασμένοι, να βλέπουμε σαν θεατές μιας δυστοπικής ταινίας τρόμου… το ρεαλιστικό αφανισμό της Ελλάδας.

Καλή Φώτιση!  

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Πώς ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός γλύτωσε τους Έλληνες από τον “φόρο μητρικού γάλακτος”
Δημογραφικό πρόβλημα: εταιρεία “Ελλάς” και διαχείριση ανθρωπίνων πόρων

Σχετικά άρθρα

Μη σκοτώσεις το παιδί σου!

της Μαρίας Κοσμίδου. Στο σούπερ μάρκετ άκουσα μια συζήτηση για μια κοπέλα που έμεινε έγκυος και οι φίλες της ήταν υπέρ της έκτρωσης… Έγραψα αυτά που θα ήθελα να της πω και σε όλα τα κορίτσια που είναι στη θέση της

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.