Μον. Σεραφείμ Ζήσης

Οι εξωγήινοι δαίμονες και ο Μεσσίας της Νέας Εποχής [ΒΙΝΤΕΟ 2021]

εικόνα άρθρου: Οι εξωγήινοι δαίμονες και ο Μεσσίας της Νέας Εποχής [ΒΙΝΤΕΟ 2021]
Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση

Οι εξωγήινοι δαίμονες και ο Μεσσίας της Νέας Εποχής. Σχετικές πατερικές διδασκαλίες

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Το θέμα των εξωγήινων, των UFO, των στενών επαφών με όντα “από άλλους πλανήτες” είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Η διαρροή στη δημοσιότητα εικόνων από έρευνα του Αμερικανικού Πενταγώνου για τα UFO και η προγραμματισμένη εντός του Ιουνίου υποβολή σχετικής αναφοράς από τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Ασφαλείας στο Κογκρέσο, φανερώνουν ότι οι εξωγήινοι από θέμα χολιγουντιανών ταινιών πρόκειται να γίνει μέσο χειραγώγησης των κοινωνιών. Η οργανωμένη προπαγάνδα με την οποία η σύγχρονη τέχνη του κινηματογράφου εξοικείωσε τους ανθρώπους με την ιδέα των εξωγήινων, των τεράτων και της μαγείας έχει αλλάξει την ανθρώπινη συνείδηση εξοβελίζοντας οτιδήποτε έχει σχέση με την Πίστη.

Οι απαντήσεις που δίνει ο π. Σεραφείμ μέσα από τα συγγράμματα σύγχρονων πατερικών μορφών φωτίζουν το θέμα UFO – εξωγήινοι – στενές επαφές και το θέτουν στη σωστή του πνευματική διάσταση, την δαιμονική. Τα τεκμήρια που μας προσκομίζει ο ομιλητής σχετικά με τον σύνδεση του κινήματος της Νέας Εποχής, της Θεοσοφίας, της Μαγείας και του Σατανισμού με την φιλολογία περί εξωγήινων είναι αδιάσειστα. Η ταύτιση των εξωγήινων με τα ανώτερα όντα, του μεγάλους αδελφούς και τους διδασκάλους που προσδοκούν οι Θεοσοφιστές φανερώνει πως όλα κινούνται μέσα στο πνεύμα της Νέας Εποχής του Αντιχρίστου. Ενόψει της κλιμάκωσης των προσπαθειών των εωσφοριστών για την έλευση του Αντιχρίστου, οι “εξωγήινοι” αναμένεται να παίξουν σπουδαίο ρόλο. Και ίσως κάποτε πραγματικά φανερά να ζουν ανάμεσά μας!!

π.Σεραφείμ Ζήση, Οι εξωγήϊνοι δαίμονες και ο Μεσσίας της Νέας Εποχής [ΒΙΝΤΕΟ 2021]

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» την Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, στις 7:00 μμ., ο οσιολογιώτατος μοναχός π. Σεραφείμ Ζήσης μίλησε με θέμα: «Οι εξωγήινοι δαίμονες και ο Μεσσίας της Νέας Εποχής. Σχετικές πατερικές διδασκαλίες». Η ομιλία μεταδόθηκε ζωντανά στο κανάλι του youtube εδώ.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Τηλεοπτική Κατήχηση για τον κοινό εορτασμό του Πάσχα των ορθοδόξων με τους παπικούς

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Στην Κατάνυξη έχουμε επανειλημμένα επισημάνει τον κίνδυνο της υιοθέτησης, ως νέου κοινωνικού μοντέλου, της άνευ όρων ένωσης με τους παπικούς

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.