Επικαιρότητα

Οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών στην Ελλάδα καλούνται να υλοποιήσουν υπερεθνικές πολιτικές

εικόνα άρθρου: Οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών στην Ελλάδα καλούνται να υλοποιήσουν υπερεθνικές πολιτικές

Ο Σύριζα είναι γνωστός για τις απόψεις του οι οποίες αποκαλύπτουν πως φιλοδοξεί να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας με τους πρόσφυγες, εξυπηρετώντας τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε τα γεγονότα που υποκινήθηκαν στην Αμερική εξαιτίας του θανάτου του Τζώρτζ Φλόυντ. Τα γεγονότα αυτά υποκίνησαν ανάλογες αντιδράσεις, πορείες, διαμαρτυρίες κατά του ρατσισμού σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, όπως παρακολουθούμε στο δημοσίευμα που σχολιάζουμε, κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία, για να προωθήσουν θέματα που αφορούν τους μετανάστες- πρόσφυγες και που βρίσκουν σοβαρή αντίδραση-αντίσταση από τους λαούς των εθνικών κρατών της Ευρώπης και από μερίδα των πολιτικών. 

Οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών στην Ελλάδα φαινομενικά ανήκουν σε διαφορετικές ιδεολογίες, όμως καλούνται να υλοποιήσουν υπερεθνικές πολιτικές προερχόμενες από τα γνωστά κέντρα των παγκοσμιοποιητών, π.χ. Ο.Η.Ε Αντικατάσταση πληθυσμού, από μετανάστες! Έκθεση του ΟΗΕ από το 2000.  

Βλέπουμε τελικά ότι βαρύ πυροβολικό των παγκοσμιοποιητών εκτός από τη δημόσια υγεία είναι και ο ρατσισμός. Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη βλέπουμε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας μια συστηματική ειρηνική ισλαμοποίηση που θυμίζει το μακρινό παρελθόν. Η “ωρολογιακή βόμβα” του προσφυγικού: Ξεπερνούν τα 2,5 εκ. οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα σήμερα..  

Κάποιοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι η Ευρώπη κινδυνεύει. Η Rebecca Sommer, εθελοντής, συνοδός προσφύγων και βοηθός ενσωμάτωσης 2012-2020 από τη Γερμανία βοά: “σταματήστε την αποδοχή προσφύγων αμέσως” ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΝΤΟΘΩΡΟΙ!!! 

Ο Σύριζα είναι γνωστός για τις απόψεις του οι οποίες αποκαλύπτουν πως φιλοδοξεί να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας με τους πρόσφυγες, εξυπηρετώντας τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.  Με αλλοεθνείς και αλλόθρησκους μετανάστες θέλει να λύσει το δημογραφικό μας η Νέα Τάξη. Η Νέα Δημοκρατία δυστυχώς είναι εγκλωβισμένη στις ίδιες πολιτικές με κάποιες διαφοροποιήσεις ως προς τη φύλαξη των συνόρων, την ίδια στιγμή που διασπείρει τους πρόσφυγες σε όλη την ενδοχώρα. Ποιό είναι το σχέδιο της Κυβέρνησης; Στροφή 180° Κ.Μητσοτάκη: Άσυλο «express» – Πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κι εργασία στους παράνομους μετανάστες, υλοποιώντας κατά τα άλλα τα σχέδια του Τζώρτζ Σόρρος και των νεοταξιτών Πρωτοβουλία Τζορτζ Σόρος – Η μεγάλη παγίδα για την Ελλάδα: Σπίτια αλληλεγγύης για τους μετανάστες .

Πιστεύουμε  πως οφείλουμε με ορθόδοξη πίστη, καθαρή από την αίρεση του  Οικουμενισμού και κάθε αίρεση, να αναπέμπουμε προσευχές προς τον Κύριο και την Κυρία Θεοτόκο, ώστε να δώσει λύση για να μη χαθεί το μείζον, η ελληνορθοδοξία, δια της οποίας δοξάστηκε ο Υιός του Ανθρώπου. Γνωρίζουμε ότι η λύση αυτή θα δοθεί άνωθεν και όπως ο Κύριος γνωρίζει και επεμβαίνει στην ιστορία. Αμήν!


Δείτε σχετικά:
Με αλλοεθνείς και αλλόθρησκους μετανάστες θέλει να λύσει το δημογραφικό μας η Νέα Τάξη
Σε ποια άλλη χώρα μπορούν να παρανομούν ελεύθερα οι παράνομοι μετανάστες;
Το Καστελόριζο εάλω από μετανάστες
Στροφή 180° Κ.Μητσοτάκη: Άσυλο «express» – Πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κι εργασία στους παράνομους μετανάστες
Αντικατάσταση πληθυσμού, από μετανάστες! Έκθεση του ΟΗΕ από το 2000
Πρωτοβουλία Τζορτζ Σόρος – Η μεγάλη παγίδα για την Ελλάδα: Σπίτια αλληλεγγύης για τους μετανάστες
Βάνδαλοι παράνομοι μετανάστες μετέτρεψαν σε υπνοδωμάτιο ιερό Εκκλησιάς
– Μεταναστευτική βόμβα, Κυβέρνηση και λαός στα χαρακώματα
– Ποια λύση βρήκε η Κυβέρνηση για το Μεταναστευτικό!
– Άλωσις «εκ των έσω» με άοπλη εισβολή
Η προσφορά του κ. Ιερώνυμου για τους ασυνόδευτους ανήλικους μετανάστες! Για τα ασυνόδευτα ελληνόπουλα τί κάνει;
– Η «ωρολογιακή βόμβα» του προσφυγικού: Ξεπερνούν τα 2,5 εκ. οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα σήμερα..
Διεθνής οργανισμός μετανάστευσης: Ξενοδοχεία με πισίνα για μετανάστες στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.