Επικαιρότητα

Οι νόμιμοι μασκοφόροι των Εκκλησιών πληγώνουν τον Ουράνιο Βασιλιά!

εικόνα άρθρου: Οι νόμιμοι μασκοφόροι των Εκκλησιών πληγώνουν τον Ουράνιο Βασιλιά!

Σύμφωνα με τα νέα κυβερνητικά μέτρα από την Τετάρτη 29 Ιουλίου και μέχρι νεοτέρας, η είσοδος στις Εκκλησίες πραγματοποιείται υποχρεωτικά με τη χρήση μάσκας.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Προ ολίγων ημερών, έγινε γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε πολυκαταστήματα που είχε επιβάλλει η ΝΔ και επιπλέον έθεσε το ερώτημα γιατί η κυβέρνηση δεν προχωρά στην υποχρεωτική χρήση μάσκας και στις εκκλησίες, όπως κάνει εκ των υστέρων σε μια σειρά από χώρους μαζικής συνάθροισης.

Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στα πλαίσια της εβδομαδιαίας ενημέρωσης για την εξέλιξη του κορονοϊού, διερωτήθηκε τι μέλλει γενέσθαι με τις Εκκλησίες, μιας και η προπαγάνδα αυξάνει, ο τρόμος πολλαπλασιάζεται και οι νέοι ά-λογοι-παράλογοι περιορισμοί αχνοφαίνονται. Η απάντηση που λάβαμε ήταν σαφής και δήλωνε πως μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει καμία τέτοια ανάγκη, σε άλλη περίπτωση όμως, θα παρθούν αποφάσεις σε συνεννόηση με την Εκκλησία της Ελλάδας και κατόπιν εισήγησης Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων. Μέχρι εκείνο το σημείο της ελλαδικής αντικανονικότητας, η μάσκα στις Εκκλησίες δεν ήταν υποχρεωτική, αν και ήταν απαραίτητο να τηρούνται οι ορισμένες αποστάσεις. Παρ’ όλα αυτά όμως, όπως διαβάζουμε σε σχετικό δημοσίευμα, σύμφωνα με τα νέα κυβερνητικά μέτρα από την Τετάρτη 29 Ιουλίου και μέχρι νεοτέρας η είσοδος στις Εκκλησίες θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά με τη χρήση μάσκας.

Είναι ολοκάθαρο πως ακόμη και αν χαρακτηρίζουν τα δύο κόμματα ιλιγγιώδεις ιδεολογικές διαφορές, η τακτική που ακολουθούν είναι εξαιρετικά ταυτόσημη. Φαίνεται πως και οι δύο πολιτικές παρατάξεις παρουσιάζουν μία έφεση στην προώθηση του ξεπεσμού της χώρας και ακόμη, η προδοτική διάθεσή τους, χαρακτηρίζεται αμετάβλητη. Εύκολα κανείς, θα μπορούσε να συνάγει το συμπέρασμα πως έχουμε να κάνουμε με πολιτικά μεγαθήρια που έδρασαν σε κομβικά σημεία για την ελληνική πραγματικότητα και με τη ροπή τους προς το κακό, κέρασαν απλόχερα τις κάκιστες, απεχθείς και εγκληματικές επιπτώσεις των επιλογών τους. Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια σφυριλατήθηκε η «Ελλάδα της Ντροπής» και δύο είναι τα συγκλονιστικά γεγονότα που ήρθαν για να αμαυρώσουν το πνευματικό και εθνικό αίσθημα των Ελλήνων, αυτό της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά, το βλάσφημο και πρωτοφανές κλείσιμο των εκκλησιών που επισφράγισε η ΝΔ.

Αναμφίβολα, όλοι μας έχουμε γνώση πως η συνθετότητα των ζητημάτων που προαναφέραμε είναι αδιαπραγμάτευτη και τα φυσικά επακόλουθα οδυνηρά και επώδυνα (είτε σε πνευματικό είτε σε εθνικό επίπεδο). Όμως, τα ζητήματα που σημειώθηκαν, αποτελούν καθαρά τους γνώμονες της καταστροφής, διότι τα επιζήμια είναι αναρίθμητα. Συνεπώς, κάνουμε αναφορά σε δύο πολιτικά κόμματα που έχουν κοινό αφετηριακό σημείο και χαράσσουν την ίδια καταστροφική πορεία. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη μανιακή προσκόλλησή τους στη Νέα Εποχή, στη μασονοκίνητη Ευρώπη, στον ψευτοπροοδευτισμό, στα οικουμενιστικά ανοίγματα, στους διαθρησκειακούς διαλόγους και σε μύρια όσα κακά που δεν τα ενώνει κανένας συνδετικός κρίκος με την Ευλογημένη Ελλάδα, που τιμά τον Σταυρό που φέρει η σημαία της, που ευλαβείται τους Αγίους που γέννησαν τα χώματά της, που προσφέρει χριστιανική διαπαιδαγώγηση στα παιδιά της, που είναι ανυποχώρητη, πως αυτή εδώ η χώρα, είναι με τον Χριστό της Ορθοδοξίας και όχι με τον διάβολο!

Συγκλίνοντας, την Τετάρτη 29 Ιουλίου χάθηκε άλλη μία μάχη. Ειδικότερα, η Εκκλησία της Ελλάδος παραδόθηκε αμαχητί στους αδίστακτους Καίσαρες του σήμερα, που είναι αχόρταγοι και δεν ευχαριστιούνται να λυσομανάνε έξω απ΄ τις πόρτες του Οίκου του Θεού. Πρώτα παρέδωσαν το φάρμακο των φαρμάκων, τη Θεία Κοινωνία, και τώρα επιβάλλουν κάτι καθόλα αντορθόδοξο, δηλαδή την είσοδο μέσα στον ναό με καλυμμένο το πρόσωπο. Να υπογραμμίσουμε, όπως και ο ίδιος ο κ. Χαρδαλιάς, ότι οι αποφάσεις της Κυβέρνησης με την Εκκλησία της Ελλάδος είναι απόλυτα ομόφωνες. Η ευθύνη όμως, που βαραίνει τη Διοικούσα Εκκλησίας της Ελλάδας με την Κυβέρνηση, είναι εντελώς διαφορετική (όσο και αν οι διοικούντες ρασοφόροι το έχουν ξεχάσει). Η ομοψυχία που σας χαρακτηρίζει σε αυτό το σχέδιο τάχα, σωτηρίας, δε σας ανεβάζει στο βάθρο του ποιμένα, που ορθοτομεί και πράττει ορθώς, για το καλό του ποιμνίου. Ας ανοίξουν επιτέλους τα πνευματικά τους μάτια οι “ανεκτικοί” και οι “υποτακτικοί” στην πλάνη! Ιερείς και ποίμνιο, βάλατε νερό στο κρασί σας με την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου, αποδεχτήκατε τους σχισματικούς-αχειροτόνητους-καθαιρεμένους της Ουκρανίας, βάλατε μετάνοια στον Πατριάρχη και ασπαστήκατε μαζί με αυτόν τα οικουμενιστικά του αίσχη, χτυπήσατε συγκαταβατικά το χέρι στον ώμο της ΔΙΣ, όταν αποφάσισε την απαγόρευση της Θείας Κοινωνίας και τώρα, πάλι περιχαρείς θα μασκοφορεθείτε και θα μπείτε στις Εκκλησιές; Μα, σε ποιον Θεό πιστεύετε; Όταν σε πολεμάει ο διάβολος, δεν του πετάς λουκούμια… Πιστεύετε ότι φτάσαμε στο τέλος των βασάνων; Αυτή είναι μόνο η αρχή! Διαλέξτε Καπετάνιο που μήτε τα αξιώματα θα μετράνε γι’ αυτόν, μήτε τα πολυτελή σκαριά, μήτε ο Λόγος του Θεού θα κόβεται και θα ράβεται κατά το δοκούν. Οι συγκαταβατικοί με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, οι χλιαροί, οι αγαπούληδες, οι διαστρεβλωτές είναι σαν τα παλάτια στην άμμο… Μοιάζουν όμορφα στην αρχή και σου προσφέρουν μία εφήμερη χαρά, ότι τα κατάφερες με λίγο μόνο κόπο, βολεύεσαι και απολαμβάνεις τη θέαση του δημιουργήματός σου… Όμως, με μία φουρτούνα, χάθηκαν! Τα παλάτια τα στέρεα, τ’ αληθινά, χτίζονται στον Ουρανό, είναι βέρα Ορθόδοξα, με Βασιλιά τον Χριστό. Δεν είναι εύκολο να τα χτίσεις… θέλει κόπο και μπορεί να σε πουν τρελό! Μα, αυτό είναι τ’ αληθινό… και είναι γλυκό, ατέλειωτο και αιώνιο!

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα μικρό απόσπασμα από το σχετικό βίντεο το οποίο λάβαμε από το κανάλι OPEN:

Οι νόμιμοι μασκοφόροι των Εκκλησιών πληγώνουν τον Ουράνιο Βασιλιά!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
– Ο εκκλησιασμός και η παράδοση θα εκλείψουν μερικώς ή και… ολικώς!
– Τα κουταλάκια και οι χαρτοπετσέτες είναι για τα κόλλυβα και τις ψυχές των κεκοιμημένων! ΟΧΙ για την Θεία Κοινωνία!!
– Οι μωρίες, οι ασέβειες, οι βλασφημίες και οι ανοησίες καλά κρατούν!
– Η υποτέλεια της Ελλαδικής Εκκλησίας, απέναντι στους άθεους νόμους της Κυβέρνησης
– Γιατί δε θέλουμε να ξαναπάμε σε αυτή την εκκλησία
– Συνεργασία του Αρχιεπισκόπου με την Πολιτεία και όχι με τον Χριστό! Αδιανόητη φαυλότητα!
– Έκπληξη! Ανησυχία! Θυμός! Απογοήτευση! σχετικά με τα μέτρα που αποφάσισε η ΔΙΣ στην 1η συνεδρία Μαΐου
– Ή μένεις στον Ι. Ναό με μάσκα ή καταφεύγεις σε άλλες θεάρεστες λύσεις, όπως της ευλογημένης αποτείχισης
– Συνοδικά παραμύθια…
– Ο Καίσαρας αποφασίζει, η Εκκλησία υποτάσσεται!
– Το μένος και το μίσος της κοσμικής εξουσίας ενάντια στην Εκκλησία του Χριστού

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.