Επικαιρότητα

Οι παπικοί παρουσιάζουν τον κωδικό QR ως τίμιο δώρο;

εικόνα άρθρου: Οι παπικοί παρουσιάζουν τον κωδικό QR ως τίμιο δώρο;

Σε αυτή την πίστη δείχνουν ανοχή οι Ορθόδοξοι κληρικοί;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Αξίζει όλοι μας να θυμηθούμε πως στην αρχή της πανδημίας είχε γίνει από κοινού παρέμβαση του ΠΣΕ-Βατικανού για την πανδημία. Με πρόσχημα δηλαδή τον κορωνοϊό να ενωθούν όλες οι θρησκείες υπό την ηγεσία του Πάπα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ποντίφικας «θεολόγησε» υπέρ των εμβολίων προωθώντας αυτή τη νεοεποχίτικη δαιμονική τάση. Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τα μπόλια ως ηθικά αποδεκτά.

Χωρίς αμφιβολία τα ερεθίσματα τα οποία λαμβάνουμε, έρχονται για να μας προγυμνάσουν για μία και μόνο κατάσταση: Να δεχθούμε την έλευση του Αντιχρίστου. Έναν τέτοιο ρόλο νευραλγικής σημασίας κατέχει σήμερα το Βατικανό. Η είδηση πως οι παπικοί δημιούργησαν φάτνη στην οποία παρουσιάζουν τους μάγους που επισκέπτονται τον Κύριο, να κρατούν πιστοποιητικό εμβολιασμού, με κωδικό QR, προκάλεσε αποτροπιασμό της κοινής γνώμης. Η δήθεν πνευματικότητα που προσπαθεί να προβάλλει ο Πάπας με τα ειδωλολατρικά αγαλματίδια, έχει έναν ουσιαστικό συμβολισμό. Και αυτός δεν είναι άλλος από την άρρηκτη σχέση του Παπισμού με το δαιμονικό στοιχείο που θα υπηρετήσει και ο Αντίχριστος, αλλά και το γεγονός ότι ο Παπισμός σε αυτά τα προδρομικά χρόνια πρωτοστατεί, δίνει τον παλμό ώστε να ακολουθήσουν και όλες οι άλλες θρησκείες.

Αντικρίζοντας την αποστροφική φωτογραφία της φάτνης που κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο, επιβεβαιώνονται όλα όσα κατά καιρούς αναδείξαμε στην Κατάνυξη. «Η βαρβαρότητα έρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις. Μια μεθοδευμένη επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου».

Η βαρβαρότητα λοιπόν της απώλειας, έρχεται μεταμφιεσμένη στο Βατικανό και η καθυπόταξη του ταλαίπωρου ποιμνίου είναι μεθοδευμένη και αυστηρά προσεγμένη.

Αρκεί, να έχει κανείς τα μάτια για να αντικρίσει τον ίδιο τον Διάβολο δίπλα τους μάγους και τα QR της παπικής φάτνης.

Ας ξυπνήσουμε λοιπόν, γιατί αυτό που κρατούν οι μάγοι δεν είναι το λάβαρο που θα εξολοθρεύσει τον κορωνοϊό, αλλά το λάβαρο που θα σηκώσει ο μετάνθρωπος…

Αλήθεια, σε αυτή την πίστη δείχνουν ανοχή οι Ορθόδοξοι κληρικοί;

Τέτοιου είδους «τίμια δώρα» έχουν να προσφέρουν στο Κύριο ημών Ιησού Χριστό;

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Το θρίλερ στο Βατικανό: Η φάτνη!
 Ο σιλικονούχος Άγιος

Σχετικά άρθρα

Ο Πάπας Φραγκίσκος προλογίζει το βιβλίο του Περγάμου Ιωάννη

της Ειρήνης Ιωαννίδου. Την κακία αυτή του Πάπα, που τον χώρισε από την Αλήθεια, ζήλεψε ο «θεολόγος» του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του θέλησε να μιμηθεί το ταλέντο της Δύσης, να εφευρίσκει έτερα Ευαγγέλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.