Ελένη Παπασταματάκη

Οι παπικοί ξεσηκώνουν τους Ουκρανούς να αρπάξουν τα Ορθόδοξα προσκυνήματα!

εικόνα άρθρου: Οι παπικοί ξεσηκώνουν τους Ουκρανούς να αρπάξουν τα Ορθόδοξα προσκυνήματα!
Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

«Η Λαύρα του Ποτσάεβ έπρεπε και πρέπει να γίνει κειμήλιο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας της Ουκρανίας»

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Σε αυτά τα πονηρά χρόνια που ζούμε, ο εχθρός της Ορθοδοξίας ο Πάπας, βρίσκεται σε κυρίαρχη θέση.

Η αποστολή δυτικών σταυροφόρων εναντίον της Ορθόδοξης Ουκρανίας, είναι μέρος του σχεδίου του, ενώ ο καρδιακός του φίλος, Πατριάρχης Βαρθολομαίος, τον διευκολύνει τα μέγιστα με το Ουκρανικό ψευδοαυτοκέφαλο.

Η κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας υπό τον Μητροπολίτη Ονούρφριο βρίσκεται υπό διωγμό ενώ σχισματικοί και ουνίτες εποφθαλμιούν τα μεγάλα Ορθόδοξα προσκυνήματα της Ουκρανίας. Προσφάτως διαβάσαμε ότι κάποιος ονόματι Ρομάν Γκόρντιϊ που εργάζεται στην Υπηρεσία Τύπου των παπικών της επαρχίας Λβιβ, απηύθυνε κάλεσμα για να πλήξουν και να λοιδορήσουν την πανάρχαια, Ορθόδοξη και ασκητική Λαύρα του Ποτσάεβ.

Ο δάκτυλος του Πάπα, αυτός ο δυτικός σταυροφορίσκος, έγραψε στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η Λαύρα του Ποτσάεβ έπρεπε και πρέπει να γίνει κειμήλιο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας της Ουκρανίας! Σας προτρέπω όλους να το γράφετε στους λογαριασμούς σας και να στηρίξετε, τρόπον τινά, το φλασμόμπ που έχει ήδη ξεκινήσει προ πολλού».

Καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται και τη φωτιά στην Ουκρανία την άναψαν οι δυτικόφρονες πολιτικοί βλ. Ποροσένκο και οι προδότες εκκλησιαστικοί ταγοί βλ. Βαρθολομαίος. Ήδη από το 2019 ο Ποροσένκο ζήτησε, τα Ορθόδοξα Ιερά προσκυνήματα, όπως η Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου, η Λαύρα του Ποτσάεβ και άλλα Μοναστήρια να παραδοθούν στη νέα σχισματική Εκκλησία. Ειδικά το περιφερειακό συμβούλιο του Τερνοπόλ, ζήτησε να παραδοθεί η Λαύρα Ποτσάεβ στο μουσείο και να είναι προσβάσιμο στους Ουνίτες του Πάπα και σε όλες τις σχισματικές παραφυάδες.

Ας μην ξεχνάμε ότι η πόλη Λβιβ θεωρείται η Έδρα των Ουνιτών στην Ουκρανία, ενώ τα προηγούμενα χρόνια τη δράση των παπικών στην Ουκρανία την περιόριζαν οι μοναστικές Ορθόδοξες αδελφότητες, όπως της συγκεκριμένης Λαύρας του Ποτσάεβ.

Λίγες μέρες νωρίτερα αποτράπηκε μία απόπειρα νέας πρόκλησης, όπου άγνωστοι προσπάθησαν να εκτελέσουν απαγορευμένα τραγούδια και να δυσφημίσουν το παγκοσμίου φήμης ιερό, τη Λαύρα του Ποτσάεβ. Ο ηγούμενος της Λαύρας δήλωσε ότι αυτό έγινε ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, όπου χιλιάδες προσκυνητές καταφθάνουν στο Μοναστήρι.

Η Υπεραγία Θεοτόκος να προστατεύει το Μοναστήρι της Λαύρας του Ποτσάεβ που είναι αφιερωμένο στην Κοίμησή της και όλα τα προσκυνήματα και τους Ορθοδόξους στην Ουκρανία, που δοκιμάζονται σκληρά από τα όργανα του διαβόλου. 

Αμήν Γένοιτο!

Σημ: Flash mob (από το αγγλικό flash, που νοείται ως μια εκδήλωση, γρήγορη, απότομη, και mob, το πλήθος) είναι ένας νεολογισμός που επινοήθηκε το 2003 για να υποδηλώσει μια ξαφνική συγκέντρωση ομάδας ανθρώπων σε δημόσιο χώρο, η οποία διαλύεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, με κοινό σκοπό την εφαρμογή στην πράξη μια ασυνήθιστης δράσης. Η συγκέντρωση συνήθως οργανώνεται μέσω του διαδικτύου (e-mail, κοινωνικά δίκτυα) ή κινητά τηλέφωνα). Οι κανόνες της δράσης συνήθως περιγράφονται στους συμμετέχοντες λίγα λεπτά πριν πραγματοποιηθεί, αλλά αν είναι απαραίτητο μπορεί να εξαπλωθεί αρκετά νωρίς για να επιτρέψει στους συμμετέχοντες να προετοιμαστούν επαρκώς. (Από Βικιπαίδεια)

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Τί θέλουν οι Αμερικανοί από την Ουκρανία (ανάγνωση πάνω στον Ζμπ. Μπρζεζίνσκι)
Γιατί η χορήγηση αυτοκεφαλίας είναι μία από τις βασικές αιτίες του πολέμου στην Ουκρανία
Με Νομοσχέδιο διώκουν την Ορθοδοξία στην Ουκρανία…

Σχετικά άρθρα

Ευαγγέλιο κατά Μάρκον, κατά Ιωάννην και Αρχιεπ. Ελπιδοφόρου το ανάγνωσμα

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής εκφράζεται ελεύθερα όπως έχει δικαίωμα να κάνει κάθε άνθρωπος. Τα λεγόμενά του όμως έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τον λόγο του Κυρίου. Τι πρέπει να πράξει ο πιστός λαός;

Θυρανοίξια ανακαινισθέντος Ναού στη Μητρόπολη Περιστερίου χωρίς Εσταυρωμένο

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου. Παρακολουθούμε τον Μητροπολίτη Περιστερίου, καθώς είναι ο απολογητής του Ουκρανικού κακοκέφαλου και ο πρώτος διδάξας την αντικατάσταση του Εσταυρωμένου από το δεσποτικό σύνθρονο μέσα στα Ιερά των ιερών Ναών

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.