Επικαιρότητα

Οι σχισματικοί Ουκρανοί “επίσκοποι” πλησιάζουν στον Άγιο Ανδρέα Πατρών

εικόνα άρθρου: Οι σχισματικοί Ουκρανοί “επίσκοποι” πλησιάζουν στον Άγιο Ανδρέα Πατρών

Σύμφωνα με τις επίσημες ιστοσελίδες των σχισματικών ψευτοεπισκόπων το σημερινό πρόγραμμα προσκυνηματικών επισκέψεων περιελάμβανε την Ι. Μονή Μεγάλου Σπηλαίου.

Όπως φαίνεται βρίσκονται καθ όδόν προς την Πάτρα όπου θέλουν πάση θυσία να πραγματοποιήσουν Θεία Λειτουργία στο Μέγα Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

Ωστόσο φαίνεται ότι στην Πάτρα η επιδίωξή τους θα βρει πολλά εμπόδια από την αντίδραση που ετοιμάζουν οι Ορθόδοξοι πιστοί με συγκέντρωση έξω από τον Ναό.
Εάν καταφέρουν οι πιστοί και αποτρέψουν την είσοδο των σχισματικών στον Ναό του Αγίου Ανδρέα τότε θα είναι η δεύτερη μεγάλη νίκη της Ορθοδοξίας, μετά την απόρριψη που εισέπραξαν στην Αίγινα από τον Μητρ. Ύδρας κ. Εφραίμ και την Ηγουμένη Θέκλα της Ι. Μονής Αγίου Μηνά.

Ίσως αυτές οι αντιδράσεις να βοηθήσουν τους αποσχισθέντες από την Κανονική Εκκλησία επισκόπους να κατανοήσουν το σφάλμα τους και να μετανοήσουν. 
Η επιλογή τους να δημιουργήσουν ρήξη και σχίσμα στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας δημιουργεί σχίσμα σε όλη την Ορθοδοξία.

ΠΗΓΗ

Δείτε σχετικά: – Καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με το συλλαλητήριο των Πατρών και γενικότερα… Μεγάλο ενδιαφέρον των τοπικών Μ.Μ.Ε.

Σχετικά άρθρα

Φτάνει…! Ως εδώ!

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη Δεν ανεχόμαστε να μας κουνάει το δάχτυλο ο οποιοσδήποτε πράττει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που πρεσβεύει η Ορθοδοξία μας Επειδή η υποκρισία μερικών χτυπάει κόκκινο και...

Οι οικουμενιστές κινούνται από δαιμονική αγάπη [mp3 2019]

Κήρυγμα τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη. Γιά τούς οἰκουμενιστές, ὑπέρτατος κανόνας, πάνω ἀπό τίς ἀποφάσεις τῶν Οἰκουμενικῶν Συνόδων, εἶναι τό διαστρεβλωμένο καί κατασυκοφαντημένο “ἵνα πάντες ἕν ὦσι”

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.