Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Εδώ λοιπόν αρχίζει η ευθύνη του πιστού λαού…

Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com από τον mandatora το ακόλουθο σχόλιο σχετικά με την πρωτοφανή παρέμβαση της Μητρόπολης Πατρών στην ομιλία του π. Γκοτσόπουλου για το Ουκρανικό ζήτημα.


Σχόλιο για την πρωτοφανή παρέμβαση της Ι.Μ. Πατρών στην ομιλία του π. Γκοτσόπουλου για το Ουκρανικό ζήτημα

του mandatora

Εδώ λοιπόν αρχίζει η ευθύνη του πιστού λαού. Όταν ο παπάς της ενορίας τους, που τους εξομολογεί, τους προσκομίζει, τους κοινωνά, τους βαφτίζει, τους παντρεύει, τους κηδεύει, τους αγιάζει, τους κατηχεί, τους οδηγεί στον Χριστό, αυτός ο ίδιος ο παπάς γίνεται ανυπεράσπιστος στόχος του (κατά πάντα υπερέχοντα εξουσιαστικώς) Δεσπότη του, για λόγο πίστης ή αίρεσης, τότε ο πιστός λαός πρέπει να πάρει θέση ή με τον παπά ή με τον Δεσπότη; 

Αφήσαμε τους κοινωνικούς αγώνες στους επαγγελματίες συντρόφους των δικαιωμάτων, ενώ όλοι οι άλλοι είναι του κεφαλαίου και φασίστες. Αφήσαμε το αντάρτικο των πόλεων σε αγνώστου ταυτότητας, μεροκαματιάρηδες πολυτελείας με τον βολικό τίτλο μπαχαλάκηδες ενώ όλοι οι άλλοι είναι εθνίκια και φασίστες. Δίνουμε ισχύ σε έντυπα, site και social media gay friendly μηδενιστών και όλοι οι άλλοι είναι ομοφοβικοί και φασίστες. 

Αφήσαμε την διοίκηση της Ορθοδοξίας στα χέρια καλοζωισμένων gay friendly επαγγελματιών, που από τις αρχές του 20ού αιώνα καλλιεργούν το πνεύμα του ρομαντικού οικουμενισμού ενώ όλοι οι άλλοι είναι φανατικοί, ζηλωτές, αυτόκλητοι σωτήρες, σχισματικοί και εκτός εκκλησίας. 

Η αποτείχιση είναι πλέον ο φόβος και ο τρόμος, των βαρόνων της Εκκλησιαστικής διοίκησης. 

Καλή Φώτιση

Δείτε σχετικά:
– π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος: Μία ομιλία που, τελικά, δεν έγινε…
– Πρωτοφανής παρέμβαση της Μητρόπολης Πατρών στην ομιλία του π. Γκοτσόπουλου για το Ουκρανικό ζήτημα
– ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ με θέμα: «Ουκρανικό «αυτοκέφαλο»: πρόσκληση για εκκλησιαστική ενότητα ή πρόκληση στην ενότητα της Εκκλησίας»
– Διάλεξη με θέμα: «Ουκρανικό «αυτοκέφαλο»: πρόσκληση για εκκλησιαστική ενότητα ή πρόκληση στην ενότητα της Εκκλησίας»