Η ιστορία επαναλαμβάνεται με πανομοιότυπο τρόπο. Ορθόδοξοι ιεράρχες στη Λευκορωσία ξέχασαν ποιοι είναι οι εχθροί του Χριστού. Δέχονται την πρόσκληση του Πάπα και πέφτουν στα νύχια του, όπως οι πεταλούδες στη φωτιά…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Μεγάλος μάστορας ο διάβολος. Ίδια και απαράλλαχτη η τακτική του Πάπα. Ξέρει πώς να ξεγελά ποιμένες, να μπαίνει ύπουλα στο μαντρί και να κατασπαράζει το ποίμνιο. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τα σχέδια του τρισκατάρατου για τη Λευκορωσία. Το ίδιο έργο, η ίδια τακτική. Η είδηση της πρόσκλησης του καθολικού επισκόπου του Μινσκ, σε κοινή προσευχή για την ειρήνη στη Λευκορωσία, μυρίζει πόλεμο. Όσο και να το επιθυμούν οι αιρετικοί παπικοί, δεν διαγράφονται από τη δική μας μνήμη τα πονηρά σχέδιά τους εναντίον της Ορθοδοξίας μας. Ας θυμηθούμε τα λόγια του παπικού αξιωματούχου για το θέμα της ενότητας: “Είναι απαραίτητο να καθαρίσουμε τη μνήμη μας!”

Η επιχείρηση “εκκαθάριση μνήμης” στη Λευκορωσία, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η πανθρησκεία επιβάλλεται με πρόσχημα την ειρήνη. Στις 18 του μηνός Αυγούστου, εκπρόσωποι διαφορετικών θρησκειών προσευχήθηκαν μαζί για ειρήνη στη Λευκορωσία. Ανταποκρίθηκαν  στην πρόσκληση του καθολικού Επισκόπου του Μινσκ Tadeusz Kondrusevich, για κοινή προσευχή για τη Λευκορωσία. Παρόντες εκπρόσωποι και από τον Ιουδαϊσμό και το Ισλάμ. Η προσευχή ήταν συγχρονισμένη με την πανευρωπαϊκή δράση της προσευχής αλληλεγγύης προς τον λαό της Λευκορωσίας, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης των Καθολικών Επιτροπών Δικαιοσύνης και Ειρήνης Iustitia et Pax!!! 

Οι εκπρόσωποι διαφόρων θρησκευτικών ομολογιών της χώρας συγκεντρώθηκαν στην «Κόκκινη Εκκλησία» και διάβασαν μαζί την προσευχή «Πάτερ ημών». Συμμετείχαν εκτός από τον Ρωμαιοκαθολικό Επίσκοπο Tadeusz Kondrusiewicz, ο επικεφαλής των Ουνιτών  της Λευκορωσίας, ο εκπρόσωπος των Ευαγγελιστών, Πάστορας Valery Sheybak, ο επικεφαλής Ραβίνος της Θρησκευτικής Ένωσης Κοινοτήτων Προοδευτικού Ιουδαϊσμού Γκριγκόρι Αμπράμοβιτς, ο εκπρόσωπος της μουσουλμανικής κοινότητας της Λευκορωσίας, πρόεδρος του Συμβουλίου Ιμάμηδων της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας Ντμίτρι Ράντσεβιτς. Συμμετείχε και ο εκπρόσωπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Λευκορωσίας, Αρχιεπίσκοπος Αλεξάντερ Σιμπάλεφ, ο οποίος ήρθε στην κοινή προσευχή με την ευλογία του Πατριαρχικού Εξάρχου πάσης Λευκορωσίας, Μητροπολίτη  Μινσκ Παύλου.

Τον Μάρτιο, μια αντίστοιχη προσευχή για την πανδημία του κορονοϊού, είχε λάβει χώρα στην ίδια εκκλησία.

Πονάει η ψυχή μας για τους αδελφούς Ορθοδόξους Χριστιανούς της Λευκορωσίας. Αυτή η συμπροσευχή μπορεί να φέρει μόνο την οργή του Θεού. Οι επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ξέχασαν τι σημαίνει συμπροσευχή με αιρετικούς. Ξέχασαν ότι ο Πάπας είναι διάβολος. Ξέχασαν τα μαρτύρια των Χριστιανών υπό των Λατίνων επειδή δεν προσκύνησαν τον Πάπα. Προσκαλούν το ποίμνιό τους στην πνευματική λήθη και το διαποτίζουν με το μολυσμένο πνεύμα που οι ίδιοι έχουν μολυνθεί. Γίνονται εργαλεία του Πάπα και κηρύττουν μια δαιμονική αγάπη.

Λυπούμαστε για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Ευχόμαστε η εκκαθάριση μνήμης των Χριστιανών, η οποία μετά την Ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου εφαρμόζεται εντατικά, να βρει και στη Λευκορωσία εμπόδιο και τείχος αδιαπέραστο, σε μια χούφτα Ορθοδόξων έστω. Οι παραδοσιακοί ποιμένες να κρατήσουν τους πιστούς  που θέλουν να σωθούν, μακριά από το την πανθρησκεία του Αντιχρίστου. Μακάρι η ευλογημένη Αποτείχιση να γίνει το καταφύγιό τους ώστε να γλιτώσουν από τη λαίλαπα που πλησιάζει.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Λευκορωσία: Όπου υπάρχει πίστη!
Ο Οικουμενισμός καλά κρατεί στην Εκκλησία της Ρωσίας· μεγάλες οι ευθύνες όσων διαχειρίζονται τις υποθέσεις της!
Το πόδι του Οικουμενισμού στη Ρωσία – Χριστούγεννα στον Καθεδρικό Ναό στη Μόσχα
Η προσευχή του Πατριάρχη Ρωσίας για την ενότητα των Ορθοδόξων Εκκλησιών
Συνέντευξη παπικού αξιωματούχου που προκαλεί ανατριχίλα!