… είναι η πρώτη φορά που απονέμεται μια τέτοια υψηλή διάκριση σε μη Έλληνα και μη Ορθόδοξο…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Οι δημοσιοσχετίστες υπάλληλοι της Νέας Τάξης εξισώνουν τους ανθρώπους καταργώντας τις διακρίσεις, ακόμα και τις εθνικές, αλλά και τις θρησκευτικές. Η ψευδοϊσότητα που επικρατεί στην πολιτική τους, τους οδηγεί στην κατάργηση παραδόσεων και εθίμων προς ίδιον όφελος. Όταν θεσμοί θυσιάζονται στην ολοκλήρωση της οικονομικής και πολιτικής παγκοσμιοποίησης, είναι αναμενόμενο να θυσιάζονται και για την ολοκλήρωση της θρησκευτικής παγκοσμιοποίησης· αυτός ἀλλωστε είναι ο ρόλος των οικουμενιστών.

Διαβάσαμε στο orthodoxia.info:


Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας τίμησε τον Γερουσιαστή Andrew Bragg

Με την υψηλότερη τιμητική διάκριση («Τάγματος της αγάπης του Χριστού») που απονέμει η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, τιμήθηκε ο Γερουσιαστής της Νέας Νοτίου Ουαλίας, κ. Andrew Bragg και ανακηρύχθηκε «Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος».

Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ρέντφερν του Σίδνεϊ, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και είναι η πρώτη φορά που απονέμεται μια τέτοια υψηλή διάκριση σε μη Έλληνα και μη Ορθόδοξο.

Στην ομιλία του στην τελετή απονομής, ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος σημείωσε: «Από την πρώτη στιγμή που σας γνώρισα, ένιωσα ότι είστε ένα άτομο που πολύ εύκολα κερδίζετε τις καρδιές των ανθρώπων. Έχετε την ικανότητα, ή μάλλον θα πρέπει να πω, το χάρισμα, να δημιουργείτε έναν νέο εσωτερικό κόσμο για τους ανθρώπους. Δεν ακούτε μόνο τα προβλήματά τους, αλλά μπορείτε επίσης να τους δώσετε το φως· προσπαθείτε να τους δώσετε χαρά· έχετε ως στόχο να τους βρείτε λύσεις, και προσπαθείτε να κάνετε ό,τι είναι καλύτερο για τον καθένα».

Αναφερόμενος στα μεταναστευτικά θέματα, ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε: «Η Ιερά μας Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας έχει βιώσει την αγάπη σας και την ευεργετική σας ανάμειξη σε θέματα που μας έχουν κατά καιρούς προβληματίσει, και σας είμαστε βαθιά ευγνώμονες».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι στην Αυστραλία συμπροσεύχονται μαζί να βρέξει στις φωτιές
– Τι εννοούσα όταν έγραφα «Καημένη Αυστραλία τί σου ‘μελλε να πάθεις!»;