Το να παίζεις διπλωματικά παιχνίδια με το φόβο του λαού συνιστά πολιτικό ατόπημα τεραστίων διαστάσεων…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Τα ζητήματα που προέκυψαν από την επίσκεψη του αιρετικού Πάπα Ρώμης στην πατρίδα μας έγινε σοβαρή και συστηματική προσπάθεια από την katanixi.gr να καλυφθούν το κατά δύναμιν, ώστε να ενημερωθεί ο πιστός λαός.

Μια στιγμή ανάμεσα στις άλλες αποκτά τεράστια συμβολική σημασία και κτυπά κέντρο στις επιδιώξεις της παπικής βίζιτας στην πατρίδα μας.

Μιλώντας στις εγκαταστάσεις του ΚΥΤ στο Καρά Τεπέ και απευθυνόμενο στους (λαθρο;) μετανάστες είπε: “Όποιος σας φοβάται, δεν σας έχει δει στα μάτια“.

Ο πιστός Ελληνικός λαός με απλότητα και αυθορμητισμό είχε ανοίξει τα σπίτια του και την καρδιά του και βρέθηκε απέναντι στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων της προηγούμενης κυβέρνησης και του push back αυτής της κυβέρνησης. Τώρα κάθεται ξανά στο εδώλιο της παπικής ευαισθησίας.

Στο απυρόβλητο ο απέναντι Σουλτάνος, ο οποίος ανοιγοκλείνει την κάνουλα των ροών ανθρωπίνων ψυχών, ανάλογα με τις ανάγκες της καταρρέουσας τουρκικής λίρας.

Στο απυρόβλητο οι διακινητές, οι οποίοι θησαυρίζουν στέλνοντας με φουσκωτά στοιβαγμένους σαν σαρδέλες ανθρώπους, για να βρουν την τύχη τους.

Στο απυρόβλητο η Ευρώπη, που κλείνει τα μάτια στον κίνδυνο της βίαιης ισλαμοποίησης των συνόρων της. Μόνο που τα κλείνει και απέναντι στον κίνδυνο της δικής της ισλαμοποίησης, που ακολουθεί.

Ο πιστός λαός του Θεού δεν ξέχνα τις υπαρπαραγωγές του ISIS με το τελετουργικό των αποκεφαλισμών και τον εκτελέσεων.

Αυτό το φόβο στα μάτια του λαού τον βλέπει ο αιρετικός Πάπας Ρώμης;

Οι θηριωδίες των Ισλαμιστών που προβλήθηκαν ανεξέλεγκτα ήταν στην ουσία ή κατά φαντασίαν τρομακτικές;

Εκκωφαντική σιωπή. Αμηχανία.

Πολύ συγκινητική η ομιλία του αιρετικού Πάπα Ρώμης“.

Καμία αντίδραση.

Το “αλάθητο δούλεμα” πάει σύννεφο και τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης… λένε το ποίημα.

Έλεος…

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:

– Τι εστί Πάπας; Έρευνα στο “ποινικό μητρώο” του Παπισμού
– Μήνυμα-πρόκληση του Πάπα Φραγκίσκου: Υπάρχει μία «συνοδική χάρη» και μία «αποστολική αδελφοσύνη» κατά την επίσκεψη σε Ελλάδα και Κύπρο
– Ιστορική αναδρομή στα δεινά που επέφεραν οι προηγούμενες επισκέψεις του Πάπα στην Ελλάδα