Σύμφωνα με τις επίσημες ιστοσελίδες των σχισματικών ψευτοεπισκόπων το σημερινό πρόγραμμα προσκυνηματικών επισκέψεων περιελάμβανε την Ι. Μονή Μεγάλου Σπηλαίου.

Όπως φαίνεται βρίσκονται καθ όδόν προς την Πάτρα όπου θέλουν πάση θυσία να πραγματοποιήσουν Θεία Λειτουργία στο Μέγα Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

Ωστόσο φαίνεται ότι στην Πάτρα η επιδίωξή τους θα βρει πολλά εμπόδια από την αντίδραση που ετοιμάζουν οι Ορθόδοξοι πιστοί με συγκέντρωση έξω από τον Ναό.
Εάν καταφέρουν οι πιστοί και αποτρέψουν την είσοδο των σχισματικών στον Ναό του Αγίου Ανδρέα τότε θα είναι η δεύτερη μεγάλη νίκη της Ορθοδοξίας, μετά την απόρριψη που εισέπραξαν στην Αίγινα από τον Μητρ. Ύδρας κ. Εφραίμ και την Ηγουμένη Θέκλα της Ι. Μονής Αγίου Μηνά.

Ίσως αυτές οι αντιδράσεις να βοηθήσουν τους αποσχισθέντες από την Κανονική Εκκλησία επισκόπους να κατανοήσουν το σφάλμα τους και να μετανοήσουν. 
Η επιλογή τους να δημιουργήσουν ρήξη και σχίσμα στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας δημιουργεί σχίσμα σε όλη την Ορθοδοξία.

ΠΗΓΗ

Δείτε σχετικά: – Καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με το συλλαλητήριο των Πατρών και γενικότερα… Μεγάλο ενδιαφέρον των τοπικών Μ.Μ.Ε.