του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Εμείς τα γράφουμε! Εσείς δεν μας ακούτε!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάποιες αριστερίζουσες “συλλογικότητες” άσκησαν δριμεία κριτική στο “χαπενινγκ” που στήθηκε στη Λέσβο για τον Πάπα.

Κατηγόρησαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, όλη την παρευρισκόμενη πολιτική ηγεσία για υποκρισία στο μεταναστευτικό πρόβλημα.

Τον Πάπα όμως πως δεν μπορεί να μιλήσει ελεύθερα, να εκφραστεί δηλαδή όπως πραγματικά πιστεύει πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Είναι γνωστό πως στο κοσμοείδωλο των συλλογικοτήτων αυτών λύση είναι τα ανοιχτά σύνορα, η ανοιχτή αγκαλιά, μια γη, μια πατρίδα, και ούτω καθεξής.

Ανησυχίες, όπως η αλλοίωση πληθυσμού, η μουσουλμανοποίηση, η αδυναμία διαχείρισης ρευμάτων που ξεπερνούν αναλογικά τον πληθυσμό της κάθε χώρας, θεωρούνται φτηνές δικαιολογίες.

Πέραν όμως από την υποκρισία των πολιτικών, δε συνιστά χειρότερη υποκρισία η μεγέθυνση της προσωρινής κατάστασης της προσφυγιάς, ακόμη και της (λαθρο;) μετανάστευσης;

Η ενσωμάτωση των μουσουλμάνων στα μοντέλα της ανοιχτότητας (βλέπε Γαλλία) είναι μηδενική.

Μετά τη διάσωση, την κάλυψη των φυσικών αναγκών και της ασφάλειας, οι πληθυσμοί αυτοί δημιουργούν ένα κοινωνικό πρότυπο, το οποίο είναι ακραία θεοκρατικό.

Πώς είναι δυνατό οι (άγνωστο από πού χρηματοδοτούμενοι) μη Κυβερνητικοί οργανισμοί ανά τον κόσμο και οι αριστερής διανόησης συλλογικότητες να εστιάζουν στο εδώ και στο τώρα, κλείνοντας ερμητικά τα μάτια στο μέλλον αυτών των ανθρώπων;

Είτε θα πρέπει να αλλάξουν οι πρόσφυγες, για να ταιριάξουν στο δυτικό πολιτισμό, λύση με την οποία δεν αίρεται το τεκμήριο της υποκρισίας των ανοιχτών συνόρων, αφού τους διασώζουμε αλλά υπό όρους.

Είτε θα αλλάξουμε εμείς, ώστε να ταιριάξουμε στις δικές τους θεοκρατικές κοινωνίες. Μόνο που στις κοινωνίες αυτές δεν επικρατεί ανεξιθρησκεία, δεν ανέχονται αριστερόστροφες συλλογικότητες και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Στο χάπενινγκ που στήθηκε στη Λέσβο λοιπόν, ο Πάπας δεν ήταν αδύναμος. Και ούτε δεν του επιτρέπεται να εκφράσει τις πραγματικές του απόψεις επί του θέματος.

Το αντίθετο μάλιστα! Ο Πάπας, στην παρούσα χρονική συγκυρία, ενσαρκώνει με τον πιο εμφατικό τρόπο την παντοδυναμία του ενός Θεού που ευαγγελίζεται η νέα Εποχή.

Η φάση που ζούμε, δια του οικουμενισμού αγκαλιάζει σαν τον ιστό της αράχνης όλες τις θρησκείες υπό το προσωπείο της φιλανθρωπίας.

Η ευαγγελιζόμενη ψευδαίσθηση της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, ο καθένας με την πίστη του, θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος , όταν ο Αντίχριστος δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

Δεν περιμένουμε ούτε από βολικές συλλογικότητες, ούτε από επαγγελματίες φιλάνθρωπους, ούτε από υποκριτές πολιτικούς να κατανοήσουν το ρόλο του Πάπα σήμερα.

Η ευθύνη αυτή βαρύνει την ηγεσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Με μια και μόνη δήλωση στα χείλη όλων των Αρχιερέων, όλο αυτό το κακό συναπάντημα θα διαλυόταν στα εξ ων συνετέθη: Ποια είναι η δήλωση;

“Πάπα είσαι αιρετικός!”

Ο Παπισμός είναι αίρεση!

Ο Οικουμενισμός παναίρεση!

Η Αποτείχιση από τέτοιους φοβισμένους Ιεράρχες, είναι η έσχατη Ιεροκανονική και Αγιοπατερική αντίδραση!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
– Τι εστί Πάπας; Έρευνα στο “ποινικό μητρώο” του Παπισμού
– Μήνυμα-πρόκληση του Πάπα Φραγκίσκου: Υπάρχει μία «συνοδική χάρη» και μία «αποστολική αδελφοσύνη» κατά την επίσκεψη σε Ελλάδα και Κύπρο
– Ιστορική αναδρομή στα δεινά που επέφεραν οι προηγούμενες επισκέψεις του Πάπα στην Ελλάδα