…Συζήτησε με τον Παναγιώτατο ζητήματα που σχετίζονται με τη ζωή και τη διακονία της Μητρός Εκκλησίας, στην Έδρα της αλλά και στον κόσμο…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Τα τακίμια! Τους συνδέει το κοινό όραμα, η υποδούλωση της Ορθοδοξίας στο άρμα του Αντίχριστου μέσω της Νέας Εποχής. Εργάστηκαν ως τώρα σκληρά για να πετύχουν την αλλοίωση της Πίστης μας με την ψευδοσύνοδο της Κρήτης και το Σχίσμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας με το Ουκρανικό Αυτοκέφαλο!

Μόνο που ο πάπας της Ανατολής έφαγε τα ψωμιά του σχεδόν. Τώρα στην Αμερική έχουμε νέο Αρχιεπίσκοπο με όλους αυτούς τους φίλους, που θα τον βοηθήσουν στην ανέλιξή του σε Οικουμενικό Πατριάρχη, καθότι είναι ο εκλεκτός· η προετοιμασία του Φαναριώτη Πάπα, για την ομαλή διαδοχή, είναι επιβεβλημένη…

Διαβάσαμε στο orthodoxianewsagency.gr:


Στο Φανάρι ο Πρέσβης των ΗΠΑ για θέματα θρησκευτικής ελευθερίας

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής, 17 Ιανουαρίου 2020, ο Πρέσβης Samuel Brownback, επικεφαλής της υπηρεσίας του Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ για θέματα διεθνούς θρησκευτικής ελευθερίας.

Ο Πρέσβης Brownback, ο οποίος νωρίτερα είχε επισκεφθεί την Ι.Μονή Αγίας Τριάδος Χάλκης, όπου εδρεύει η ιστορική Ι.Θεολογική Σχολή, συζήτησε με τον Παναγιώτατο ζητήματα που σχετίζονται με τη ζωή και τη διακονία της Μητρός Εκκλησίας, στην Έδρα της αλλά και στον κόσμο, για την Ομογένεια, αλλά και για την κατάσταση των Χριστιανών στην Τουρκία.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης με τη σειρά του αναφέρθηκε στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στην Αμερική, κατά τον ερχόμενο Μάιο, και την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Τράμπ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
Συγχαρητήρια γενεθλίων στη σχισματική «εκκλησία» της Ουκρανίας από την Πρεσβεία των ΗΠΑ
Στον Πατριάρχη Σερβίας ο Σάμ Μπράουνμπακ
Φανάρι, Βατικανό ή Στέιτ Ντιπάρτμεντ: ποιος είναι πίσω από το Τόμο της ΟCU;
Οικουμενικός ο ρόλος της Ορθοδοξίας δηλώνουν εκπρόσωποι των ΗΠΑ
Αμερικανικές ασκήσεις επί χάρτου για νέο εκκλησιαστικό δίκτυο στα Βαλκάνια
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Πρεσβευτή των Η.Π.Α. για ζητήματα θρησκευτικών ελευθεριών
Τακτικές δύο μέτρων και δύο σταθμών – πως η Αμερική επεμβαίνει στην ζωή της Ορθοδόξου Εκκλησίας