Tυφλωμένοι από την πλάνη και την απιστία τους ροκανίζουν συνέχεια το δέντρο της αγαπημένης του Χριστού Ορθοδοξίας.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Πώς είπαμε ονομάζεται το να φοβάσαι έναν ιό ή τους παρατρεχάμενους της Επισκοπής σου, ενώ δε φοβάσαι τον αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό; Όχι, δεν είναι κουΐζ ερωτοαπαντήσεων, αλλά μιλάμε για τη θλιβερή πραγματικότητα της αίρεσης του Οικουμενισμού που κάνει τους ορθόδοξους εν προκειμένω οπαδούς της, δηλαδή να άγονται και να φέρονται ως αιρετικοί προτεστάντες ή παπικοί. Όταν δεν πιστεύεις στον Άγιο Τριαδικό Θεό της Ορθοδοξίας που υπηρετείς, τότε ψάχνεις τις απαντήσεις στα προβλήματα που προκύπτουν στις αιρέσεις και σε κάθε λογής ομολογία, η οποία διαβάλλει την Αλήθεια του Χριστού ακριβώς όπως ο αφέντης της ο σατανάς.

Έτσι λοιπόν ο κάθε άσχετος, ημιμαθής και άπιστος αυλοκόλακας ή παρατρεχάμενος της οποιασδήποτε Αρχιεπισκοπής, αρθρώνοντας λόγο υποτίθεται θεολογικό, φτάνει σε σημείο να θολολογεί, να βλασφημά και να μπουρδολογεί, για θέματα τόσο, μα τόσο σοβαρά όπως αυτό του Ιερού Μυστηρίου της μεταδόσης της Θείας Κοινωνίας. Αναλαμβάνοντας το ρόλο των Οικουμενικών Συνόδων τολμούν να διαφωνούν με τη λειτουργική παράδοση της Εκκλησίας μας, με τα Ιερά και τα Όσια μας, που επί σειρά χιλιάδων ετών δε διανοήθηκε ποτέ και κανείς να αλλάξει ούτε στο ελάχιστο. Ούτε οι Άγιοι της Εκκλησίας μας δε διανοήθηκαν κάτι παρόμοιο. Αυτοί που το επιχειρούν είναι οι γνωστοί-άγνωστοι αιρετίζοντες ή αιρετικοί, που τυφλωμένοι από την πλάνη και την απιστία τους ροκανίζουν συνέχεια το δέντρο της αγαπημένης του Χριστού Ορθοδοξίας. 

Ας αλλάξουμε όμως αυτά που τολμούν να αρθρώσουν και ας τα τοποθετήσουμε στην ορθή τους διατύπωση…….«Η πανδημία του κορωνοϊού ήταν και εξακολουθεί να είναι μία σοβαρή πρόκληση για την Εκκλησία, όπως είναι και για κάθε μέλος της κοινωνίας μας, κι έτσι ήρθε η ώρα να αποδείξει την αληθινή της Πίστη στον Παντοδύναμο Δεσπότη Χριστό. Ιδιαίτερα τώρα, όταν οι νέοι μας προσβλέπουν στους ηγέτες της Εκκλησίας μας για σοφία και αυτοί σε πολλές περιπτώσεις συμπεριφέρονται χωρίς λογική, αλλάζοντας και διαστρεβλώνοντας οτιδήποτε είναι εδραιωμένο μέσα στην παράδοσή μας. Αυτή η ποιμαντική διευκόλυνση στη λειτουργική μας παράδοση, η οποία ευκρινώς αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια, φανερώνει πραγματικό μίσος και πλάνη και το είδος εκείνο της δαιμονικής ηγεσίας που υπηρετεί τους ανθρώπους». 

Κρατήστε λοιπόν αυτές τις βλάσφημες και αιρετικές πρακτικές για τον εαυτό σας, αγαπητά επιφανή μέλη της οποιασδήποτε Αρχιεπισκοπής. Φορέστε γάντια, σακούλες και μάσκες-φίμωτρα, λουστείτε με αντισηπτικά και αλκοολούχα σκευάσματα και υπηρετήστε αυτόν που τα θέλει και τα επικροτεί. Αφήστε το Χριστό έξω από τέτοιες άθλιες απόψεις και ενέργειες, γιατί Εκείνος ως παντοδύναμος και κραταιός έχει άλλους τρόπους διαχείρισης των επιδημιών. Πάρτε τα ατομικά κουταλάκια στα σπίτια σας και αφήστε όλους εμάς να μεταλαμβάνουμε το Αίμα Του και το Σώμα Του όπως Εκείνος θέλει. Εφόσον φοβάστε και απιστείτε γιατί έρχεστε να κοινωνήσετε εσείς και οι ομοϊδεάτες σας; Καθήστε σπίτι και αφήστε εμάς να μένουμε στην Πίστη και να ευαρεστούμε τον Άγιο Τριαδικό Θεό μας! 

Δείτε σχετικά:
– Δεν έχουμε σιχαθεί οδηγία περισσότερο από αυτή της αιρετίζουσας Εκκλησίας της Αμερικής
– Ακόμα και ο αιρετικός Βαρλαάμ ο Καλαβρός θα ζήλευε τις απόψεις του αρχιεπισκόπου Αμερικής!
– Αν ο Χριστός ερχόταν σήμερα, θα ήταν …αιμοδότης!!! (Τιτίβισμα Ελπιδοφόρου)
– Ως ποίμνιο εμπιστευόμαστε αυτούς τους Ιερείς ή τους ιερείς των αντισηπτικών και νεωτερισμών;
– Δε γνωρίζει ο Μητροπολίτης Μπουένος Άϊρες κ.Ιωσήφ ότι ο Οικουμενισμός έχει πνεύμα πονηρίας και κυριαρχείται από ακάθαρτα πνεύματα;
– Σικάγο – Οικουμενιστική συμπροσευχή για τον Κορωνοϊό [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Το νου σας ρ€μ@λι@, μη διανοηθείτε να σπεύσετε στα γόνατα να συμμετάσχετε, ακόμα και ακάλεστοι!
– Στην ταράτσα του ξενοδοχείου King David, οι εκπρόσωποι όλων των θρησκειών του Ισραήλ (ΒΙΝΤΕΟ)
 Αλήθεια, από Αποτείχιση στην Κύπρο πώς πάτε; Κορωνοϊός: Χριστιανοί και μουσουλμάνοι προσεύχονται!