Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο Παναγιώτατος ευχήθηκε στον νεοεκλεγέντα να έχει μία καλλίκαρπη και μακρά διακονία προς όφελος του ποιμνίου του και του προσέφερε αρχιερατικά εγκόλπια

Αντιπατερικός για μια ακόμα φορά συνεχίζει να είναι ο Πάπας της Ανατολής, ο Φαναριώτης Πατριάρχης. Οι αδελφικές σχέσεις του με τους αιρετικούς, η αναγνώρισή τους ως ποιμένες του Χριστού, τον καταστούν επικίνδυνο ως Πατριάρχη για την ενότητα της Ορθοδοξίας. Ευτυχώς που τα δείγματα της έλλειψης της Χάρης πάνω του είναι εμφανή. Η αγριότητα που εκπέμπουν οι ενέργειές του αποτελεί ασφαλιστική δικλίδα στον απόλυτο επηρεασμό του ποιμνίου!

Διαβάσαμε στο ethnos.gr:


Συγχαρητήριες ευχές του Βαρθολομαίου στον Αρμένιο Πατριάρχη στην Τουρκία

Ο Παναγιώτατος ευχήθηκε στον νεοεκλεγέντα να έχει μία καλλίκαρπη και μακρά διακονία προς όφελος του ποιμνίου του και του προσέφερε αρχιερατικά εγκόλπια.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Αρμενικό Πατριαρχείο, στο Κοντοσκάλι της Πόλεως, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προκειμένου να συγχαρεί προσωπικώς τον νεοεκλεγέντα Αρμένιο Πατριάρχη στην Τουρκία Sahak Maşalyan, ο οποίος εξελέγη την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ