Δημοσιεύθηκε το άρθρο με τίτλο “Τελετή Ιερών Εγκαινίων του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, της Οικογενείας του Ανδρέα Ανδριανόπουλου (vid)”.
Αυτό το άρθρο περιγράφει την τελετή των Ιερών Εγκαινίων του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου που πραγματοποιήθηκε στο Πικέρνι Μαντινείας από τον μητρ. Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο.
Όμως αυτό το άρθρο παρουσιάζει μία φωτογραφία και ένα βίντεο [2:52] όπου εμφανίζεται ο κτήτορας του ναού (που είναι λαϊκός) να υπογράφει πάνω στην Αγία Τράπεζα. Σημειώνουμε πως το κείμενο του άρθρου δεν περιγράφει αυτή την ενέργεια!  
Λυπούμαστε τον κτήτορα του ναού που υπέγραψε, γιατί όπως φαίνεται στο βίντεο, είναι ευλαβής και απλός άνθρωπος (απλά δεν τον συμβούλεψε σωστά ο μητρ. Μαντινείας, γιατί να το κάνει άλλωστε!) Θα μας πει κάποιος: Εδώ επικράτησε πια το αντιπατερικό έθιμο να επιτρέπουν τους αιρετικούς να προσέρχονται στα ιερά των Ναών και να ασπάζονται τις αγίες Τράπεζες (εδώ), αυτό σας πείραξε! Είναι τόση η οικουμενιστική πρακτική των μητροπολιτών, που δε μας ξαφνιάζει το οτιδήποτε!


— Σχολιασμός katanixi.gr —

Τελετή Ιερών Εγκαινίων του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, της Οικογενείας του Ανδρέα Ανδριανόπουλου (vid)

Πραγματοποιήθηκε στο Πικέρνι Μαντινείας η τελετή των Ιερών Εγκαινίων του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, της Οικογενείας του Ανδρέα Ανδριανόπουλου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο.

ΠΗΓΗ