Επικαιρότητα

Για ποιο λόγο στη ψευδοσύνοδο της σχισματικής “Εκκλησίας” της Ουκρανίας συμμετείχε ομοφυλόφιλος ακτιβιστής;

εικόνα άρθρου: Για ποιο λόγο στη ψευδοσύνοδο της σχισματικής “Εκκλησίας” της Ουκρανίας  συμμετείχε ομοφυλόφιλος ακτιβιστής;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

…Ο γνωστός ΛΟΑΤ ακτιβιστής Ivan Ryabchiy παρευρέθηκε στην σύνοδο των «Επισκόπων» της [σχισματικής] Εκκλησίας της Ουκρανίας και με μία μεγάλη αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως…

Έχουμε επισημάνει κατά το παρελθόν ότι με το διεθνή όρο Pride (ελληνικά: ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Υπερηφάνειας) είναι γνωστή μια σειρά εκδηλώσεων που μπορεί να περιλαμβάνουν από απλές συγκεντρώσεις μέχρι παρελάσεις, άρματα και πάρτι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟ.

Αφορούν το LGBTI πληθυσμό (λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, τρανς και ίντερσεξ) οι οποίοι διεκδικούν δημόσια ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ την αξιοπρέπεια που κάθε άνθρωπος πρέπει να αισθάνεται για τη σεξουαλική του ταυτότητα ΝΤΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ενώ γιορτάζεται ανοιχτά η διαφορετικότητα και η κουλτούρα τους. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΞΙΑΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Παράλληλα αποτελούν και μια μορφή διεκδικήσεων από τη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα με κύριο στόχο την εξουδετέρωση των αρνητικών στερεοτύπων, ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ, στα οποία είναι εγκλωβισμένη η σκέψη και η πρακτική πολλών ανθρώπων, ΕΝΩ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΘΟΣ.

Το να τιμάται από την Εκκλησία το Φεστιβάλ αυτό ή άνθρωποι που το διοργανώνουν, που το διαφημίζουν ή που το τιμούν, είναι κατάντια. Τελικά κάποιος πρέπει να δώσει μια απάντηση, αν πίσω από όλα αυτά κρύβεται η βούληση κάποιων εκκλησιαστικών ανθρώπων ή επιτροπών να αναγνωριστεί η Ομοφυλοφιλία ως μια ξεχωριστή επιλογή, ευλογημένη από την Αγία Γραφή και την ιερά Παράδοση της Εκκλησίας!!!

Διάβασαμε στο tasthyras.wordpress.com:


Ομοφυλόφιλος ακτιβιστής παρευρέθηκε στην «επισκοπική σύνοδο» των Ουκρανών σχισματικών.

σ.σ. Άντε παιδιά, και στα δικά μας!!

Ο γνωστός ΛΟΑΤ ακτιβιστής Ιβάν Ράιαμπτσι [Ivan Ryabchiy] παρευρέθηκε στην σύνοδο των «Επισκόπων» της [σχισματικής] «Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας», μαζί με τους «ιεράρχες» της σχισματικής δομής και με μία μεγάλη αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. Η σύνοδος έλαβε χώρα στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο στις 14 Δεκεμβρίου, αναφέρει το eadaily.com.

Η φίλα προσκείμενη στο «Πατριαρχείο Κιέβου» σελίδα του Facebook За Українську Церкву (Για μία Ουκρανική Εκκλησία) σχολιάζει: «Μετά από αυτό, γίνεται ξεκάθαρο γιατί ο Ντουμένκο λέει ότι η OCU είναι μια ‘ανοιχτή εκκλησία’»,

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο [και ΕΔΩ], ο προκαθήμενος της σχισματικής OCU Επιφάνιος Ντουμένκο, δήλωσε ότι η εκκλησία πρέπει να αλλάξει την στάση της στα θέματα των ΛΟΑΤ, για να μην είναι σαν την Ρωσική Εκκλησία. Επιπλέον, η οργάνωση «ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας» KyivPride, ήταν από τις πρώτες που έδωσαν τα συγχαρητήριά τους μετά το «ενωτικό συμβούλιο» στις 15 Δεκεμβρίου, που ένωσε το σχισματικό «Πατριαρχείο Κιέβου» και την σχισματική «Ουκρανική Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία».

Ο Ράιαμπτσι, ένας γκλαμουράτος δημοσιογράφος, μεταφραστής σύγχρονης γαλλικής μυθιστοριογραφίας και φιλοσοφικής λογοτεχνίας, και ηγέτης του Ουκρανικού κινήματος ΛΟΑΤ, παρευρέθηκε στην σύνοδο ως μεταφραστής του «Επισκόπου» Λαρός [Laroche] Μιχαήλ Φίλιπ [Mikhail (Philip)], ενός πρώην «ιεράρχη» του «Πατριαρχείου Κιέβου», ο οποίος τον Μάιο ανακοίνωσε την υπαγωγή του στην Γαλλική Μητρόπολη του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, σύμφωνα με τους όρους του τόμου που παραχωρήθηκε στην OCU που απαγορεύουν στη νέα δομή να έχει ενορίες στο εξωτερικό (αν και δεν έχουν υπακούσει όλες οι κοινότητες).

Δείτε ΕΔΩ μια φωτογραφία του Ράιαμπτσι σε εκδήλωση «ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.