Μον. Σεραφείμ Ζήσης

Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Β΄)

εικόνα άρθρου: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Β΄)
Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση

Γίνεται η μαγεία και ο αποκρυφισμός να καθιερωθούν ως επιστήμη; Γιατί οι ομοιοπαθητικοί δεν κρύβουν τη μασονική καταγωγή τους; Πως δοξάζουν την εωσφορική ανταρσία οι μασώνοι στα συγγράμματά τους;


Θεοσοφιστές, αποκρυφιστές, καμπαλιστές, ροδόσταυροι, δρυϊδηδες, εωσφοριστές, σατανιστές ομοιοπαθητικοί, αντιπαθητικοί κ.α. όλοι, στις υπηρεσίες του κοινού άρχοντα τουτέστιν του Διαβόλου.

Άλλη μια ομιλία σταθμός στην αποκάλυψη του δαιδαλώδους, σκοτεινού και επικίνδυνου ιστού των σχέσεων μεταξύ εννοιών, πρακτικών, συμβόλων και προσώπων της μαγείας, της μασονίας και της ομοιοπαθητικής.

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, στις 7:00 μμ., ο οσιολογιώτατος μοναχός π. Σεραφείμ Ζήσης μίλησε με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Β΄)

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ορθοδοξία» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής», στη Μοναστηρίου 183, 2ος όροφος – Τηλέφωνο επικοινωνίας του συλλόγου: 2310 515786.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧΙ

Δείτε σχετικά:
Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Βίντεο 2023)

Σχετικά άρθρα

Ζωντανή ομιλία π. Σεραφείμ Ζήση με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Β΄)

Ανακοίνωση ομιλίας μοναχού π.Σεραφείμ Ζήση. Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, στις 7:00μμ στην αίθουσα «Ορθοδοξία» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.