Επικαιρότητα

Όσο οι απέναντι προκαλούν και βανδαλίζουν, δε χτίζεις τζαμιά!

εικόνα άρθρου: Όσο οι απέναντι προκαλούν και βανδαλίζουν, δε χτίζεις τζαμιά!

Βάζοντας πάνω από όλες τις διεθνείς αποφάσεις την επιθυμία των λεσχών και των στοών…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Είναι σοκαριστικό και εξοργιστικό! Είναι σκανδαλιστικό και πραγματικά εξωφρενικό αυτό που γίνεται! Το υπουργείο Παιδείας, άρα η κ.Κεραμέως που το διοικεί, έδωσε άδεια για την ανέγερση νέου τζαμιού στη Θράκη, στο Δήμο Μύκης στον οικισμό Ζουμπούλι. Με απόφαση της 20ης Ιουλίου του γενικού γραμματέα Θρησκευμάτων Γιώργου Καλαντζή, χορηγήθηκε στη Βακουφική Επιτροπή Ζουμπουλίου, άδεια ανέγερσης χώρου λατρείας (τέμενος) 139,01 τ.μ και με δυνατότητα εξυπηρέτησης / συγκέντρωσης 214 ατόμων.

Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Επειδή το άρθρο 13 του Συντάγματός μας κατοχυρώνει τη θρησκευτική ελευθερία, αυτό δε σημαίνει ότι η ελληνική πολιτεία θα πρέπει να οικοδομεί νέα τζαμιά, τη στιγμή που στη γειτονική Τουρκία οι εκκλησίες μας έχουν μετατραπεί σε αχυρώνες, στάβλους και τεμένη. Η Αγία Σοφιά έχει μετατραπεί σε τζαμί από το νεοσουλτάνο, προσβάλλοντας ολόκληρη την Ορθοδοξία και την πολιτισμένη διεθνή κοινότητα. Και αντί η ελληνική κυβέρνηση να πραγματοποιήσει τα αυτονόητα, δηλαδή να επιβάλει κυρώσεις και να πάρει τα απαραίτητα εκείνα μέτρα τα οποία θα δείξουν την αντίθεση της με αυτά τα ανοσιουργήματα, εκείνη κάνει το ακριβώς αντίθετο. Επιβραβεύει τη βάρβαρη και βέβηλη συμπεριφορά του Ισλάμ και του υπερόπτη τούρκου δικτάτορά της, χτίζοντας συνεχώς νέα τζαμιά και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις με λεφτά του κράτους. Αυτή είναι η αποτελεσματική παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης που θα δώσει απαντήσεις; Είναι πράγματι πολύ ηχηρή η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης, τόσο ηχηρή που τελικά φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν τους καίγεται καρφί για τη διεθνή κατακραυγή. Βάζοντας πάνω από όλες τις διεθνείς αποφάσεις την επιθυμία των λεσχών και των στοών, μας δείχνουν απροκάλυπτα ποιος είναι αυτός που αποφασίζει και διοικεί και τι τελικά έχει στο μυαλό της η μασονία.

Το έχουμε πει ως Κατάνυξη πολλές φορές. Ο ισλαμοτουρκικός ερντογανικός τρόπος σκέψης είναι πλέον γνωστός και απόλυτα προβλέψιμος. Στερείται λογικής, ήθους και πολιτισμού και πάντα έτσι θα είναι εις τους αιώνες των αιώνων. Οι απόγονοι της Άγαρ έχουν αποδείξει στα βάθη των αιώνων την ταυτότητά τους και την κουλτούρα τους και πάντα περιμέναμε τα χειρότερα από αυτούς. Τι κάνει όμως η Ελλάδα και η διεθνής κοινότητα; Κυρίως η Ελλάδα, αφού τα δικά της κεκτημένα είναι αυτά που υπονομεύονται. Μπουχτίσαμε από τα λόγια και τα ευχολόγια των κυβερνήσεων που περνούν και θα περνούν από δω και πέρα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να διασφαλίζονται τα κεκτημένα μας και να εφαρμόζονται εκείνες οι κυρώσεις που θα μας κάνουν να πιστεύουμε ότι το τιμόνι της Ελλάδας βρίσκεται σε αξιόλογα και αξιόπιστα χέρια. Δεν έχουν καταλάβει μάλλον όλοι αυτοί που μας κυβερνούν ότι με τέτοιες ενέργειες πλήττεται το κύρος τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Προσπαθούν να το παίξουν αλληλέγγυοι και υπεράνω, και το μόνο που καταφέρνουν είναι να γίνονται υποτελείς ξένων συμφερόντων και οσφυοκάμπτες, ρεζιλεύοντας και τους εαυτούς τους αλλά και την χώρα μας διεθνώς. Κι αν ο ελληνικός στρατός μας αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι πανέτοιμος και αξιόμαχος, δεν έχουμε την ίδια βεβαιότητα για τα παιδαρέλια που μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια. 

Ευτυχώς που ο πραγματικός καπετάνιος του καραβιού, που λέγεται ελληνορθοδοξία, είναι ο Άγιος Τριαδικός Θεός και όχι όλοι αυτοί οι ανέτοιμοι και ανέντιμοι πολιτικοί. Περιμένουμε ουσιαστικές παρεμβάσεις τόσο από την Πολιτεία όσο και από την Εκκλησία, κυρίως από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το οποίο, έξω από κάποια ανούσια ψιθυρίσματα, έχει πέσει σε βαθιά σιωπή.

Δε φτάνει να καταδικάζεται η τουρκική προκλητικότητα, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να προχωρήσουν σε πραγματικές κυρώσεις και ποινές. Όσο οι απέναντι προκαλούν και βανδαλίζουν, δε χτίζεις τζαμιά, τεμένη και χώρους λατρείας! Τόσο απλό και τόσο άμεσο! Αλλιώς, οποιαδήποτε άλλη ενέργεια είναι καταστροφική και ενισχύει την παράνοια και τον επεκτατισμό τους.


Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
– Η Κυβέρνηση σπέρνει Τζαμιά!
– Ντροπή! Με ιδιαίτερη άνεση επιτρέπουμε την ίδρυση ενός ισλαμικού τεμένους
– Ξαφνικός έρωτας της Κεραμέως με τα τζαμιά της Αθήνας
– Πολύ αργά για δάκρυα…
– Ακόμα και τα όνειρα του Πάπα είναι καταραμένα!
– Ήρθε ξανά η στιγμή που τα δαιμονικά πνεύματα θα ξανασυναντηθούν
– Ο σχισματικός Κιέβου Επιφάνιος στηρίζει την οικουμενιστική- πανθρησκειακή θέση του Οικουμενικού Πατριάρχου για την Αγία Σοφία
– Πώς καταδέχεστε ένας μουφτής να σας βάζει τα γυαλιά;
– Ο Πάπας και το ΠΣΕ για την Αγια Σοφιά
– Με καθυστέρηση η Ιερά Σύνοδος προς την UNESCO
– Εμφάνιση άσχημου γεγονότος, πολύ χειρότερο από τη μετατροπή του Ναού σε τζαμί
– Η βαριά κληρονομιά, μιας λησμονημένης Αυτοκρατορίας
– Ερντογάν, κι άλλος υποτακτικός του Θεού εν δράσει;
– Μα το αίμα, νερό δεν γίνεται και ο Χριστός απ’ την Αγιά Σοφιά δε σβήνεται!
– Μιλώντας ως κοσμικός διπλωμάτης ο κ.Βαρθολομαίος για την Αγιά Σοφιά: «Αντί να είμαστε ενωμένο

Σχετικά άρθρα

Σβήνει το ψευτορωμαίικο

του Αγαθόνικου Σκέψεις με αφορμή την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί. Μήπως είμαστε η χειρότερη γενιά από καταβολής Ελληνικού Έθνους;

Καιρός να αναβαπτιστούμε με τα νάματα της πίστεως και της φιλοπατρίας του 1940: “Οι Εμφανίσεις της Παναγίας”

Ο άγων ήταν ιερός. Οι Έλληνες πολεμούσαν υπέρ Πί­στεως και Πατρίδος. Εγνώριζαν, ότι αν πατούσαν τον τόπο μας οι Φράγκοι, οι παπικοί θα μας νόθευαν την πίστη και θα μόλυναν την Ορθοδοξία

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.