Επικαιρότητα

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα, μόνο ο Θεός ο ίδιος δύναται να με σταματήσει

εικόνα άρθρου: Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα, μόνο ο Θεός ο ίδιος δύναται να με σταματήσει

Αποδεικνύεται ότι ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας είναι φιλοβαρθολομαιϊκός, αιρετίζων, οικουμενιστής, φιλοπαπικός, Κολυμπαριστής, εσχάτως και νεο- βαρλααμιστής.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Σε έναν από τους μεγαλύτερους υπέρμαχους της τήρησης των υγειονομικών μέτρων αναδεικνύεται ο Μητροπολίτης Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως κ.Βαρνάβας. Κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Θεόδωρου Καράογλου στο μητροπολιτικό πάρκο του Παύλου Μελά, κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να τηρούν τις αποστάσεις και να φορούν σωστά τις μάσκες, όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα προστασίας από τον κορονοϊό. Ακόμα δεν παρέλειψε να επισημάνει τόσο στον υφυπουργό όσο και στο δήμαρχο Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη, ότι τη συγκεκριμένη σύσταση την πραγματοποιεί κάθε Κυριακή στο ποίμνιό του, δηλαδή να υπακούν με ταπείνωση και με αγάπη, για να περάσουμε γρήγορα τον πειρασμό. 

Σαν αγωνιστικό ιστολόγιο, με ιεραποστολικό έργο και θεολογικό λόγο, έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι η συμπεριφορά αυτή των Επισκόπων συνιστά πτώση στην αίρεση της μόλυνσης από τη Θεία Ευχαριστία και τις Άγιες Εικόνες, σε έναν νεο-βαρλααμισμό. Αρνούμαστε τη χρήση της μάσκας στους ιερούς ναούς και ανεχόμαστε τη χρήση μάσκας γενικά στους δημόσιους χώρους σαν μία αναγκαστική υπακοή στον Καίσαρα, χωρίς όμως να χάνουμε την ευκαιρία να οξύνουμε την κρίση μας πάνω στο θέμα αυτό. 

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που ο Μητροπολίτης Βαρνάβας προσβάλλει την Ορθόδοξη Πίστη και Παράδοση. Γι’ αυτό και η Κατάνυξη έχει ασχοληθεί μαζί του με ειδικό αφιέρωμα στις οικουμενιστικές του εκτροπές:“Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, Οικουμενιστικά λεχθέντα και πραχθέντα”. Από όλα αὐτά αποδεικνύεται ότι είναι φιλοβαρθολομαιϊκός, αιρετίζων, οικουμενιστής, φιλοπαπικός, Κολυμπαριστής, εσχάτως και νεο- βαρλααμιστής. 

Δυστυχώς αισθανόμαστε μάταιο να ευχηθούμε καλή μετάνοια, γιατί οι άμοιροι Μητροπολίτες μας την καθιστούν πολύ δύσκολη για τον εαυτό τους, αν και πάντα ελπίζουμε σε ένα θαύμα: Είθε η χάρη του Θεού να βρει κάτι τόσο καλό στα πεπραγμένα τους που να σχίσει το νου τους. Είθε η χάρη του Κυρίου, η χάρη των Αγίων Πατέρων και των Ιαματικών Αγίων της Θριαμβεύουσας Εκκλησίας μας και οι ευχές της Υπεραγίας Θεοτόκου να εξυγιάνουν τον πεπλανημένο τους νου, επ’ αγαθώ δικό τους και της Εκκλησίας! Γι΄αυτό άλλωστε το σκοπό εργαζόμαστε σαν Κατάνυξη, αλλά και για την τελική καταδίκη τους, αν εμμείνουν στην πλάνη τους και δε μετανοήσουν, γιατί ο μολυσμός της πίστης των πιστών έχει σοβαρές συνέπειες στην υπόθεση της σωτηρίας τους. Ευχόμαστε να γίνουν μιμητές του Κυρίου, των Αγίων και φίλων Του. Αμήν!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, Οικουμενιστικά λεχθέντα και πραχθέντα
– Ο Ομολογητής ιερέας… συνελήφθη
– π.Αναστάσιος Γκερτσάκης: Απόστρατος, αλλά στρατιώτης Χριστού
– Αναρωτιέται ο λαός: “πού είναι η Εκκλησία;”
– Θα αγκαλιαζόμαστε κ.Σύψα, μέχρι να πεθάνουμε… Το ακούτε;
– Του Ποιμένα τα άγια χέρια κρατούν τη Θεία Κοινωνία
– Το γενναίο «Όχι» του Μητροπολίτη Μόρφου για τις μάσκες στα σχολεία
– Άθλιε διάβολε, που παραπλανείς ανθρώπινες ψυχές…
– Δύο αγωνιστές μητροπολίτες παίρνουν Ορθόδοξη θέση για τις μάσκες στους Ναούς
– Αδιόρθωτος, ασυνείδητος και αμετανόητος ιερέας κοινώνησε πιστό…
– Η σθεναρή αντίσταση του Χιώτη Ιερέα και η διπλωματία του μητροπολίτη
– Θα τολμήσει ο π.Γιώργης και κάθε π.Γιώργης να κοινωνήσει άλλους ή έλαβε το μήνυμά του;
– Ο Ιερέας του Ι. Ναού, ως βασιλικότερος των βασιλέων, έδιωξε την πιστή από το Ναό και τη μήνυσε!

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.