Επικαιρότητα

Πακιστανική Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα και η κρίσιμη μάζα ανορθόδοξου πολέμου

εικόνα άρθρου: Πακιστανική Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα και η κρίσιμη μάζα ανορθόδοξου πολέμου

Η προφητική ρήση του π. Αθανασίου Μυτιληναίου για το μουσουλμανισμό που επιχειρεί τον κύκλο της γης

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Οι πρωτοφανείς εικόνες της μαζικής και αθρόας συγκέντρωσης χιλιάδων μεταναστών/προσφύγων από το Πακιστάν στην πλατεία Συντάγματος, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αποδεικνύουν με τον πιο αδιάψευστο τρόπο την έντονη πληθυσμιακή αλλαγή που υφίσταται η χώρα και την αντικατάσταση μέρος του πληθυσμού από -παράτυπους ως επί το πλείστον- μετανάστες/πρόσφυγες.

Επιπρόσθετα, οι συνεχείς, παράνομες και ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές εγκυμονούν ένα ακόμα σοβαρότατο κίνδυνο/απειλή. Οι Καθηγητές Γεωπολιτικής Κωνσταντίνος Γρίβας και Ιωάννης Μάζης αποκαλύπτουν ότι μέσω του συνόλου των παράνομων μεταναστών/προσφύγων έχει παρεισφρήσει μία μικρή αλλά κρίσιμη μάζα, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως παράγοντας ανορθόδοξου πολέμου (πχ. δίκτυο τρομοκρατών από μαχητές του ISIS). 

«Αυθόρμητη» συγκέντρωση χιλιάδων μεταναστών από το Πακιστάν επί πέντε τουλάχιστον ώρες

Την αλλαγή του νέου έτους εόρτασαν μαζικά στην πλατεία Συντάγματος χιλιάδες μετανάστες από το Πακιστάν, κατακλύζοντας το κεντρικότερο σημείο της ελληνικής πρωτεύουσας. Όπως αποκάλυψαν βίντεο που αναρτήθηκαν σε κοινωνικά δίκτυα (Tik Tok), για περισσότερες από πέντε ώρες βρισκόταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση χιλιάδων μεταναστών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ δύο ώρες πριν από την αλλαγή του χρόνου, η πλατεία Συντάγματος ήταν ήδη κατάμεστη από κόσμο. Η συγκέντρωση άρχισε να διαλύεται αυθορμήτως περίπου στις τρεις το πρωί. 

Δύο μέρες αργότερα, στις 3 Ιανουαρίου, ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας- Πακιστάν με επιστολή που απέστειλε προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, διευκρίνισε ότι η συγκέντρωση των Πακιστανών υπηκόων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν «αυθόρμητη και όχι οργανωμένη». 

Ωστόσο, πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται καθώς στο πλαίσιο ρεπορτάζ για την αλλαγή χρονιάς ανά τον κόσμο, το πακιστανικό τηλεοπτικό κανάλι URDU μετέδωσε σε ζωντανή σύνδεση πλάνα από την πλατεία Συντάγματος, ενώ την ίδια στιγμή, κανένα ελληνικό κανάλι (;) δεν πρόβαλε εικόνες από την κεντρικότερη πλατεία της χώρας κατά τις πρώτες ώρες του νέου έτους. 

Κωνσταντίνος Γρίβας: Μικρά κομμάτια μέσα στη μεγάλη μάζα θα λειτουργήσουν ως παράγοντες ανορθοδόξου πολέμου

Ο καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών και διευθυντής του Τομέα Θεωρίας και Ανάλυσης Πολέμου στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, Κωνσταντίνος Γρίβας, σχολιάζοντας σε τηλεοπτικό κανάλι την αθρόα συγκέντρωση χιλιάδων μεταναστών από το Πακιστάν στην Πλατεία Συντάγματος, ανέλυσε τα σοβαρότατα προβλήματα που ανακύπτουν από την αντικατάσταση πληθυσμών στη χώρα μας και τη συμμαχία Τουρκίας-Πακιστάν.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Γεωπολιτικής, το Πακιστάν αποτελεί το μεγαλύτερο σύμμαχο της Τουρκίας και συνεργάζεται μαζί της σε επίπεδο ανορθοδόξου πολέμου. Ταυτόχρονα, θεωρεί δεδομένο ότι σε περίπτωση σύρραξης της Ελλάδας με την Τουρκία, μικρά κομμάτια που θα έχουν εμφυτευθεί μέσα στη μεγάλη μάζα της ελληνικής κοινωνίας, θα λειτουργήσουν ως παράγοντες ανορθοδόξου πολέμου (είτε ως ελεύθεροι σκοπευτές, είτε με ενέργειες δολιοφθοράς, είτε με σύγχρονα όπλα, είτε με κάποια διαφορετική μορφή):

[42:48] «(Το Πακιστάν) Δεν είναι απλώς σύμμαχος, είναι ο σύμμαχος των Τούρκων, είναι δεδομένο αυτό. Οι σχέσεις τους ολοένα γίνονται πιο στενές, συνεργάζονται και σε επίπεδο ανορθοδόξου πολέμου μεταξύ των άλλων, λοιπόν, και με την εξαγωγή αυτών των πληθυσμών, αφενός μεν δημιουργούν θύλακες επιρροής μέσα σε όλες τις χώρες και ειδικά στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν ξέρουμε πως θα λειτουργήσουνε, μάλλον το ξέρουμε, είναι δεδομένο, νομίζω ότι αυτό πρέπει να το επαναμβάνουμε ως δεδομένο, ότι αν συμβεί κάτι με την Τουρκία, δεν λέμε για το σύνολο των Πακιστανών, μιλάμε για μικρά κομμάτια τα οποία θα έχουν εμφυτευθεί μέσα στη μεγάλη μάζα, θα λειτουργήσουν ως παράγοντες ανορθοδόξου πολέμου. 

Ελεύθεροι σκοπευτές θα είναι; Θα κάνουνε ενέργειες δολιοφθοράς; Θα χρησιμοποιήσουνε όπλα της μόδας όπως είναι οπλισμένα drones, όπως έκανε το ISIS για να χτυπήσουνε κρίσιμες στρατιωτικές εγκαταστάσεις; Θα κάνουνε κάποια άλλη μορφή πολέμου; Αυτό οφείλουμε να το βάλουμε, αν δεν είναι σίγουρο, είναι πάρα, πάρα πολύ πιθανόν. 

Οπότε έχουμε πάρα, πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα και είναι το μικρότερο κομμάτι του προβλήματος, είναι η πιθανότητα ανορθοδόξου πολέμου, να το πούμε έτσι και η επιρροή. Η μεγάλη, μεγάλη εικόνα είναι αυτό που συμβαίνει, αυτό που πολύ απλά και σωστά το έχει πιάσει το λαϊκό αίσθημα: η αντικατάσταση των πληθυσμών».

Ιωάννης Μάζης: Τρία εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα – Υπάρχει μία κρίσιμη μάζα, η οποία κάνει θαυμάσια ανορθόδοξο πόλεμο 

Ο Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών στη Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (ΕΚΠΑ), Ιωάννης Μάζης, στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι οι καταγεγραμμένοι και μη καταγεγραμμένοι μετανάστες/πρόσφυγες στην Ελλάδα αγγίζουν τουλάχιστον τα τρία εκατομμύρια. Ταυτόχρονα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς μέσω των παράνομων μεταναστών/προσφύγων (διαφορετικών εθνικοτήτων) έχει παρεισφρήσει μία κρίσιμη μάζα, η οποία μπορεί να κάνει θαυμάσια ανορθόδοξο πόλεμο (πχ. δίκτυο τρομοκρατών από μαχητές του ISIS):

[46:10] «Ήδη στην Ελλάδα, οι καταγεγραμμένοι και μη καταγεγραμμένοι (μετανάστες και πρόσφυγες), πολλοί σημαντικοί κύκλοι αρμοδίων τους περιγράφουν ότι αγγίζουν την τάξη τουλάχιστον των τριών εκατομμυρίων στην Ελλάδα. Αλλά εγώ δεν θα μείνω σ’ αυτό. 

Θα θυμίσω τα ρεπορτάζ του εγκύρου, ημερησίου, ηλεκτρονικού και εντύπου τύπου. Κάθε λίγο και λιγάκι, και το θυμάμαι από την πρώτη επίσκεψη του προέδρου Μακρόν στην Ελλάδα επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ενεφανίζετο μία σύλληψις τρομοκρατών, δικτύου μάλιστα τρομοκρατών, την πρώτη φορά ήταν δώδεκα τότε εάν θυμάμαι καλά με τον κ. Μακρόν και έκτοτε συνελήφθησαν αρκετά και διελήφθησαν αρκετά δίκτυα τέτοια από μαχητές του ISIS, οι οποίοι είχαν ήδη παρεισφρήσει μέσω των μεταναστών των παρανόμων, και των προσφύγων στη χώρα μας και είχανε και μόνιμη κατοικία. 

Θυμάμαι ένα από τα επιφανή στελέχη του ISIS, το οποίο χτύπησε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του στο Παρίσι, στο Μπατακλάν αν δεν με γελάει η μνήμη μου, ο οποίος ήτανε Παγκρατιώτης και πρέπει να έμενε και κάνα δύο χρόνια στο Παγκράτι. Μετά ανακαλύφθησαν όλα αυτά. 

[… ] Εκείνο λοιπόν που έχει σημασία είναι ότι δεν μιλάμε για το σύνολο ευρισκομένων εις την Ελλάδα, είτε μεταναστών, είτε προσφύγων. Μιλάμε για μία κρίσιμη μάζα, η οποία κάνει θαυμάσια ανορθόδοξο πόλεμο, σαν αυτόν τον οποίο περιέγραψε ο κ. Γρίβας. Εδώ δεν είναι θέμα ούτε ρατσισμού, ούτε τίποτα. Εδώ είναι θέμα ανορθοδόξου πολέμου».

Άξονας Τουρκίας-Πακιστάν: Δύο χώρες, ένα έθνος, κοινή πίστη και κοινά ενδιαφέροντα (πχ. Κύπρος)

Οι διαπιστώσεις των δύο καθηγητών Γεωπολιτικής σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί για τη χώρα μας ο άξονας Τουρκίας-Πακιστάν δεν είναι τυχαίες. Όπως αποδεικνύεται από τις δηλώσεις ανωτάτων στρατιωτικών Αρχηγών του Πακιστάν, η σύγκληση και η στενή συνεργασία Πακιστάν-Τουρκίας βασίζεται στην κοινή πίστη (Ισλάμ) και κουλτούρα, καθώς και σε κοινούς στρατηγικούς στόχους που φτάνουν μέχρι και την Κύπρο. Συγκεκριμένα:

Στις αρχές του 2021, ο Αρχηγός του Επιτελείου Αεροπορίας του Πακιστάν, Στρατηγός Μουχάιντ Ανουράν Χαν, επισκεπτόμενος την Τουρκία: 

  • Δήλωσε ότι: «Το Πακιστάν και η Τουρκία είναι δύο χώρες, ένα έθνος. Δεν μοιράζονται μόνο την κοινή κουλτούρα και την πίστη, αλλά έχουν επίσης παρόμοια ενδιαφέροντα και προκλήσεις».
  • Υπογράμμισε ότι το Πακιστάν υποστηρίζει πλήρως την Τουρκία για την Κύπρο και άλλα περιφερειακά ζητήματα.
  • Υπερασπίστηκε την Άγκυρα στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.
  • Τόνισε την συνεχώς αυξανόμενη σχέση μεταξύ των δύο αμυντικών βιομηχανιών. 

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2021, ο Αρχηγός του Πακιστανικού Στρατού, Στρατηγός Qamar Javed Bajwa, συναντήθηκε με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Χερσαίων Δυνάμεων, υποστράτηγο Veli Tarakci, στο Πακιστάν. Σύμφωνα με ανακοίνωση του πακιστανικού στρατού, οι δύο ανώτατοι στρατιωτικοί έδωσαν έμφαση στη στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών. 

Επιπρόσθετα, καθώς η συμμαχία Τουρκίας-Πακιστάν ισχυροποιείται, οι δύο χώρες διεξάγουν διαρκώς ασκήσεις με πολεμικά πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Η προφητική ρήση του π. Αθανασίου Μυτιληναίου για το μουσουλμανισμό που επιχειρεί τον κύκλο της γης

Ο φωτισμένος μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος ήδη από το 1992 υπογράμμιζε τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την επέκταση του μουσουλμανισμού και αποκάλυπτε ότι ο μουσουλμανισμός επιχειρεί τον κύκλο της γης. Ταυτόχρονα, σημείωνε ότι το Βατικανό έχει αγκαλιάσει τους μουσουλμάνους για να πλήξει τους Ορθοδόξους της Ανατολικής Ευρώπης και ότι ήταν έτοιμο να συμμαχήσει ακόμα και με το διάβολο, ώστε να καταφέρει να εξοντώσει τους Ορθοδόξους χριστιανούς

Οι προθέσεις και στόχοι του Βατικανού καθίστανται ακόμα πιο ευδιάκριτοι τα τελευταία χρόνια, καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος κατά τις δύο επισκέψεις που πραγματοποίησε στην Ελλάδα, επέλεξε να μεταβεί στοχευμένα στη Μυτιλήνη. Η κίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι καθώς το πολύπαθο νησί δοκιμάζεται σκληρά από την εισβολή/διαχείριση αλλεπάλληλων κυμάτων μεταναστών και προσφύγων (παράτυπων ως επί το πλείστον), οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από χώρες που ασπάζονται το Ισλάμ (πχ. Αφγανιστάν, Πακιστάν κλπ). Από το ακριτικό νησί απηύθυνε μηνύματα στήριξης/αλληλεγγύης προς τους μετανάστες/πρόσφυγες, δίνοντας το έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερες μεταναστευτικές ροές προς τα ανατολικά σύνορα της χώρας μας, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα μεγαλύτερη πίεση στα ελληνικά νησιά που συνορεύουν με τις τουρκικές ακτές.

Παρατίθενται τα σχετικά αποσπάσματα ομιλίας του Γέροντος π. Αθανασίου Μυτιληναίου (Σοφία Σειράχ ΧΩΡΙΟΝ 18, 1′):

«Πολύ να προσέξουμε αυτό γιατί δυστυχώς δεν το έχουμε προσέξει δεόντως και μένομε εγκληματικώς απαθείς. Ο μουσουλμανισμός επιχειρεί τον κύκλο της γης. Αυτό το οποίο λέμε, ένα «τόξο εδώ στα Βαλκάνια μουσουλμανικό» και το βλέπομε βεβαίως από πολιτικής πλευράς, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα «τόξο».

Επιχειρεί και θα επαναλάβω και να το θυμόσαστε, επιχειρεί τον κύκλο της γης.

Όπως κι εγώ θυμάμαι τον μακαριστό π. Άγγελο Νησιώτη, που είχε πει προ του 40… φοβηθείτε τον μουσουλμανισμό. Είναι ο φοβερότερος εχθρός. Φοβηθείτε. Το κράτησα στην μνήμη μου και το ανεκάλεσα πολλές φορές ιδίως τα τελευταία χρόνια που βλέπω αυτήν την κίνηση του μουσουλμανισμού.

Τί;

Ξέρετε πόσα εκατομμύρια μουσουλμάνοι υπάρχουν εις την Ασίαν; Πολυνησία, Αφρική. Πολλά εκατομμύρια μουσουλμάνοι υπάρχουν.

Τώρα το είπανε: θα επιχειρήσουμε επίθεση κατά της Ευρώπης. Το είπανε… Να μην πω τώρα πολιτικά πρόσωπα. Δεν μου αρέσει να ανακατεύω πολιτικά πρόσωπα. Το είπανε, ότι η Ευρώπη θα γίνει μουσουλμανική, θα πάψει να είναι χριστιανική.

[…] 

Το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι; Γι’ αυτό είπα προηγουμένως αν οι χριστιανοί της Δύσεως είναι χριστιανοί.

Αυτό το Βατικανό έχει αγκαλιάσει τους μουσουλμάνους -άκουσον άκουσον- για να πλήξει τους Ορθοδόξους της Ανατολικής Ευρώπης.

Και το δείχνει αυτό αυτήν την στιγμή εις την Σερβία.

Τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους. Έχει γραφτεί σε όλες τις εφημερίδες πάσης αποχρώσεως, ότι το Βατικανό συμμαχεί με τους μουσουλμάνους εναντίων των Ορθοδόξων Σέρβων κλπ κλπ.

Είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν το εξής στο Βατικανό: Και με τον διάβολο θα συμμαχήσουμε αρκεί να πετύχουμε κάτι. Και αυτό το «κάτι» για αυτούς είναι να εξοντώσουν τους Ορθοδόξους Χριστιανούς».

Πολυδιάστατος υβριδικός πόλεμος

Ο Ορθόδοξος χαρακτήρας και η ευημερία της ελληνικής κοινωνίας απειλούνται άμεσα καθώς οι πολιτικοί άρχοντες της χώρας εκτελούν προθύμως τα κελεύσματα σκοτεινών και αλλότριων κέντρων. Την ίδια στιγμή, το σύνολο των εκκλησιαστικών ταγών αρνείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αρθρώσει λόγο αφύπνισης, καθώς έχει υποταχθεί πλήρως στις διαθέσεις και επιταγές του Καίσαρα. Η Ελλάδα πλέον δέχεται ένα πολυδιάστατο υβριδικό πόλεμο, τόσο εντός, όσο και εκτός των τειχών. Το σημείο μηδέν φαίνεται ότι δεν είναι πλέον μακρυά. Τα σημεία των καιρών προειδοποιούν.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Επιβιώνοντας στη σκιά των βαρβάρων
O νέος ιός παίρνει ρεπό στις μωαμεθανικές πορείες
Άγιος Νικόλαος Κρήτης: Σκηνές από… Ισλαμαμπάντ – Χιλιάδες Πακιστανοί σε πορεία στους κεντρικούς δρόμους…
– Η covid – free Αμάλ και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.