εικόνα άρθρου: Εκ καρδίας

Στους πολυσέβαστους πατέρα Χαράλαμπο και πρεσβυτέρα Ζαχαρούλα

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Μία ολάνθιστη αγκαλιά ευγνωμοσύνης θέλουμε να προσφέρουμε στους πολυσέβαστους και φιλτάτους γονείς του πολυαγαπημένου μας πνευματικού πατέρα!

Εμείς τα πνευματικά παιδιά του αγίου τέκνου σας, σας εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχές μας και σας σφιχταγκαλιάζουμε νοερώς και σας ευχόμαστε για την εορτή σας, έτη πολλά και ευλογημένα! Να ζείτε από εδώ τον Παράδεισο!

Χαίρεσθε και αγαλλιάσθε γιατί προσφέρατε στην Εκκλησία του Χριστού μας ένα σπάνιο διαμάντι! Έναν άοκνο εργάτη του Ευαγγελίου, έναν Ομολογητή και αγωνιστή της Ορθοδοξίας μας, έναν αληθινό πατέρα εις τύπον του Ουρανίου Πατρός, για όλες τις ψυχές που ανέλαβε στο πετραχήλι του με πολλές  θυσίες και με την άπλετη αγάπη του! Όπως επίσης έναν σύζυγο και πατέρα-πρότυπο για όλους εμάς- με την ευλογημένη οικογένεια που έφτιαξε με την πολυαγαπημένη πρεσβυτέρα του, τον παντοτινό του συνοδοιπόρο!

Ευφραίνεσθε γλυκύτατοι γονείς, του γλυκυτάτου τέκνου σας, γιατί ο μισθός σας είναι πολύς στον Ουρανό!

Η ευλογημένη ιερατική σας οικογένεια απέδωσε πολλούς καρπούς και στόλισε τον κήπο της Εκκλησίας του Χριστού μας! Παιδιά και εγγόνια, όλοι μαζί στον αμπελώνα του Κυρίου μας! Όλα προς δόξα Θεού!

Ευφραίνεσθε αγαπημένοι μας πατέρα Χαράλαμπε και πρεσβυτέρα Ζαχαρούλα όπως ευφραίνονται οι γονείς των φίλων του Χριστού μας, των Αγίων Του. Γιατί και εσείς όπως εκείνοι θρέψατε με τα ζωηφόρα νάματα της Πίστης μας τον υιό σας και τον γεμίσατε εφόδια πνευματικά, να γίνει αληθινός στρατιώτης του Κυρίου μας!

Και αν έχει τιμή η μάνα του ήρωα που πολεμάει για την πατρίδα, πόσο μεγαλύτερη είναι η τιμή της μάνας όταν ο γιος της αγωνίζεται υπέρ Πίστεως και προς δόξα Θεού!

Πόσο τιμή σας πρέπει, ευλογημένοι γονείς πατέρα Χαράλαμπε και πρεσβυτέρα Ζαχαρούλα που το τέκνο σας δόθηκε ψυχή τε και σώματι στην αγάπη του Χριστού, Τον οποίο υπηρέτησε έως τέλους άξιος ιερέας, ποιμένας και λειτουργός του Υψίστου!

Πατέρα Χαράλαμπε ζητάμε ταπεινά την αγία ευχούλα σας, ασπαζόμενοι την δεξιά σας, και σας παρακαλούμε να εύχεστε ώστε να μείνουμε έως τέλους και να βαδίζουμε στο δρόμο που χάραξε ο άγιος γέροντας μας, στον δρόμο της Ορθοδοξίας μας!

Ευλογείτε !

Σας αγαπάμε πολύ!

Τα πνευματικοπαίδια του παπαΝικόλα Μανώλη

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.