Ελένη Καμπούρη

Παπισμός, ο καλύτερος εκπρόσωπος του δαιμονικού δικαιωματισμού

εικόνα άρθρου: Παπισμός, ο καλύτερος εκπρόσωπος του δαιμονικού δικαιωματισμού
Άρθρο της Ελένης Καμπούρη

Παπικός ιερέας-θεολόγος, ονειρεύεται μία “εκκλησία” που θα γιορτάζει με ενθουσιασμό την ομοφυλόφιλη αγάπη


Αίρεση, ομοφυλοφιλία και Ορθοδοξία είναι έννοιες εντελώς ασυμβίβαστες μεταξύ τους. Ο Χριστός είναι ξεκάθαρος με την διδασκαλία Του εδώ και 2023 χρόνια, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο ή να εισάγουν νέες βδελυρές συνήθειες και απόψεις.

Αναφερόμαστε σε δημοσίευμα (1) το οποίο περιγράφει τα αδιανόητα, τα οποία ακούστηκαν από χείλη αιρετικού, παπικού ιερέα-θεολόγου ο οποίος δηλώνει με υπερηφάνεια ότι είναι ομοφυλόφιλος και ονειρεύεται «μια Εκκλησία στην οποία οι ομοφυλόφιλοι ιερείς και οι λεσβίες αδελφές αναγνωρίζονται ως οι άγιοι και πιστοί ηγέτες που είναι ήδη, μια Εκκλησία που γιορτάζει με ενθουσιασμό την ομοφυλόφιλη αγάπη ως ενσάρκωση της αγάπης του Θεού ανάμεσά μας». 

Αυτό το πρωτοφανές παραλήρημα πραγματοποιήθηκε σε “συνέδριο ομοφυλόφιλων φοιτητών Ιησουιτών στο Πανεπιστήμιο Fordham των ΗΠΑ, στο οποίο ο ιερέας και θεολόγος της Καθολικής Εκκλησίας, Brian N. Massingale, μίλησε για το όραμά του για το μέλλον της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας”

Βέβαια όλα αυτά δεν είναι πρωτάκουστα ούτε και πέφτουμε από τα σύννεφα στο άκουσμά τους. Απλώς συνειδητοποιούμε για άλλη μία φορά ότι η παπική αίρεση συνεχίζει να ανέχεται και εν προκειμένω να διαφημίζει το μιαρό πάθος της ομοφυλοφιλίας, το οποίο περιγράφεται από τον Μέγα Βασίλειο ως “κτηνώδες αμάρτημα”. Αν θέλουν κάποιοι από αυτούς να παραμένουν αιρετικοί, αρσενοκοίτες και ομοφυλόφιλοι αυτό είναι δικαίωμά τους αλλά δεν έχουν δικαίωμα να παρασύρουν στο βούρκο της ακολασίας τους συνανθρώπους τους. Εκμεταλλευόμενοι την δήθεν “ιερατική” τους ιδιότητα είναι λυπηρό και φρικτό να επηρεάζουν τους ανθρώπους με τις ανόητες δηλώσεις τους. Μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του πάπα Φραγκίσκου ο οποίος επισήμως είπε (2) ότι εγκρίνει την πολιτική ένωση ομοφυλόφιλων ζευγαριών και ότι “πρέπει να επιτραπεί η πολιτική ένωση για να είναι κατοχυρωμένοι νομικά”. 

Το Φανάρι και οι συν αυτώ, ακούν αυτές τις ανθρωποκτόνες απόψεις; Συνειδητοποιούν ότι εμείς ως ορθόδοξοι δεν έχουμε τίποτα κοινό με αυτό το μόρφωμα; Γιατί συνεχίζουν τις αγαπητικές σχέσεις μαζί τους; Είναι δυνατόν να ονομάζουν αδελφούς αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό αλλά ούτε ιερό και όσιο; Είναι οι καλύτεροι εκπρόσωποι του δαιμονικού δικαιωματισμού. Αυτοί οι άνθρωποι θα έλθουν σε μετάνοια μόνο μετά από αυστηρότατο έλεγχο και όχι μέσα από απροϋπόθετες αγαπολογίες. Οι απόψεις που πρεσβεύουν, τους βγάζουν αυτομάτως εκτός του Νόμου του Ευαγγελίου.

Για άλλη μια φορά, ομολογούμε ότι αρνούμαστε να δεχτούμε τα όσα μιαρά πρεσβεύει ή ανέχεται η παπική αίρεση. Αρνούμαστε να ταυτιστούμε μαζί τους και φυσικά αρνούμαστε να τους ονομάζουμε ως χριστιανούς αδελφούς μας. Ο παπισμός είναι αίρεση και ο οικουμενισμός παναίρεση και ασπαζόμαστε τα λόγια του Αποστόλου Παύλου ο οποίος χαρακτηρίζει τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις ως «παρά φύσιν» (Ρωμ. Α’  26-27).

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Δείτε σχετικά:
Ο Πάπας Φραγκίσκος αθωώνει την ομοφυλοφιλία – Θα ακολουθήσουν οι δικοί μας;
Ομοφυλο-λάγνος ο Πάπας Φραγκίσκος. Εμείς;

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.