Επικαιρότητα

Παραδείγματα σαν του ήρωα αστυνομικού ευχόμαστε να γίνουν τεράστιο τσουνάμι εδώ στην Ελλάδα

εικόνα άρθρου: Παραδείγματα σαν του ήρωα αστυνομικού ευχόμαστε να γίνουν τεράστιο τσουνάμι εδώ στην Ελλάδα

Όταν στην Ελλάδα οι καταδότες και οι χαφιέδες γίνονται οι καλύτεροι φίλοι των κυβερνητικών αντίχριστων νόμων, στη Σερβία όλοι οι πιστοί έχουν ξεσηκωθεί κι έχουν βγει στους δρόμους, για να υπερασπιστούν την ορθόδοξη πίστη!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Yπάρχουν κι αυτές οι ψυχές. Ψυχές καλοπροαίρετες και φωτισμένες που υπερασπίζονται τα Όσια και τα Ιερά της Ορθοδοξίας, που προτιμούν να χάσουν την ευκολία τους και το μισθό τους παρά να σηκώσουν χέρι στην Εκκλησία και τον πιστό λαό. Σηκώνουν με χαρά τα λάβαρα της Ορθοδοξίας αποδεικνύοντας ότι οι μάχες για αγιότητα κερδίζονται με θάρρος και θυσία. Ομολογία Πίστης που θα ζήλευαν οι παλιότεροι χριστιανοί και παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους πιστούς. Όταν στην Ελλάδα οι καταδότες και οι χαφιέδες γίνονται οι καλύτεροι φίλοι των κυβερνητικών αντίχριστων νόμων, στη Σερβία όλοι οι πιστοί έχουν ξεσηκωθεί κι έχουν βγει στους δρόμους, για να υπερασπιστούν την ορθόδοξη πίστη, βάζοντάς μας τα γυαλιά ακόμη και τώρα με αυτά που περάσαμε στην περίοδο της Μεγάλης Σαρακοστής με το κλείσιμο των Ιερών Ναών. Ναι δυστυχώς, συνεχίζουμε να ανεχόμαστε τις μασονικές ορέξεις.

Δεν είναι εύκολο να δηλώσεις ανυπακοή στους προϊσταμένους σου και να παραιτηθείς από τη δουλειά σου, μόνο και μόνο γιατί το ορθόδοξο DNA σου βοά και ξεσηκώνεται γι’ αυτά που προσπαθούν να σου επιβάλουν. Αλλά τελικά η ισχύς εν τη ενώσει είναι ένας ασφαλής τρόπος να κάνεις φανερό το θυμό και την αγανάκτηση σου, όταν όλα γύρω σου σατανοποιούνται. Πώς μπορείς να μείνεις αμέτοχος στην ανομία που επιτελείται;

Στην πολύπαθη Σερβία ο αγώνας των πιστών ολοένα και μεγαλώνει και παραδείγματα σαν του ήρωα αστυνομικού ευχόμαστε να γίνουν το εφαλτήριο, για να πάρουν διαστάσεις και να γίνουν τεράστιο τσουνάμι ακόμα κι εδώ στην Ελλάδα. Ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση αυτή η γενναία πράξη του συμπαθούς αστυνομικού και σε όλους τους συναδέρφους του εδώ στην Ελλάδα κι ας σκεφτούν όλοι οι Έλληνες συνάδερφοί του ότι είναι ανήθικο και σατανικό να κυνηγάς συμπατριώτες σου, όταν σου το ζητάει η υπηρεσία σου, επειδή υπερασπίζονται Χριστό και Ελλάδα. Αλήθεια, αυτοί σε ποια χώρα ζουν; Δε βλέπουν την αδικία και την ανομία που απροκάλυπτα εφαρμόζεται στη χώρα μας; Μακάρι να μην ξαναζήσουμε εικόνες σαν της Λέσβου ή σαν τα γεγονότα του Πισοδερίου και να σταματήσουν να υπάρχουν περιστατικά ρουφιανοποίησης όπως αυτό στη Ρόδο!

Δείτε σχετικά:
Γεμίσαμε χαφιέδες και σπιούνους
Η σθεναρή αντίσταση του Χιώτη Ιερέα και η διπλωματία του μητροπολίτη
– Ένα λεπτό πριν το «Χριστός Ανέστη» αστυνομία έκανε έφοδο σε εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ)
Βουλγαρία και Γεωργία: Εκατοντάδες πιστοί αψήφησαν τα μέτρα και συνέρρευσαν στις εκκλησίες
Κάλεσμα Πίστης από τη Γεωργία, ανοιχτοί Ι. Ναοί με αθρόα συμμετοχή πιστών [ΒΙΝΤΕΟ]
Οι ιερείς της Γεωργίας μας δίνουν παράδειγμα!
– Όταν ο δρόμος της αγάπης ακυρώνει τον Χριστό της αγάπης!
– Αδιόρθωτος, ασυνείδητος και αμετανόητος ιερέας κοινώνησε πιστό…
– Ένα λεπτό πριν το «Χριστός Ανέστη» αστυνομία έκανε έφοδο σε εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ)
– Θα τολμήσει ο π.Γιώργης και κάθε π.Γιώργης να κοινωνήσει άλλους ή έλαβε το μήνυμά του;
Θα συνεχιστούν έξω από Εκκλησίες οι περιπολίες, τα μπλόκα και η παρακολούθηση σελίδων στο Διαδίκτυο;
– Ο Ιερέας του Ι. Ναού, ως βασιλικότερος των βασιλέων, έδιωξε την πιστή από το Ναό και τη μήνυσε!

Σχετικά άρθρα

Πατερικά

17 Μάι

Στάρετς Ανατόλιος της ‘Οπτινα: Να μη φοβήσαι τις θλίψεις, αλλά μάλλον να φοβήσαι την ολέθριον αίρεσιν

Νὰ μὴ φοβῆσαι τὶς θλίψεις, ἀλλὰ μᾶλλον νὰ φοβῆσαι τὴν ὀλέθριον αἵρεσιν, διότι αὐτὴ εἶναι ποὺ μᾶς γυμνώνει ἀπὸ τὴν Θεία Χάρη καὶ μᾶς χωρίζει ἀπὸ τὸν Χριστόν!

Πατερικά

14 Μάι

Γέρων Αγάθων Κωνσταμονίτης, Το μεγαλείο της Ορθοδοξίας (Πάσχα 2009) [Κείμενο & Βίντεο]

Η πραγματική παρακαταθήκη του μακαριστού γέροντος Αγάθωνος Κωνσταμονίτη ήταν ότι σωτηρία υπάρχει μόνο μέσα στην Ορθοδοξία. Μετά από αυτή τη βασική παραδοχή δίδασκε την υπομονή και την ευχή!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.