Μον. Σεραφείμ Ζήσης

Παραλειπόμενα εκκλησιαστικής επικαιρότητας

εικόνα άρθρου: Παραλειπόμενα εκκλησιαστικής επικαιρότητας
Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση

Μία εξαιρετική ομιλία του μοναχού Σεραφείμ χωρισμένη σε τρία μέρη, στην οποία συμπλήρωσε Αγιοπατερικά και Αγιογραφικά προηγούμενες ομιλίες του…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Στο πρώτο μέρος με την αναίρεση των πλανεμένων θέσεων ενός θεολογικού κειμένου ανωνύμου συγγραφέως που διακινήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με το Δόγματα, τους Ι. Κανόνες και τις Ιερές Παραδόσεις (έγγραφες και άγραφες) της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Στο δεύτερο μέρος αναπτύχθηκαν μερικά συμπληρωματικά περί του κύρους των Επιτιμίων που αδίκως δίδονται πάνω στους Χριστιανούς. (1:06′:00″)

Στο τρίτο μέρος απαντώνται οι εσφαλμένες απαντήσεις του π. Βασιλείου Βολουδάκη στην αρχική ομιλία περί (1:17′:30″)

Η ομιλία μεταδόθηκε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου ζωντανά στο κανάλι του youtube εδώ.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Γ΄)

Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση. Στην αποκαλυπτική αυτή ομιλία παρουσιάζονται ιατρικά και θεολογικά θέματα που αφορούν στην ομοιοπαθητική, η οποία εμφανίζεται ως επιστήμη και δη ως ιατρική, ενώ αποτελεί μία παραλλαγή της μαγείας…

Τετάρτη 7/6/2023: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Γ΄)

Ανακοίνωση ομιλίας μοναχού π.Σεραφείμ Ζήση Διαφημιστικό βίντεο ομιλίας μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Γ΄) Περισσότερα για την Ομιλία αυτή μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ζωντανή ομιλία π. Σεραφείμ Ζήση με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Γ΄)

Ανακοίνωση ομιλίας μοναχού π.Σεραφείμ Ζήση. Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις 7:00 μμ. στην αίθουσα «Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Μανώλης» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής»

Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Β΄)

Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση. Γίνεται η μαγεία και ο αποκρυφισμός να καθιερωθούν ως επιστήμη; Γιατί οι ομοιοπαθητικοί δεν κρύβουν τη μασονική καταγωγή τους; Πως δοξάζουν την εωσφορική ανταρσία οι μασώνοι στα συγγράμματά τους;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.