Ελευθέριος Κοσμίδης

Παράνομες οι ρήτρες του συμβολαίου της AstraZeneca

εικόνα άρθρου: Παράνομες οι ρήτρες του συμβολαίου της AstraZeneca

του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Όταν το πολιτικό κεφάλαιο μιας χώρας αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων, όταν η Εθνική μας συνείδηση και η ορθόδοξη ταυτότητά μας παζαρεύονται ανερυθρίαστα στο βωμό της δαιμονικής αποδοχής της διαφορετικότητας, σε μία Ευρώπη που σαν νέος Κρόνος “τρώει” τα παιδιά της, άραγε ποιος θα προστατέψει το λαό;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Παράνομες οι ρήτρες του συμβολαίου της AstraZeneca

Κοσμίδης Ελευθέριος 
Μέλος του Δ.Σ. του Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου 
Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής 
www.agiosiosif.gr

Από μόνο του το ντόμινο επιδημία, πανδημία, καραντίνα, εμβολιασμός, σε χρόνο που είναι ασυνήθιστα γρήγορος για την ιατρική πρακτική, μας κάνει ιδιαιτέρως επιφυλακτικούς για τα εμβόλια που ήδη χορηγούνται σε “πρόθυμους” πολίτες.  

Όταν όμως διαρρέουν ειδήσεις για την αποποίηση ευθυνών των κατασκευαστριών φαρμακοβιομηχανιών, τότε η κατάσταση εκτρέπεται σε σκάνδαλο τεραστίου μεγέθους.

Σε σχετικό δημοσίευμα   ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ. Μαριάς καταγγέλλει πως οι ρήτρες του συμβολαίου της AstraZeneca περί αποποίησης ευθύνης της εταιρείας ή άλλως οι ρήτρες αποκλεισμού ευθύνης της εταιρείας είναι άκυρες και παράνομες, καθώς οι συμβατικές προβλέψεις δεν μπορούν να ακυρώσουν την Οδηγία 85/374/ΕΟΚ του Συμβουλίου, η οποία ρητά καθορίζει στο Άρθρο 1 ότι: Ο παραγωγός ευθύνεται για κάθε ζημία που οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος του.

Είναι βολικό για τους δημοσιογραφίσκους της Νέας Τάξης να επιτίθενται στον ανυπεράσπιστο λαό, χαρακτηρίζοντάς τους ειρωνικά ψεκασμένους. Όμως η εκχώρηση θεμελιωδών ατομικών ελευθεριών “για το καλό μας”, η ατιμωρησία και η παραβίαση κάθε έννοιας δικαίου, “με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης” από τους πολιτικούς και τους επιστήμονες, που ως λύκοι με δορά προβάτου επιτίθενται στο λαό του Θεού, είναι εγκληματική!

Εμείς για άλλη μία φορά θα αναδείξουμε εδώ την ευθύνη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδας, η οποία απολαμβάνει το κατόρθωμα της εκκωφαντικής απουσίας της. Όπως το ΙΑ’ Εωθινό δοξαστικό μας διδάσκει, οι συνεχιστές των Αποστόλων έχουν αποστολή τη διαφύλαξη του ποιμνίου του Κυρίου.
Ζούμε σε καιρούς που ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον πιστό λαό του Θεού είναι το οικουμενιστικό πνεύμα των ποιμένων του.   

Ήχος πλ. Δ’

Φανερών εαυτόν, τοις Μαθηταίς σου, Σωτήρ μετά την Ανάστασιν, Σίμωνι δέδωκας την των προβάτων νομήν, εις αγάπης αντέκτισιν, την του ποιμένειν φροντίδα αιτών. Διό και έλεγες: Ει φιλείς με , Πέτρε, ποίμαινε τα αρνία μου, ποίμαινε τα πρόβατά μου. ο δέ ευθέως ενδεικνύμενος το φιλόστοργον, περί του άλλου Μαθητού επυνθάνετο. Ων ταις πρεσβείαις, Χριστέ, την ποίμνην σου διαφύλαττε, εκ λύκων λυμαινομένων αυτήν.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Φανερώνοντας τον Εαυτό Σου, Σωτήρ, στους μαθητές Σου μετά την Ανάσταση, έδωκες στον Σίμωνα Πέτρο τη διαποίμανση των προβάτων Σου, ζητώντας του να φροντίζει με προσοχή αυτό το έργο, για να ανταποδώσει την αγάπη Σου προς αυτόν και να αποδείξει την αγάπη του σ’ Εσένα. Γι’ αυτό και του έλεγες: Εάν πράγματι με αγαπάς, Πέτρε, ποίμαινε τα αρνία μου, τα άκακα παιδιά μου, ποίμαινε τα πρόβατά μου, τα μέλη της εκκλησίας μου. Εκείνος όμως, δείχνοντας την αγάπη και τη στοργή του, ρωτούσε για τον άλλο μαθητή, τον Ιωάννη, που ακολουθούσε. Με τις πρεσβείες λοιπόν, Κύριε, αυτών των αποστόλων Σου, φύλαγε την λογική σου ποίμνη, την εκκλησία Σου, από τους αιρετικούς, που σαν λύκοι ορμούν να την κατασπαράξουν.

Απόδοση Μοναχής Θεοδοσίας

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης (καθηγητής της Νομικής), Επιχείρηση σκλαβιά… [ΒΙΝΤΕΟ]
– Συμφέροντα και αμυντικοί εν Χριστώ μηχανισμοί
– Το τέλος της επιστήμης
– Το Συμβούλιο της Ευρώπης για τους εμβολιασμούς και το “Πιστοποιητικό (δεν αναφέρει ψηφιακό) Εμβολιασμού”
– Γιατρέ, τελικά ποιον διακονείς;
– Ακούστε τον Δρ. Δημήτρη Αντωνίου να καταρρίπτει τη θεωρία περί ασφαλούς “μπολιάσματος”
– Πάπας: Ηθικά αποδεκτά τα μπόλια με κύτταρα εμβρύων κατά του κακού
– Από ή μετά το μπόλιασμα [ΒΙΝΤΕΟ] (χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη λόγω της παγκόσμιας λογοκρισίας)
– Ο ΠΟΥ συστήνει ενημέρωση για τα «οφέλη» των εμβολίων χωρίς υποχρεωτικότητα
– Οι υγειονομικοί που τιμούν την επιστήμη δεν εμβολιάζονται βεβιασμένα και χωρίς αξιόπιστες μελέτες

Σχετικά άρθρα

Η Αλβανία ψηφίζει νόμο για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, γυρνώντας την πλάτη στις θρησκείες

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα προωθεί στη Βουλή της γείτονος όρος ψήφιση, μέσω της Υπουργού παιδείας, χωρίς τη συμμετοχή στη διαβούλευση εκπροσώπων των πέντε επίσημων θρησκειών της χώρας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.