Ελένη Παπασταματάκη

Παρών και ο Ελπιδοφόρος στο τσίρκο της διαθρησκειακής “προσευχής” υπέρ του Μπάιντεν

εικόνα άρθρου: Παρών και ο Ελπιδοφόρος στο τσίρκο της διαθρησκειακής “προσευχής” υπέρ του Μπάιντεν

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Αυτή τη φορά συνάχτηκαν θρησκευτικοί ηγέτες και εκπρόσωποι ιδεολογιών που έχουν κάνει θρησκεία την κάθε διαστροφή τους, ώστε να προσευχηθούν για τη διακυβέρνηση του Μπάιντεν και της Καμάλας.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Παρών και ο Ελπιδοφόρος στο τσίρκο της διαθρησκειακής “προσευχής” υπέρ του Μπάιντεν

Της Ελένης Παπασταματἀκη

Η Πανθρησκεία είναι εδώ! Η θρησκεία του μέλλοντος, η θρησκεία του Αντιχρίστου ήδη φανερώνεται απροκάλυπτα και με θράσος. Άλλωστε, είναι τόση η πνευματική απονεύρωση, η ηθική σήψη και η αποχριστιανοποίηση του κόσμου, ώστε κάθε δαιμονικό και σατανοκίνητο κέντρο εργάζεται ανενόχλητο στο σχέδιο εξόντωσης του ανθρωπίνου γένους και της αιώνιας καταδίκης του. Αυτός είναι ο σκοπός· να χάσει ο άνθρωπος την αιωνιότητα, να κολαστεί.

Βρίσκουν παγκόσμια προβλήματα και λόγους υπαρκτούς να εκμεταλλευτούν οι ενορχηστρωτές της Νέας Τάξης προκειμένου να προωθήσουν στον κόσμο το δύσμοιρο, τον ‘καθήμενο εν σκότει και σκιά θανάτου’, το σατανικό σχέδιό τους, δηλαδή το νέο μοντέλο της πολτοποίησης των θρησκειών, των λαών, των παραδόσεων. Είναι αυτός ο λεγόμενος αχταρμάς που κουβαλάει μέσα του τη δυσωδία αιρέσεων και πλανών, διαστροφής και ανηθικότητας και έχει ως κεφαλή του τον ίδιο τον διάβολο.

Αυτή τη φορά συνάχθηκαν θρησκευτικοί ηγέτες και εκπρόσωποι ιδεολογιών που έχουν κάνει θρησκεία την κάθε διαστροφή τους, ώστε να προσευχηθούν για τη διακυβέρνηση του νέου Αμερικανού Προέδρου. Παπικοί και προτεστάντες με τις παραφυάδες τους, καθώς και μουσουλμάνοι, Σιχ, ραβίνοι, Κρίσνα, λεσβίες και trans ιερείς, πραγματοποίησαν μια διαθρησκευτική προσευχή, την οποία παρακολούθησαν ο Μπάιντεν και η Καμάλα διαδικτυακά, όπως διαβάζουμε σε σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Πολύ γλαφυρά και απόλυτα κατατοπιστικά τα περιγράφει σε σχετικό άρθρο του στην Κατάνυξη ο κ. Δαπέργολας λέγοντας «Τέτοιο ὅμως ἐκτεταμένο καί τόσο φανερό διαθρησκειακό τουρλού, σάν τό πολυπληθές τσίρκο πού συνευρέθη πρόσφατα διαδικτυακά καί συμπροσευχήθηκε ὑπέρ Μπάιντεν καί Καμάλας καί συνάμα ὑπέρ τῆς εὐοδώσεως βασικῶν πτυχῶν τῆς νεοταξικῆς ἀτζέντας (ὅπως ἡ «πολυφυλετική και πολυπολιτισμική κοινωνία»), νομίζω ὅτι πρώτη φορά βλέπουμε… ἕνα δαιμονικά ἀρρωστημένο μωσαϊκό, μέσα στό ὁποῖο τό ἄτομο πού (τόσο ἀποτυχημένα) ὑποδύεται τον Ὀρθόδοξο Ἀρχιεπίσκοπο Ἀμερικής ἔλαμψε φυσικά διά τῆς παρουσίας καί τῆς ἐνεργῆς συμμετοχῆς του»!

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος είναι δίχως αμφιβολία από τις πιο τραγικές φιγούρες σύγχρονων Ιεραρχών. Ως γνήσιο τέκνο του οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου και ως υμνητής του μεγάλου αιρετικού Πατριάρχη Αθηναγόρα, δε χάνει ευκαιρία να αποδεικνύει πόσο πιστός είναι στην εφαρμογή κάθε οικουμενιστικής τακτικής που έχει στόχο την προώθηση της Πανθρησκείας. Στη μέχρι τώρα παρουσία του στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο, δεν έχει επιδείξει ούτε ένα στοιχείο Ορθόδοξης ομολογίας σε αυτήν τη χώρα που λυμαίνονται τα σκυλιά της κάθε ψευδοεκκλησίας και πλάνης. Από αδιαφορία ή άγνοια (πράγμα αδιανόητο) καταπατά συλλήβδην τους Ιερούς Κανόνες που απαγορεύουν τις συμπροσευχές με αιρετικούς.

Και αυτός και οι όμοιοί του κάνουν καλά τη δουλειά τους και φέρνουν εις πέρας αυτό που τους έχει ανατεθεί από τα αφεντικά τους. Το ζήτημα που μας καίει, είναι το πότε ο πιστός λαός θα εγερθεί και θα τους εκδιώξει ως κλέφτες και ληστές που εισήλθαν λαθραία στη μάντρα του Χριστού μας! Απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό, παραμένει η παραμέριση της αυτοϊκανοποίησης και του «εγώ» μας και η απόκτηση και βίωση Ορθόδοξης πνευματικής ζωής υπό την καθοδήγηση απλανούς Ορθόδοξου πνευματικού!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
– Μπάιντεν, ΛΟΑΤΚΙ και «Inshallah»
Νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου Οικουμενιστικά Λεχθέντα και πραχθέντα (Μέρος 3ον)
Νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου Οικουμενιστικά Λεχθέντα και πραχθέντα (Μέρος 2ον)
​Νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου Οικουμενιστικά Λεχθέντα και πραχθέντα (Μέρος 1ον)

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.