Ελευθέριος Κοσμίδης

Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Λιθουανία: Η κακή KGB και η καλή CIA

εικόνα άρθρου: Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Λιθουανία: Η κακή KGB και η καλή CIA
του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης προσπαθεί εναγωνίως να ξεπεράσει σε αυθαιρεσία τον Αθηναγόρα που προχώρησε αντικανονικά στην άρση των αναθεμάτων…


Με δύο μέτρα και δύο σταθμά λειτουργεί η ιστορική μνήμη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Κατά την πρόσφατη παρουσία του στη Λιθουανία, όπου έθεσε τις βάσεις για την δημιουργία Εξαρχίας εντός των κανονικών ορίων του Πατριαρχείου Μόσχας, επισκέφθηκε το παλαιό κτίριο της KGB, που πλέον λειτουργεί σαν μουσείο.

Αφού ξεναγήθηκε από τον παπικό αρχιεπίσκοπο έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών “Ο άνθρωπος δεν ημπορεί να μην αγανακτήσει και να μην επαναστατήσει εμπρός εις τα φρικτά και απάνθρωπα εγκλήματα της σατανικής KGB και εν γένει του αθεϊστικού Κομμουνισμού, ο οποίος δεν εσεβάσθη όχι μόνον την θρησκείαν αλλά και την ιερότητα και την αξιοπρέπεια του ανθρωπίνου προσώπου

Αν και δικαίως ο κ. Βαρθολομαίος αναγνωρίζει και καταδικάζει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από τον κομμουνισμό στο πρόσωπο της “σατανικής KGB”, δεν αναφέρεται ποτέ στις παπικές θηριωδίες εναντίον του Σερβικού Λαού υπό τις ευλογίες του Καρδιναλίου Στέπινατς, ούτε στους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ ακόμα και Μεγάλη Παρασκευή υπό την ευλογία του Πάπα Ρώμης, ούτε στο Γκουαντάναμο, στην εισβολή των ΗΠΑ σε Λιβύη, Ιράκ, Αφγανιστάν, στις αποδεδειγμένες δράσεις της “ευλογημένης” από την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου CIA. 

Αν και δικαίως υποστηρίζει ότι ο κομμουνισμός “δεν εσεβάσθη την ιερότητα και την αξιοπρέπεια του ανθρωπίνου προσώπου”, μήπως το σέβεται  ο δυτικός καπιταλισμός, ο οποίος οδηγεί με σταθερά βήματα στην παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και ευαγγελίζεται οικειοθελώς όλη την σατανική ατζέντα του: 

  • Εκατοντάδες πλέον έμφυλες ταυτότητες.
  • Την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος ως νέας θεότητος, της Μητέρας Φύσης, με τις δέκα νέες εντολές.
  • Τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων (γάμος, υιοθεσία τέκνων κλπ).
  • Το Φεμινισμό δίχως όρια (και δίχως άβατα… προσεχώς)
  • Τον Οικουμενισμό: Μία θρησκεία υπό έναν θεό, ενωμένοι ο καθένας με τα πιστεύω του (τον Αντίχριστο).
  • Τη χειραγώγηση δίχως όρια (μαζικοί εμβολιασμοί, ηλεκτρονικά πιστοποιητικά υγείας, ηλεκτρονικές συναλλαγές, ηλεκτρονικές ταυτότητες κλπ).
  • Τον έλεγχο του πληθυσμού της γης (depopulation) με την πρόφαση μιας εκλογικευμένης διαχείρισης των φυσικών πόρων του πλανήτη. Ο ρυθμός αύξησης των κατοίκων της γης δεν μπορεί να μένει ανεξέλεγκτος. 
  • Την προώθηση και εγκαθίδρυση σκεπτομένων οντοτήτων επαυξημένης νοημοσύνης, την ανεπίσημη παράδοση του πολιτισμού μας στα ρομποτ (AI, IoT, Metaverse κλπ) 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης με αυτές τις αξίες στις αποσκευές του σε κάθε διεθνής παρουσία του  αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του. Το στίγμα ενός ποιμένα που δε δίστασε, αντί να θυσιάσει την ψυχή του υπέρ των προβάτων που του ενεπιστεύθη ο Κύριος, να  θέσει εαυτόν στις υπηρεσίες και τις διαταγές του διευθυντηρίου της ΝΤΠ.

Οπότε ούτε οι συναναστροφές με έναν “στρατό καρδιναλίων” κατά την επίσημη επίσκεψή του σε μία ξένη χώρα, ούτε οι πολιτικές του δηλώσεις, ούτε οι βραβεύσεις των εχθρών του Χριστού και της Παναγίας Μητέρας του, δε μας εκπλήσσουν πια.

Θα τις καταγράφουμε και θα τις στηλιτεύουμε, για να μαθαίνουν οι νέοι και να μη ξεχνούν οι παλαιοί τι ξεχωρίζει έναν ποιμένα από έναν λυκοποιμένα.

Καλή μετάνοια!     

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Μια αποτίμηση της (μη) επισκέψεως του Πατριάρχου Βαρθολομαίου στην Αθήνα (στο Περιστέρι)

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Η Α.Θ.Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πραγματοποίησε τετραήμερη επίσημη επίσκεψη, από τη Δευτέρα 15 έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Απριλίου 2024, στην Αθήνα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.